Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@06:58:07 GMT

لیموترش را با نمک اصلا نخورید!

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۵۶۸۹۳

لیموترش را با نمک اصلا نخورید!

این مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… می باشد، اما این تمام خواص لیمو نیست. لیمو سرشار از ویتامین B وC زیادی می باشد. به این دلایل لیمو بسیار معروف و پرکاربرد است.

به گزارش برنا؛ لیموترش  یکی از پر کاربردترین مواد غذایی در سطح جهان به شمار می رود. از لیموترش و طعم خاص آن می توان به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و شیرینی ها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیمو ترش برای سلامتی بسیار مفید است چون فواید زیادی برای بدن دارد. بر علاوه با طعم بسیار خاص لیموترش، می توانیم از لیمو به عنوان تقویت کننده طعم های دیگر نیز استفاده کنیم.

عوارض لیموترش با نمک

این مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… می باشد، اما این تمام خواص لیمو نیست. لیمو سرشار از ویتامین B وC  زیادی می باشد. به این دلایل لیمو بسیار معروف و پرکاربرد است.

 جمله کاربردهای مهم دیگر آن، مخلوط لیمو با عسل است. اغلب از این مخلوط به عنوان یک درمان خانگی برای گلودرد استفاده می شود. همچنین می توان آن را به صورت دم کرده یا حتی برای نوشیدن یک آب میوه عالی و خنک استفاده کرد.

اما همانطور که اشاره کردیم، مصرف لیموترش برای همه افراد مفید نیست و توصیه می کنیم در شرایط خاص آن را با نمک مصرف نکنید.

چه زمانی لیموترش را با نمک نخوریم؟ عوارض لیموترش با نمک

این مخلوط لیمو و نمک، به عنوان یک قاعده کلی برای بدن بسیار مفید است، اما همه نباید آن را مصرف کنند. چون اگر بدن ترکیب این عناصر را به طور کامل نپذیرد، می تواند خیلی مضر واقع شود.

اولین چیزی که باید به آن توجه کنیم، باید از سلامتی عمومی بدن خود آگاه باشیم. واضح تر بگویم: باید مطمئن شویم که معده ما به خوبی کار می کند. اگر این عضو داخلی بدن کاملا سالم نباشد، سبب حساس شدن اعضای خاصی از سیستم هاضمه بدن می شود.

بنابراین در این حالت، مصرف لیمو می تواند مضر باشد. چون مستقیما بر مقدار ترشح اسید معده تاثیر می گذارد، چه بیشتر یا کمتر. همه این ها می تواند سبب رفلاکس یا گاستریت ـ التهاب معده ـ شود که هر دو بسیار آزاردهنده هستند. اگر این واقعیت را هم اضافه کنیم که نمک سبب فشار بالای خون و به حفظ مایعات کمک می کند. دامنه بیماری های احتمالی بیشتر نیز می شود.

بنابراین، هرکسی که مشکلات کلیوی یا معده دارد، باید از مصرف مخلوط لیمو و نمک خودداری کند. حتی اگر برای بیشتر افراد بسیار موثر و سالم باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: لیموترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟

اغلب افراد با مشاهده سیب زمینی‌های جوانه زده برای استفاده از آن‌ها دچار تردید می‌شوند، در برخی مواقع نباید سیب زمینی جوانه زده را مصرف کرد.

به گزارش ایسکانیوز، بیشتر ما شنیده‌ایم که نباید سیب زمینی‌های سبز شده و جوانه زده را بخوریم اما چرا؟

دیدن اینکه سیب زمینی‌ها جوانه زده‌اند کمی ناخوشایند بنظر می‌رسد که ممکن است شما را در استفاده از آن بر سر دوراهی قرار دهد اما گاهی نیز ممکن است این سیب زمینی‌ها را مصرف کرده باشید.

ایمنی مواد غذایی

مصرف سیب زمینی حتی پس از جوانه زدن و تا قبل از اینکه چروکیده شوند مشکلی نخواهد داشت. بسیاری از مواد مغذی در یک سیب زمینی حتی پس از جوانه زدن نیز باقی می‌مانند، تنها کافی است که آن‌ها را قبل از استفاده از روی سیب زمینی جدا کرده و سپس مصرف کنید. هنگامی که یک سیب زمینی جوانه می‌زند نشاسته موجود درآن به قند تبدیل خواهد شد، در ابتدای این فرآیند نقاط نرمی را اطراف پوسته سیب زمینی مشاهده خواهید کرد که بهتر است قبل از استفاده جدا شوند.

سیب زمینی جوانه زده

چه زمان از مصرف سیب زمینی جوانه زده خودداری کنیم؟

با پیشرفت روند جوانه زدن، سیب زمینی چروکیده و کوچک می‌شود زیرا نشاسته موجود در آن به قند تبدیل شده و فرصت رشد بیشتر جوانه‌ها فراهم شده است. اگر سیب زمینی را در این شرایط مشاهده کردید از مصرف آن خودداری کنید زیرا طعم خوبی نخواهد داشت. از این قسمت‌های سبز می‌توان برای کاشت و رشد یک سیب زمینی جدید پرورش داد.

سموم موجود در سیب زمینی:

نور و گرما ماده‌ای به نام سولانین تولید می‌کنند که سبب رشد جوانه برروی پوسته سیب زمینی می‌شوند و هر دو این سموم برای انسان سمی بوده و منجر به سردرد، استفراغ و سایر علائم گوارشی خواهد شد.

سولانین به همراه کلروفیل در پوسته سیب زمینی جمع شده در نتیجه سبز رنگ خواهد شد، پس قبل استفاده، این پوسته سبز را از بین ببرید اما همچنان مزه تلخ آن باقی خواهد ماند.

چگونه از جوانه زدن سیب زمینی پیشگیری کنیم؟

برای نگهداری طولانی مدت سیب زمینی بهتر است آن را در جای خشک، خنک، دور از نور مستقیم خورشید و به دور از پیاز نگهداری کرد زیرا پیاز رشد جوانه زدن را در سیب زمینی تسریع خواهد کرد.

پرورش دهندگان سیب زمینی معمولا برای جلوگیری از جوانه زدن آن‌ها، روش‌های مختلفی را برای کاشت اعمال می‌کنند. پس اگر شخصا سیب زمینی را پرورش می‌دهید و یا بصورت عمده آن را خریداری کرده‌اید برای ماندگاری بیشتر آن‌ها لازم است چند نکته و ترفند را بیاموزید:

نوع سیب زمینی خریداری و کاشت شده را بدانید زیرا دانستن نوع آن به شما در نگهداری طولانی مدت کمک خواهد کرد.

به عنوان یک قاعده کلی، سیب زمینی خشک و یا دیر برداشت شده سالم‌تر باقی می‌ماند. اگر سیب زمینی را در منزل برداشت کرده‌اید بهتر است قبل از استفاده آن را خارج از محیط خانه قرار دهید تا از تازه بودن در آیند و خشک شوند.

همیشه سیب زمینی‌های سالم را خریداری کنید زیرا سیب زمینی‌های آسیب دیده کیفیت خوبی برای نگهداری طولانی مدت نخواهند داشت و به زودی جوانه می‌زنند.

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • تیراندازی در عروسی جان دو نفر را در عنبرآباد گرفت
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • خوشمزه‌های مضر را با نوشابه نخورید!
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • (ویدیو) گل اول آلومینیوم به پرسپولیس توسط لیمو‌چی
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟