Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مجید چگنی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران امروز در رویداد توسعه همکاری‌های دانش بنیان در استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گاز طبیعی که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت: مقام معظم رهبری نگاه به داخل را در راستای تولید و اشتغال زایی مورد توجه و تأکید قرار داده اند که این به واسطه شرکت‌های دانش بنیان محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه ما باید با توجه به ظرفیت عظیم خداوندی در حوزه نفت و گاز بتوانیم به خوبی در این زمینه سرمایه گذاری کنیم، گفت: در این حیطه نیازی به خارج نداریم و شاید بتوان گفت که امکان حل ۹۹ درصد از مشکلات کشور به واسطه دانش بنیان‌ها وجود دارد.

چگنی با اشاره به شعار سال و تأکیدات مقام معظم رهبری به استفاده از پتانسیل‌های دانش بنیان‌ها در صنایع مختلف و اشتغال زایی گفت: این می‌تواند تدبیری مؤثر و پیشرو باشد که بتوانیم شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ ها را در کشور تقویت کنیم و از ظرفیت آنها در راستای رفع نیاز بهره ببریم.

معاون وزیر نفت افزود: تاکنون قدم‌های خوبی برای ارتباط صنعت نفت و گاز با شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ ها برداشته شده و می‌توان این چنین گفت که این صنعت یک ارگان پیشرو با راه اندازی انستیتوهای اختصاصی و مراکز نوآوری در زمینه بهره مندی از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان بوده است.

چگنی با تاکید بر اینکه ما وظیفه داریم ارتباط صنعت نفت و گاز با شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ ها را توسعه دهیم، گفت: در سال ۹۸ بود که صندوق نوآوری و شکوفایی رویدادی را در زمینه گاز با حضور ۳۵۰ شرکت دانش بنیان برگزار کرد؛ برخی از این شرکت‌ها با صنعت گاز قراردادهایی منعقد کردند ضمن اینکه قرار است در روزهای آتی چنین رویدادی مجدداً برگزار شود تا بیشتر شاهد انعقاد قراردادهای فناورانه در این حوزه باشیم.

وی با تاکید بر اینکه بیش از ۷۵ درصد انرژی توسط شرکت گاز تأمین می‌شود و این نیاز ۲۶ میلیون مشترک خانگی، صنعتی، تجاری و … را رفع می‌کند، تصریح کرد: ما به صورت کلی دو هزار مشترک صنعتی شامل نیروگاه‌ها، پتروشیمی‌ها، فولاد و… داریم که همگی وابسته به انرژی گاز کشور هستند و اینگونه می‌توان برداشت کرد که تقریباً با تمام ارکان کشور در ارتباط هستند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه صنعت گاز از جمله صنایع مهم و عظیم کشور محسوب می‌شود، گفت: این صنعت مهم در چنین رویدادهایی دست نیازش را به سمت شرکت‌های دانش بنیان دراز می‌کند و امیدوار هستیم با مشارکت هر دو نیازهای فناورانه صنعت گاز برطرف شود.

چگنی با اشاره به سیاست‌های ابلاغ شده از سوی مقام معظم رهبری در حوزه انرژی گفت: سیاست‌های ایشان راهگشاست از این رو ما باید سیستم‌های توزیع را مجهز به کنتورهای هوشمند از دیدگاه سخت افزاری کنیم.

وی با بیان اینکه همچنین از دیدگاه نرم افزاری لازم است اینترنت اشیا را به صنعت گاز رسوخ دهیم گفت: بنا داریم پروژه هوشمندسازی کنتورها را طی چهار سال عملیاتی سازی کنیم و برآورد شده که چهار میلیارد دلار برای این پروژه نیاز به تأمین مالی داریم.

چگنی ادامه داد: البته این میزان بیشتر خواهد بود زیرا مدل اقتصادی این پروژه احصا نشده اما یک پروژه جذاب و کلانی خواهد بود که باید سرمایه گذاران و بانک‌ها روی کار بیایند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه تأکیدات رهبری و اسناد بالادستی ما را مکلف به بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی می‌کند، گفت: در این پروژه طیف وسیعی از شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند حضور داشته باشند و پروژه را پیش ببرند.

وی با تاکید بر اینکه ما باید در مصرف گاز صرفه جویی کنیم، گفت: این ظرفیت خدادادی را ارزان در اختیار قرار می‌دهیم و باید قیمتی بالاتر داشته باشد اما فارغ از بحث قیمت لازم است صرفه جویی در عرصه انرژی داشته باشیم و بهینه مصرف کنیم.

وی تاکید کرد: هدف مگاپروژه مدیریت مصرف انرژی با تغییر کنتورهای گاز نیز در راستای بهینه سازی مصرف است.

گام موثر برای استفاده از حداکثری ظرفیت شرکتهای دانش بنیان در حوزه گاز

دکتر مظلوم فارسی باف مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران گفت: نیاز بود که ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری در شرکت ملی گاز ایران وارد می‌شد تا تحولاتی در صنعت گاز شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌هایی که دارای دستاوردهای قابل توجهی بودند متقاضی شرکت در این رویداد بودند، گفت: اما امروز ۶۰ شرکت در رویداد امروز حضور دارند.

فارسی باف با اشاره به شعار سال و ابلاغیه مقام معظم رهبری گفت: شرکت گاز برنامه‌هایی را در قالب هوشمند سازی مصرف انرژی در دستور کار دارد که این امر با بهره گیری از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان به نتیجه خواهد رسید. امیدواریم با تدوین برنامه‌ای منسجم به سمت اجرای پرتوان موضوع هوشمند سازی در نظام توزیع گاز با حداکثر توان شرکت‌های دانش بنیان گام‌های موثری برداریم.

کد خبر 5524651 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری شرکت ملی گاز ایران شرکت دانش بنیان نفت حاکمیت سایبری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان حکمرانی فضای مجازی نوآوری فناوری نانو امنیت اطلاعات صندوق نوآوری و شکوفایی اینترنت فضای مجازی باتری لیتیومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ایالات متحده امریکا گوگل شرکت های دانش بنیان شرکت ملی گاز ایران مقام معظم رهبری صنعت گاز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محصولاتی، چون دستگاه همو دیالیز و یا تجهیزات صنایع بالادستی ازجمله این محصولات فناورانه است که در کنار جلوگیری از خروج ارز، با توسعه بازار صادراتی ارز آوری برای کشور هم داشتند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بنابر اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم اکنون بیش از ۹ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد هزار شرکت محصولاتشان را به عرصه صادرات رسانده اند.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی