Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای عضو گروه هفت برای کمک به حل بحران امنیت غذایی جهانی ناشی از جنگ اوکراین کمک مالی در نظر گرفتند.

‌به گزارش مشرق به نقل از رویترز، کشورهای عضو گروه ۷ متعهد به صرف کمک مالی در جهت بهبود وضعیت امنیت غذایی جهانی شدند.

‌یک مقام ارشد آمریکایی روز سه شنبه اعلام کرد گروه هفت متعهد به پرداخت تا سقف ۵ میلیارد دلار برای بهبود امنیت غذایی جهانی شده است تا به نگرانی‌های کشورهای در حال توسعه بر سر بحران گرسنگی ناشی از جنگ در اوکراین پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام آمریکایی در روز پایانی نشست گروه هفت در آلمان، تاکید کرد که بیش از نیمی از این مبلغ از سوی آمریکا جهت مبارزه با گرسنگی در ۴۷ کشور و تأمین مالی سازمان‌های منطقه‌ای تأمین شده است.

این مقام آمریکایی در ادامه همسو با هم پیمانان غربی خود انگشت اتهام را به سمت روسیه نشانه رفت و این کشور را تنها عامل بحران فعلی غذا در سراسر دنیا دانست. این در حالیست که کشورهای غربی از جمله آمریکا با ارسال بدون وقفه سلاح به اوکراین و از سوی دیگر تحریم‌های پی در پی روسیه، مانع توقف جنگ در اوکراین شده و بدین ترتیب به بحران غذایی در سطح بین المللی دامن می‌زنند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت اوکراین روسیه امنیت غذایی آمریکا آلمان خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت غذایی جهانی گروه هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند نزولی قیمت دلار شروع شده است

احمد اشتیاقی گفت: افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است. زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

 

احمد اشتیاقی، تحلیلگر بازار‌های مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به این موضوع که جنگ و مسائل سیاسی بر بازار‌های مالی اثر می‌گذارد و این امر صرفا به ایران اختصاص ندارد، گفت: با رخ دادن جنگ، بی ثباتی در اقتصاد ایجاد می‌شود و این بی ثباتی در روند بازار‌های مالی اثر می‌گذارد.

 

وی با بیان اینکه بازار ارز در جامعه‌ای مانند ایران که در آن انتظارات تورمی پررنگ است، با هر تنش سیاسی دچار التهاب می‌شود، اظهار کرد: ایجاد نوسان در بازار ارز با حمله به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ کشورمان به رژیم صهیونیستی و درگیری‌های بعدی طبیعی است، ولی با کاهش این تنش سیاسی روند صعودی نرخ ارز متوقف یا کاهشی می‌شود. در حال حاضر نیز مشاهده می‌شود که دلار با کاهش چند کاناله به کف کانال ۶۰ هزار تومان رسیده و روند نزولی آن آغاز شده است.

 

اشتیاقی تاکید کرد: با اقدامات بانک مرکزی تورم از ۴۷ به ۳۲ درصد کاهش یافت و رشد نقدینگی به ۲۴ درصد رسید، بنابراین، رشد محدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی نرخ دلار کاملا طبیعی است.

 

وی افزود: با رشد تورم قیمت تمامی کالا‌ها نیز رشد می‌کند و در این وضعیت اگر دلار نیز به اندازه ۱۵ درصد رشد کند هنوز با رشد ۳۰ درصدی تورم فاصله دارد که این مهم حاصل اقدامات بانک مرکزی است. در این میان اگر بانک مرکزی بتواند همین روند را ادامه دهد به نتایج مثبتی خواهیم رسید.

 

این تحلیلگر بازار‌های مالی با اشاره به این موضوع که افزایش یکباره قیمت دلار کاملا سیاسی است، اظهار داشت: زمانی که تنش و مسائل سیاسی رفع شود، نرخ دلار حتی به کمتر از کانال ۶۰ هزار تومان هم باز‌می‌گردد؛ در این صورت دلار صرفا به اندازه نیمی از تورم رشد داشته که یک امر عادی محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • ۳۰۰ نفر به سهیمه بیمه کارگران کردستانی اختصاص یافت
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰