Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@03:03:02 GMT

آکسفام، گروه هفت را محکوم کرد

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۵۸۹۶۰

آکسفام، گروه هفت را محکوم کرد

گروه امداد جهانی "آکسفام" در بیانیه‌ای، "گروه هفت" را به دلیل بودجه ناچیزی که برای مقابله با بحران جهانی گرسنگی در نظر گرفته محکوم کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست به نقل از شبکه خبری "راشاتودی"، گروه امداد جهانی "آکسفام" (یکی از بزرگترین سازمان‌های بین‌المللی امدادرسان برای ریشه‌کنی فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی) کشورهای گروه هفت را به دلیل در نظرگرفتن بودجه ناچیز برای مقابله با بحران جهانی غذا محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مکس لاوسون» رئیس بخش سیاست نابرابری آکسفام در بیانیه‌ای که دیروز سه‌شنبه منتشر شد، اعلام کرد که کشورهای گروه هفت میلیون‌ها نفر را گرسنه به حال خود رها کرده‌اند و همچنان به گرمتر کردن کره‌زمین مشغول هستند.  

وی تاکید کرد که دستکم ۲۸.۵ میلیارد دلار بودجه بیشتر از آنچه در نظر گرفته شده، برای تامین مالی سرمایه گذاری‌های غذایی و کشاورزی با هدف پایان گرسنگی و پرکردن شکاف میان درخواست‌های بشردوستانه سازمان ملل مورد نیاز است. این در حالی است که کشورهای گروه هفت در سال جاری تنها نزدیک به ۱۴ میلیارد دلار برای مبارزه با ناامنی جهانی غذا اختصاص دادند.

راشاتودی در ادامه آورده است: با این حال، مشخص نیست چه مقدار از این بودجه میان گروه‌های مورد نظر توزیع می‌گردد. کنگره آمریکا ماه گذشته یک بسته تسلیحاتی بزرگ برای اوکراین تصویب کرد که شامل پنج میلیارد دلار برای "مبارزه با گرسنگی جهانی" هم بود، اما تاکنون بودجه مربوط به مقابله با گرسنگی ارسال نشده است.

در شرایطی که حتی کشورهای ثروتمند حاضر در گروه هفت در پی همه گیری کووید-۱۹ با مشکلات اقتصادی مواجه شده‌اند، نماینده آکسفام حاضر در این نشست راه‌های دیگری برای مبارزه با گرسنگی در میان آسیب‌پذیرترین قشرهای جهان پیشنهاد داد. وی اشاره کرد که گروه هفت می‌تواند بدهی‌ کشورهای فقیر را لغو کند یا مالیات برای سود مازاد شرکت‌های غذایی و انرژی تعیین کند یا سوخت‌های زیستی را ممنوع کند و با اینکار مانع استفاده از محصولات غذایی برای تولید انرژی شود.  

لاوسون خاطرنشان کرد در حالی که جهان با بدترین بحران گرسنگی نسل اخیر روبرو است، ثروتمندان سود بیشتری کسب می‌کنند. وی با اشاره به اینکه صنعت غذا به تنهایی ۶۲ میلیاردر جدید دارد گفت: سود شرکت ها در طول کووید-۱۹ افزایش یافته و تعداد میلیاردرها هم طی ۲۴ ماه بیشتر از ۲۳ سال گذشته افزایش یافته است.

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد نیز هفته گذشته از کشورهای گروه هفت عاجزانه درخواست کرد  که همین حالا وارد عمل شوند وگرنه گرسنگی همچنان افزایش خواهد یافت و میلیون‌ها نفر دیگر با خطر گرسنگی روبرو می‌شوند. این نهاد با ارائه یک برنامه که آن را جاه طلبانه‌ترین طرح تاریخ برنامه جهانی غذا خواند، تصریح کرد برای عملی شدن آن نیازمند ۲۲.۲ میلیارد دلار بودجه است که هم جان انسان‌ها را نجات می‌دهد و هم برای ۱۵۲ میلیون نفر در سال ۲۰۲۲ تاب‌آوری ایجاد می کند.

براساس آنچه در تارنمای این شبکه خبری روسی آمده است: مشخص نیست سازمان جهانی غذا این ارقام را چگونه بدست آورده، زیرا کشورهای گروه هفت اعلام کرده‌اند که در سال جاری ۳۲۳ میلیون نفر به دلیل بحران شدید غذایی در آستانه گرسنگی هستند و پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۲۲ در مجموع ۹۵۰ میلیون نفر گرسنه بمانند.

اما در حالی که کشورهای گروه هفت تمایلی به پرداخت بودجه بیشتر برای رفع گرسنگی در جهان ندارند، متعهد شده‌اند ده ها میلیارد دلار کمک اقتصادی و مرگبار در اختیار اوکراین بگذارند.

این رسانه روسی در پایان می نویسد: تشدید بحران عرضه و خشکسالی‌های بی سابقه در سراسر جهان به ویژه درشرق آفریقا که در ۷۰ سال گذشته بی سابقه بوده، از جمله عوامل تاثیرگذار در بحران غذا شناخه شده‌اند. بر اساس گزارش آکسفام، تخمین زده شده که هر ۴۸ ثانیه یک نفر در اتیوپی، کنیا و سومالی از گرسنگی می‌میرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین کشورهای گروه هفت میلیارد دلار جهانی غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم اعدام «بابک زنجانی» نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد

سخنگوی قوه قضاییه از نقض حکم اعدام بابک زنجانی و تبدیل آن به حبس خبر داد.

به گزارش ایسنا، اصغر جهانگیر در اولین نشست خود در سمت سخنگویی قوه قضاییه، درباره اینکه با توجه با اعلام بازگشت اموال بابک زنجانی به کشور، آیا تصمیم جدیدی در این باره گرفته شده است؟ گفت: رای این پرونده در سال ۹۵ از شعبه ۳۸ دیوان عالی صادر شد و پیش بینی شده بود که در صورت استرداد اموال و جبران خسارت وارده و اظهار ندامت و توبه محکوم علیه می‌تواند استحقاق برخورداری از تخفیف و عفو شود.

وی افزود: با توجه به همکاری‌هایی که در طول زندان کرد و بیش از ۱۰ سال در حبس است، اموال این فرد در خارج کشور شناسایی شد و با اعزام کارشناسان مربوطه ارزیابی‌ها انجام شد و پس از بازگشت اموال به کشور و با گزارش مقامات ذی صلاح در خصوص استرداد اموال درخواست عفو محکوم علیه بابک زنجانی توسط دادگستری مطرح شد و از ریاست قوه در اجرای دادنامه درخواست شد و با تایید ایشان و موافقت رهبری ایشان حکم اعدامش نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد.

دیگر خبرها

  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند/ تولید خون اهدایی جهانی
  • حکم اعدام «بابک زنجانی» نقض شد
  • حکم اعدام «بابک زنجانی» نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد