Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماجرای خواندنی زنی که پس از ۴۵ سال بارداری در نهایت یک نوزاد سنگی بدنیا آورد را از دست ندهید!

به گزارش برنا؛ زیست شناسی دانشی منحصربفرد و متفاوت است و بدن انسان همیشه این موضوع را به پیچیده ترین و عجیبت ترین اشکال ساختارهای ناهنجار ژنتیکی و فیزیکی نشان داده است. از بیماری هایی که باعث می شود بدن اشکی تولید کند که در واقع بخش اعظم آن خون است (بیماری Haemolacria) تا نوزادی که با کمتر از ۲ درصد مغز یک نوزاد سالم به دنیا می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عجایب زیست شناسی همیشه جامعه پزشکی را حیرت زده کرده اما در اینجا می خواهیم از موردی صحبت کنیم که باورش برایتان آسان نیست.

در سال ۱۹۵۵، یک زن مراکشی با اولین فرزندش باردار شد و برای سزارین در یک بیمارستان محلی برنامه ریزی کرد. اما بعد از اینکه دید زنی دیگر در جریان وضع حمل جانش را از دست داد، وی از بیمارستان فرار کرد. زهرا ابوطالب زنی ۲۶ ساله بود که در روستایی بیرون از شهر کازابلانکا زندگی می کرد. بعد از اینکه ۴۸ ساعت دچار درد زایمان شد، به بیمارستان محلی برده شد تا جراحی سزارین روی او انجام شود. آنجا بود زنی دیگر با درد شدید زایمان ، در حین وضع حمل جانش را از دست داد. این موضوع باعث شد که زهرا از بیمارستان فرار کند زیرا فکر می کرد در صورت ماندن در بیمارستان جانش را از دست خواهد داد.

کودک خفته یک داستان فولکلور مراکشی قدیمی است که بر اساس آن جادوی سیاه و سفید باعث می شوند نوزاد در بدنیا آمدن تاخیر داشته باشد و ممکن است مدت ها بعد از تاریخ نرمال به دنیا آمدنش، از خواب بیدار شده و هوس خارج شدن از رحم مادر کند. حتی بند ۱۵۴ قانون جاری مراکش در مورد خانواده نیز می گوید فرزندی که تا یک سال پس از جدایی زوجین به دنیا بیاید متعلق به همسر قبلی است. زهرا به شدت به این داستان باور داشت و وقتی درد زایمان فروکش کرد، به زندگی نرمالش ادامه داد و مادربزرگ نیز شد، هر چند هیچگاه فرزندی به دنیا نیاورد. وقتی ۴۵ سال بعد و در سن ۷۵ سالگی ناگهان درد او بازگشت، پسرش او را نزد پزشکی حاذق برد. پروفسور طیبی عوزانی به تومور تخمدان مشکوک بود زیرا شکم زهرا هنوز تورم داشته و رو به بیرون بود.

از این رو یک اسکن التراسوند را تجوز کرد و نتیجه یک توده بزرگ غیرقابل شناسایی را نشان می داد. او به یک ساختار فشرده کلسیمی مشکوک بود و او را نزد متخصص رادیوگرافی فرستاد. در نهایت ام آر آی نشان داد که یک نوزاد متولد نشده که مانند سنگ سخت شده در رحم او قرار دارد. در نهایت مشخص شد که بارداری زهرا در خارج از رحم او اتفاق افتاده و تخمک او در لوله فالوپ قرار گرفته، باعث پاره شدن لوله فالوپ در جریان رشد نوزاد شده و در غشای شکم او جای گرفته است. نوزاد از طریق جفت خود را به ارگان های حیاتی دور معده زهرا متصل کرده بود و به همین دلیل جراحی او خطرناک بود. وقتی جراحی صورت گرفت، پزشکان دریافتند که جنین به تمامی سنگ شده و به یک توده سخت و محکم تبدیل شده است.

در واقع یک نوزاد سنگی بود که به دیواره شکم زهرا و ارگان های داخلی بدن او چسبیده بود. بعد از حدود ۴ ساعت، جراحان با موفقیت توانستند این نوزاد سنگی را از بدن مادر خارج کنند، توده ای که نزدیک به سه کیلوگرم وزن داشته و ۴۲ سانتیمتر طول داشت. در صورتی که بارداری در خارج از رحم صورت گیرد، اگر نوزاد مرده به خاطر حجم بالایش توسط بدن مادر جذب نشود، بدن مادر به چشم یک ماده خارجی به آن نگاه کرده و سیستم ایمنی را علیه آن فعال کند. لایه کلسیمی که دور این جنین شکل می گیرد باعث می شود که مادر از هر گونه عفونتی در امان باشد و بدین ترتیب یک مومیایی بدون آب شکل می گیرد که با نام لیتوپدیون (lithopedion) یا نوزاد سنگ شده شناخته می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: یک نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوانسار گفت: میانگین بارش سالیانه خوانسار ۳۷۰ میلی‌متر است که باتوجه به توپوگرافی شهرستان حدود ۷۰ درصد آن به صورت روان آب هدر می‌رود.
مهدی کیخایی یکی از طرح‌های مهم برای ذخیره این روان آب‌ها را احداث بند‌های چند منظوره آبخیزداری دانست و افزود: به این منظور تاکنون بیش از ۳۵۰ بند سنگی و سیمانی و خشکه چین و ۱۴ بند خاکی احداث شده است.
وی ادامه داد: این بند‌ها ظرفیت آبگیری ۱۰میلیون متر مکعب و نفوذ و تغذیه بیش از ۴۰ میلیون متر مکعب آب در سال را به سفره‌های آب زیرزمینی دارند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خوانسارادامه داد: خوانسار بیش از ۴۰۰ چشمه و قنات دارد و بیش از ۸۰ درصد آب کشاورزی شهرستان از این قنات و چشمه‌ها تامین و این بند‌ها موجب افزایش حداقل دو برابری دبی و طول مدت زمان آبدهی آنان شده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • عکس| تصویری از مجسمه سنگی رونالدو و شباهت عجیبش به این بازیکن
  • وعده صادق الهام‌بخش بودن خون شهیدان مقاومت را در به میدان آمدن دانشجویان ده‌ها دانشگاه آمریکا و اروپا می‌بینیم
  • مامان بگو برای دین و کشور رفتم؛ دست راست اسلحه و دست دیگرم کتاب
  • تالاب های نقده، فرصتی برای رونق اکوتوریسم
  • ببینید | تصاویری از سرریز شدن سد سنگی ملاتی پس از بارش باران
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • اعزام هوایی نوزاد دلیجانی