Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد همت پناه گفت: کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با آگاهی درباره بخش اقتصادی و شرکت‌های تولیدی و صادراتی استان‌های مختلف به محل مأموریت خود اعزام می‌شوند تا فرصت‌های مناسب را برای افزایش صادرات بیابند.

یکی از ملزومات کار یک کارشناس اقتصادی وزارت امور خارجه این است که آگاهی کاملی نسبت به ظرفیت‌های داخل کشور داشته باشد و بداند این ظرفیت‌ها درزمینه‌های تولید، فرصت‌های تجاری، سرمایه‌گذاری و صادرات و همچنین نیازمندی‌های صنایع داخلی ما چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همت پناه می‌گوید: بر اساس همین احساس نیاز، تصمیم گرفته شد که کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه قبل از اعزام به محل مأموریت خود، بازدید‌های استانی داشته باشند تا با آشنایی کامل از ظرفیت‌ها و نیاز‌های هر استان بررسی کنند که چه‌کاری برای توسعه صادرات استان‌ها در این مأموریت‌ها می‌توانند انجام دهند.

از سال گذشته پس از برگزاری دوره‌های آموزشی نظری و کارگاه‌هایی با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و برخی از موسسه‌ها مانند سازمان‌های توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری، بازدید کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه از استان‌ها آغاز شد و تاکنون از قزوین و مرکزی و همچنین عسلویه بازدید داشتیم.

به گفته همت پناه در این بازدید‌ها با شرکت‌های توانمند صادراتی آشنا شدیم، همچنین این بازدید‌ها کمک می‌کند تا کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با بینش کافی به محل مأموریت خود در کشور‌های دیگر بروند و با پیگیری نیاز‌ها به‌منظور بازاریابی و کشف فرصت‌های تجاری برای شرکت‌های ایرانی به‌ویژه واحد‌های دانش‌بنیان و فناور اقدام کنند.

او اخیراً با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کمیته‌ای در وزارت امور خارجه در این زمینه تشکیل‌شده است، گفت: تاکنون حدود ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در سایت معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه معرفی‌شده‌اند که درزمینه‌های مختلف مانند حمل و نقل، پزشکی و دارویی توان صادراتی دارند.

کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه و سفارتخانه ها، واسط بین بدنه اقتصادی داخلی و زمینه‌های خارج کشور هستند و آگاهی کامل آن‌ها از ظرفیت‌ها اقتصادی استان‌ها بویژه در زمینه دانش بنیان کمک بسیاری به آن‌ها می‌کند.

به گفته او امسال حدود ۳۸ نفر از کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و بازدید از چند استان به محل ماموریت خود یعنی به شرق آسیا، آسیای میانه، آفریقا، آمریکای لاتین و اروپا اعزام می‌شوند.

رییس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه اظهار امیدواری کرد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و استانداری ها، زمینه سفر کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه به سایر استان‌ها نیز فراهم شود.

جمعی از رایزنان اقتصادی وزارت امور خارجه سه شنبه وارد اصفهان شدند و در سفری سه روزه با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این استان در بخش‌های مختلف از جمله اقتصاد دانش بنیان و واحد‌های صنعتی آشنا می‌شوند.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۸ شهرستان، ۱۱۲ شهر و ۸۴۹ روستا دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت امور خارجه شرکت های دانش بنیان دوره آموزشی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه دانش بنیان ظرفیت ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۷۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی

امتداد - دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن با اشاره به شتاب تغییرات و تحولات در حوزه بانکداری الکترونیک، بر رفع نوآورانه دغدغه های همکاران در ارایه خدمات به مشتریان توسط شرکت ناواکو تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر سید عباس حسینی گفت: به منظور شناسایی مسایل و تسریع در مرتفع نمودن مشکلات، شرکت ناواکو باید ارتباط تنگاتنگ و مستمری با مدیریت های شعب بانک در تهران و استان ها داشته باشد.

 

 

وی در خصوص توسعه فعالیت های ناواکو افزود: این شرکت دارای ظرفیت ها و مزیت های رقابتی بسیاری است و می تواند با استفاده از این ظرفیت ها در خارج از حوزه بانک مسکن نیز فعالیت نماید و به درآمدزایی و خودکفایی مالی برسد.

دکتر حسینی با اشاره به اهمیت و ضرورت آگاهی از به روزترین اطلاعات، دانش و مهارت های فناوری اطلاعات برای موفقیت در بازاریابی حرفه ای، یادآور شد: استفاده از فناوری اطلاعات در بازاریابی منجر به جذب مشتری جدید و حفظ مشتریان وفادار و قدیمی از طریق ایجاد و توسعه پایگاه داده های مشتریان و نیازمندیهای آنها و طراحی نرم افزارهای جدید متناسب با این نیازمندیها می شود و این مهم مستلزم ارتباط تنگاتنگ شرکت ناواکو و حوزه بازاریابی بانک است.

مدیرعامل بانک مسکن در خصوص توسعه فعالیتهای شرکت ناواکو ادامه داد: ظرفیت های بسیاری در شرکت های زیرمجموعه بانک به خصوص در حوزه صندوق های سرمایه گذاری وجود دارد که شرکت ناواکو می تواند با گسترش تعامل و ارتباطات خود با این شرکت ها، فعالیت های خود را توسعه و بهبود بخشد.

دکتر حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در ایجاد و توسعه درگاه های پرداخت بانک مسکن برای خریدهای غیرحضوری و اینترنتی و معاملات برخط در بازارهای مختلف، گفت: به زودی با فراهم کردن بستر و زیرساخت های لازم در حوزه TSP و امور مالیاتی، پرداخت مالیات مودیان از طریق درگاه های بانک مسکن امکان پذیر می شود.

وی با ابراز خرسندی از راه اندازی پرداخت عوارض الکترونیک قطعه دوم آزاد راه تهران-شمال در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، از فعال کردن قطعات یکم و پنجم این آزاد راه خبر داد و افزود: با هماهنگی شرکت های مربوطه، به زودی پرداخت عوارض الکترونیک در پنج آزاد راه دیگر نیز به بانک مسکن محول می شود.

شایان ذکر است که شرکت مادر تخصصی ناواکو جزء شرکت های تابعه بانک مسکن است که در زمینه های زیر فعالیت می نماید:

– طراحی، مهندسی، اجرا، نظارت، مشاوره و نگهداری مراکز داده حساس بانکی

– طراحی، نظارت و مشاوره طرح های امنیتی

– سفارشی سازی و تولید سخت افزار ارتباط بانکی

– ارائه راهکارهای جامع سامانه ای هوشمندسازی سازمانی و ارائه راهکارهای سامانه های نرم افزاری و سازمانی

– ارائه خدمات جامع پرداخت الکترونیک و کارتی

– ارائه خدمات جامع ابزارهای الکترونیک بانکی و خدمات رسانی در حوزه پرداخت الکترونیک عوارض آزادراهی کشور

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • اصفهان صاحب ظرفیت‌های ناشناخته زیادی است
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی