Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@02:30:08 GMT

اتحاد بین مذاهب راهبرد و استراتژی نظام جمهوری است

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۶۵۲۰۰

اتحاد بین مذاهب راهبرد و استراتژی نظام جمهوری است

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ماموستا عبدالسلام کریمی عصر امروز در دومین جلسه شورای داری استان کردستان در سنندج اظهار کرد: دیدگاه نظام و دولت یکی‌بودن اقوام است.

وی با بیان اینکه اقوام رنگین کمان کشور هستند و هر اندازه اتحاد داشته باشند ایران قدرتمند و توانمند می‌شود، گفت: انقلاب اسلامی با اتحاد و همدلی و رهبری عالمی آگاه به پیروزی رسید و زیر لوای مقام معظم رهبری به اینجا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، قومیت و اقوام یک فرصت هستند اگر خوب برنامه‌ریزی شود بهترین خروجی را در پیشبرد اهداف عالیه نظام خواهیم داشت.

وی گفت: بیش از ۴۰ سال است که دشمنان با تمام عده و عده می‌تازند ولی به جایی نرسیده‌اند.

کریمی اضافه کرد: هیچ قومی بر قوم دیگر فضیلت ندارد در بین اقوام و مذاهب، جنسیت‌ها و ...هرگز خط‌کشی نشده و در ادامه مسیر انقلاب باید بر همین اساس حرکت کنیم.

وی اضافه کرد: اختلاف‌نظرها و اختلاف‌های جزیی نباید ما را در مقابل هم قرار دهد بلکه باید با نقاط قوت هم ضعف یکدیگر را بپوشانیم.

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی افزود: درجه‌بندی و شهروند درجه یک و ۲ نداریم و اینگونه تفکرات باید کنار گذاشته شود.

وی گفت: همه اقوام و مذاهب که در این خاک ریشه دارند باید احساس کنند در پیشبرد اهداف و اقتدار این نظام سهیم هستند.

وی عنوان کرد: مساله اخوت و برادری را باید تبیین کنیم امروز فرمان حضرت آقا تبیین وحدت است لذا همه باید در این جهاد الهی نقش خود را ایفا کنیم.

کریمی افزود: اخوت و برادری راهبرد و استراتژی نظام جمهوری است، شیعه و سنی با هم‌ برادرند و هرکس خلاف آن را تبلیغ کند دشمن اسلام و نظام اسلامی است.

وی ادامه داد: شیعه و سنی یک امت واحده هستند و اتحاد بیشتر بین اقوام باید برنامه‌ریزی شود در غیر این صورت دشمنان در این زمینه برنامه‌ریزی می‌کنند و نظام جمهوری را به صورت جدی تهدید خواهند کرد.

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی اظهار کرد: ایجاد عدالت اجتماعی شعار دولت سیزدهم است و تمام توان هیات دولت برای تحقق این شعار بسیج شده است.

وی با اشاره به اینکه نگاه نظام و رهبری برابری و برادری است نه نگاه امنیتی، گفت: راه رسیدن به خدا از بین مردم می‌گذرد و امام راحل همواره بر توجه به مردم به عنوان ولی نعمتان نظام تاکید فرموده‌اند.

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌ها و مشکلات و نیازهای استان را به سمع و نظر رییس جمهور می‌رسانیم و امیدواریم با تلاش دولت و رایزنی نمایندگان مردم استان در مجلس شاهد توسعه همه جانبه در استان باشیم.

وی خواستار بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت بانوان در پست‌های مختلف مدیریتی شد و گفت: سهم بانوان استان کردستان با وجود سطح بالای توان و تخصص در پست‌های مدیریتی ناچیز است که باید در این خصوص تمهیدات لازم اندیشیده شود.

وی عنوان کرد: رفع مشکلات روحانیون به عنوان منادیان فکری و پرچم‌داران بصیرت افزایی جامعه از نیازهای اساسی است.

کریمی بر انتخاب علمای دینی به عنوان مشاوران فکری مسوولان ادارات در استان تاکید کرد و گفت: روحانیون حلقه اتصال بین مردم و مسوولان هستند باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.

وی اضافه کرد: رفع مشکل کولبری با ایجاد واحدهای تولیدی و اشتغالزایی پایدار به صورت ویژه در دستور کار مسئولان استان قرار گیرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: عبدالسلام کریمی مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر سقط جنین در جامعه

مریم موحد مسئول اجرایی طرح نفس در کرمانشاه در نشست خبری که در جمع خبرنگاران در دفتر بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد، با تأکید بر اینکه اهمیت زنگ خطر سقط جنین باید در جامعه برجسته شود، گفت : سقط جنین نوعی قتل به شمار می‌آید، زیرا فردی که مرتکب این کار می‌شود یک موجود زنده را از بین می‌برد و این کار حتی از زمان اعراب جاهلیت که پدران، فرزندان خود را زنده به‌گور می‌کردند بدتر است.

مسئول اجرایی طرح نفس در کرمانشاه افزود: در زمان جاهلیت پدران پس از تولد نوزادان اگر فرزند دختر بود او را زنده به گور می‌کردند، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و وجود سونوگرافی و نیز با وجود اطلاع از جنسیت جنین چه پسر باشد و چه دختر، برخی اقدام به قتل جنین می‌کنند.

وی گفت: هنگامی که نطفه منعقد می‌شود خداوند از همان ابتدا در آن روح قرار می‌دهد و از چهار ماهگی جسم او شروع به شکل گرفتن می‌کند پس روح حتی قبل از جسم در نطفه وجود دارد به همین دلیل در آیات و روایات بر حرمت جنین بسیار تأکید شده است.

موحد با تأکید بر حرام بودن قتل نفس و سقط جنین به اندازه تبعاتی که در پی دارد، یعنی بحران جمعیت، مهم است، تصریح کرد: طرح نفس در ابتدا برای جلوگیری از قتل جنین و سپس به منظور پایداری جمعیت طرح‌ریزی شده است.

این کارشناس مامایی ادامه داد: طرح نفس بسیج جامعه پزشکی در فروردین‌ماه سال یک‌هزار و ۴۰۲ در استان کلید خورد، هدف اصلی از این طرح کار همه‌جانبه برای نجات فرزندان سقط جنایی است.

وی گفت: از تمام سقط‌هایی که در کشور اتفاق می‌افتد ۹۵ درصد سقط جنایی، ۳ درصد سقط درمانی و دو درصد سقط خود به خودی است در واقع ۹۵ درصد از سقط‌هایی که در کشور رخ می‌دهد سقط جنایی و به عبارتی قتل جنینی است. 

این کارشناس مامایی اذعان داشت: طبق آمار‌ها روزانه به طور میانگین یک‌هزار جنین در کشور سقط می‌شود، در استان کرمانشاه نیز طبق آمار‌ها رقمی بین ۲۲ تا ۲۵ سقط در روز انجام می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این عمل در واقع یک قتل خاموش است، گفت: بسیاری از افرادی که مرتکب این گناه بزرگ می‌شوند در واقع جنین را به مثابه یک شیء در نظر می‌گیرند که رسانه‌های غربی در قبح‌شکنی سقط جنین تأثیرگذار بوده‌اند. 

وی گفت: پنج راهبرد اصلی در طرح نفس وجود دارد که اولین آنها فرهنگ‌سازی است، در گام اول باید مادران را به صورت اغنایی برای انجام ندادن سقط و نگه‌داشتن جنین متقاعد کرد. 

موحد افزود: دومین راهبرد حمایت‌کردن و مشاوره دادن به مادرانی است که قصد سقط جنین دارند و راهبرد سوم ارائه خدمات مختلف به کسانی است که بارداری مشروع داشته‌اند و کسانی که به صورت نامشروع باردار شده‌اند در این طرح گنجانده نمی‌شوند. 

موحد ادامه داد: طرح نفس ظرفیت کوچکی دارد، اما نیازمند یک کار گسترده و اجرایی است بنابراین در راهبرد چهارم تمام ارگان‌ها و نهاد‌های دیگر نیز باید در فرهنگ‌سازی، حمایت و مشاوره در این طرح مشارکت و همراهی کنند تا نتایج مطلوب‌تری به دست آید. 

وی ادامه داد: در راهبرد پنجم طرح نفس تنها به عنوان یک مرکز حمایت مالی معرفی نمی‌شود و بنابراین تنها مادرانی که به دلیل مشکل مالی تصمیم به سقط جنین دارند مشمول این طرح نمی‌شوند بلکه تمام مادران دیگر نیز که به دلایل غیر مالی هم‌چون دلایل فرهنگی، عقیدتی و روحی می‌خواهد اقدام به این کار کنند در این طرح می‌گنجند. 

موحد افزود: در واقع راهبرد پنجم صیانت از مرکز نفس به عنوان یک مرکز فرهنگی است و نه به عنوان مرکزی که صرفاً به ارائه خدمات و حمایت‌های مالی می‌پردازد بنابراین تمام مادرانی که قصد سقط دارند بهتر است به این مرکز ارجاع داده شوند.

 وی گفت: مرکز نفس در پیش‌برد اهداف خود اقدام به شبکه‌سازی و همکاری با بسیاری از افراد، گروه‌ها و مراکز می‌کند که از آن جمله می‌توان این موارد را نام برد: متخصصان زنان، ماماها، مراقبان سلامت، بهورزان، داروخانه‌ها، عطاری‌ها و تمام مکان‌های ارجاع مادران. 

موحد خاطرنشان کرد: این مشاوره‌ها یا به صورت کار فرهنگی، روان‌شناسی، عقیدتی و یا به شکل ارائه خدمات مالی و بهداشتی مادران را به سمت انصراف از سقط جنین سوق می‌دهند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • روزنامه سازندگی: مهدی نصیری توهم اتحاد نامقدس دارد
  • زنگ خطر سقط جنین در جامعه
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • مهدی نصیری و توهم اتحاد
  • جباری:شرایط سپاهان کار پرسپولیس را سخت می‌کند/ اصلا انتقادی به اوسمار ندارم
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت