Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: موانع سرمایه‌گذاری در حیطه فعالیت بنیاد مستضعفان، توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی رفع شود تا شاهد رونق و توسعه در استان باشیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری غلامعلی حیدری هفتم تیرماه در دیدار با تعدادی از معاونان بنیاد مستضعفان کشور با اشاره به سفر پرویز فتاح- رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به چهارمحال و بختیاری در اواخر سال گذشته، اظهار کرد: توسعه واحدهای تولیدی زیرمجموعه این بنیاد یکی از درخواست‌های اصلی مسئولان استانی از این بنیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: رئیس‌جمهور در سفر به استان از واحد تولیدی چادر مشکی حجاب و کشتارگاه جونقان بازدید کردند و پس بررسی میدانی به عمق محرومیت استان پی بردند، قطعا تولید و اشتغال از اولویت‌های دولت سیزدهم است.

وی با اشاره به اینکه محرومیت موجود در چهارمحال و بختیاری تاریخی است، گفت: این محرومیت موجب شده تا نرخ بیکاری و مهاجرت در این استان بالاتر از میانگین کشوری باشد، بنابراین ایجاد اشتغال پایدار در این استان یک ضرورت محسوب می‌شود.

حیدری افزود: باتوجه به اینکه چهارمحال و بختیاری سرچشمه سه رود بزرگ کارون، زاینده‌رود و دز است و ظرفیت‌های خوبی نیز در بسیاری از حوزه‌ها در استان وجود دارد، بنابراین می‌توان با استفاده از این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها اشتغال پایدار در استان ایجاد کنیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه بیکاری در چهارمحال و بختیاری به حالت انفجار رسیده است، بیان کرد: یکی از رسالت‌های بنیاد مستضعفان کاهش محرومیت در مناطق محروم است، امیدواریم با همت مسئولان این بنیاد شاهد کاهش بیکاری و زدودن غبار محرومیت از استان باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه کارخانجاتی نظیر شیر و گوشت زاگرس، بهنوش، پاک پی و حجاب از دهه‌های گذشته در چهارمحال و بختیاری توسط بنیاد مستضعفان راه‌اندازی شده‌اند، عنوان کرد: می‌توان با اجرای طرح‌های توسعه‌ برای این واحدهای تولیدی به ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید کمک کرد.

حیدری افزود: شهرک تخصصی آب معدنی در چهارمحال و بختیاری در شهرستان کوهرنگ ایجاد شده است و زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری وجود دارد، بنیاد مستضعفان می‌تواند جهت سرمایه‌گذاری در این شهرک ورود پیدا کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به کشتارگاه جونقان، توضیح داد: مدیریت و توسعه این کشتارگاه کار پیچیده‌ای نیست، می‌توان با ایجاد چند سردخانه، دامداری و مرکز بسته‌بندی این واحد را توسعه و مدیریت کرد.

وی در پایان تصریح کرد: موانع سرمایه‌گذاری در حیطه فعالیت بنیاد مستضعفان، توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی رفع شود تا شاهد رونق و توسعه در استان باشیم.

در ادامه این دیدار محمد اتابک- معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه محرومیت‌زدایی از دغدغه‌های بنیاد مستضعفان است، اظهار کرد: امکاناتی که این بنیاد برای نقاط محروم کشور به جهت توسعه و ایجاد اشتغال در نظر گرفته، چند برابر شده است.

وی افزود: یکی از اهداف بنیاد مستضعفان کمک به دولت است، اما قطعا باتوجه به محدودیت‌ها نمی‌تواند تمامی مسئولیت‌های دولت را متقبل شود.

اتابک در خصوص طرح توسعه شرکت پاک‌پی شهرکرد، توضیح داد: برای اجرای طرح توسعه این کارخانه نیازمند هزینه ۳.۵ برابری معادل سرمایه‌گذاری در واحد هستیم، قطعا اجرای طرح‌های توسعه توسط بنیاد در راستای سوددهی است و اگر سوددهی چندانی وجود نداشته باشد، طرح اجرایی نخواهد شد.

معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان در ادامه با اشاره به موانع پیش‌روی توسعه کارخانه حجاب شهرکرد، بیان کرد: این واحد با مشکل پرداخت بدهی ارزی به بانک صنعت، معدن و تجارت روبرو است، متاسفانه این بانک همکاری لازم را ندارد و تا زمانی‌که مشکل این واحد تولیدی با بانک مرتفع نشود، نمی‌توان طرح توسعه این واحد را عملیاتی کرد، در حال حاضر این واحد زیان‌ده شده و شرایط کار مساعد نیست.

وی در خصوص پیشنهاد سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان در کشتارگاه جونقان، یادآور شد: این موضوع باید از جوانب مختلف مورد بررسی کارشناسی قرار بگیرد، زیرا این بنیاد تاکنون در صنایع این‌چنینی ورود پیدا نکرده است.

اتابک در خصوص طرح دامداری سیرک، خاطرنشان کرد: باید مسئله مشکل اجتماعی این طرح توسط مسئولان استانی حل شود، بنیاد برای خدمت به مردم وارد می‌شود و هیچ‌گاه روبروی مردم نمی‌ایستد، توقف این طرح هزینه سرمایه‌گذاری در این طرح را دو برابر کرد.


 معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان عنوان کرد: هر طرح اقتصادی که بخواهیم اجرا کنیم باید در نهایت منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود، در غیراینصورت هدرفت منابع است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری سرمايه گذاري بنياد مستضعفان استاندار چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان اشتغال پایدار ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: نهضت ملی مسکن و تامین زمین برای جوانی جمعیت حداکثر تا یک ماه دیگر در شهرها و روستاهای شهرستان کیار تعیین تکلیف خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد غلامعلی حیدری امروز در شورای اداری بخش ناغان شهرستان کیار گفت: ما به منظور بررسی مشکلات، تغییر رویکرد دادیم و از شهرستان به بخش آمدیم و آنها را بررسی می‌کنیم تا مشکلات را شناسایی و راه حلی برای آنها پیدا کنیم تا بتوان به اجرای پروژه‌ها سرعت بخشید. 

وی مطرح کرد: نهضت ملی مسکن و تامین زمین برای جوانی جمعیت باید با سرعت، حداکثر یک ماه چه در شهر و چه در روستاهای کیار تعیین تکلیف شود. طرح هادی شهرستان کیار و ورودی شهر ناغان نیز باید ظرف یک ماه تعیین تکلیف شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: جاده شلمزار_ناغان و کارون 4، در اولویت برنامه‌های استان قرار گرفته و منابع آن تامین شده است و باید به سرعت انجام شود،  زیرا یکی از مطالبات دیرینه مردم است. 

وی بیان داشت: قیر مجانی برای طرح هادی اختصاص یافت، عوارض هم مستقیم به حساب دهیاری‌ها و شهرداران واریز می‌شود که این تغییرات بسیار ارزشمند است. بنیاد مسکن با هم‌افزایی دهیاری‌ها طرح هادی روستاها، بهسازی و آسفالت را سرعت دهند.

حیدری مطرح کرد: در سفر اول رئیس جمهور به استان چهارمحال بختیاری 50 میلیارد تومان اعتبار برای پمپاژ کشاورزی ناغان دیده شد که می‌تواند در قطب کشاورزی این منطقه تحول ایجاد کند، آب منطقه‌ای هم باید مابقی اعتبارات پمپاژ کشاورزی ناغان را پیگیری کند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین با اعتبارات محرومیت زدایی خوبی که استان دارد و همکاری ارتش، روستاهایی که آب ندارند را باید آبرسانی کرد تا تامین آب پایدار برای روستاها صورت گیرد.

وی بیان داشت: جهاد کشاورزی باید دامداری، توسعه گلخانه‌ای و بخش کشاورزی را در ناغان تسریع کند و آبیاری نوین را در دستور کار قرار دهد. منابع طبیعی باید روی کاشت درختان در این منطقه مانور دهد و برای توسعه کشاورزی و دامداری به مجوزها سرعت ببخشد.

حیدری خاطرنشان کرد: باید روی نوسازی مدارس نیز توجه ویژه داشت و با اعتباراتی که به استان تخصیص پیدا می کند، نوسازی مدارس را انجام داد.

وی یادآور شد: راهداری باید در روکش جاده‌ها و ترمیم آنها و حل مسئله پل روبه‌روی بیمارستان بر سرعت خود بیفزاید.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توسعه شهرک صنعتی، گفت: باید مشکلات توسعه شهرک صنعتی و معدن برطرف و تامین آب شهرک صنعتی انجام شود. تسهیلات لازم نیز باید در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد تا جهش خوبی در زمینه صنعت صورت گیرد و موجب اشتغال زایی شود.

وی مطرح کرد: ورزش برای ایجاد نشاط و مقابله با آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر است و باید توسعه لازم ورزشی را در شهرستان کیار و در بخش ناغان جدی گرفت. با توجه به اینکه جمعیت عشایری در شهرستان کیار وجود دارد باید به ایل‌راه‌ها رسیدگی کرد. مجوزهای گردشگری و بوم گردی که در مسیر ترانزیتی این منطقه وجود دارد، صادر شود. 

حیدری در پایان با تاکید بر جهاد تبیین توسط مسئولان خاطرنشان کرد: تلاش دشمن ایجاد یأس و ناامیدی در دل مردم است که باید تمام مسئولان، در حوزه کاری خود و اقداماتی که انجام شده است، اطلاع رسانی لازم را داشته باشند که البته در این راه نشست با رسانه‌ها و فضای مجازی هم ارزشمند است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد