Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نسبت به شیوع تب کریمه کنگو و قدرت همه گیری آن هشدار داد.

دکتر"علی اصغر خیرخواه" در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به وضعیت بیماری کریمه کنگو در جنوب کرمان گفت: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری خونریزی دهنده تب دار مشترک بین انسان و حیوان است که  در صورت عدم درمان مرگ و میر بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه های انتقال بیماری افزود:  یکی از راهها از طریق گزش کنه است که عفونت در انسان پس از گزش توسط کنه آلوده و یا له کردن آن روی پوست ایجاد می شود.

خیرخواه با بیان اینکه تماس با خون، ترشحات و بافت حیوان آلوده‌ در هنگام ذبح دام،کمک به زایمان دام،قطعه کردن گوشت تازه دام آلوده راه دیگ انتقال است، تصریح کرد: انتقال از انسان به انسان از طریق تماس با خون و ترشحات آلوده بیماران اتفاق می افتد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به راههای پیشگیری بیماری گفت:

توصیه می شود از خرید و مصرف گوشت دامهایی که به صورت قاچاق وارد  و به صورت غیر بهداشتی ذبح و عرضه می شوند خوداری کنید.

 خیرخواه افزود: برای پیشگیری باید  از کشتار دام در محیط خارج از کشتارگاه خوداری و از تماس مستقیم پوستی با خون و ترشحات آلوده دامی در حین زایمان دام پرهیز شود  و کسانیکه که در محیط دامپروری و روستایی خصوصا در فصل بهار و تابستان حضور دارند جهت جلوگیری از گزش کنه ها از مواد دور کننده حشرات ،لباسهای آستین بلند و چکمه استفاده کنند.

وی در ادامه بیان توصیه های بهداشتی  به منظوری پیشگیری از ابتلای به این بیماری افزود:باید  از له کردن کنه بر روی پوست خود اکیدا خوداری شود و  هنگام تماس با گوشت،خون و ترشحات دام  استفاده از دستکش و وسایل حفاظت فردی توصیه می شود و گوشت و جگر  بعد از پخت کامل استفاده  و گوشت و  به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲تا ۸ درجه (یخچال)نگهداری گردد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از بهبود وضعیت یک بیمار مبتلا  به این بیماری در منطقه جنوب کرمان خبرداد  و گفت : یک مورد مثبت خانم ۳۱ ساله که مثبت شده و تحت درمان قرار گرفته و با حال عمومی خوب مرخص شده است

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جنوب کرمان تب کریمه کنگو سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جیرفت کریمه کنگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۶۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات

به گزارش تابناک،کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز، شنبه، ۸ اردیبهشت عبور موج بارشی از کشور را داریم به همشهری آنلاین گفت: با توجه به عبور این موج از کشور، بارندگی‌ها امروز در چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه‌ و بویراحمد، فارس، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و راتفاعات شمال شرق خوزستان و هرمزگان به شکل رگباری و همراه با رعد و برق خواهد بود.

به گفته کبری رفیعی، هشدار اول در سطح زرد برای امروز و فردا صادر و نوع مخاطره در آن رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردوخاک، در نقاط مستعد بارش تگرگ اعلام شده است.

منطقه اثر این هشدار امروز، کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، نیمه جنوبی اصفهان، یزد و شمال و شرق استانهای خوزستان و هرمزگان و فردا، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب فارس، شمال و غرب و شرق هرمزگان و جنوب کرمان است.

رفیعی اعلام کرد که بر اساس این هشدار صادر شده احتمال آبگرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید بویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی وجود دارد و به همین دلیل به احتیاط در سفرها بویژه برون شهری، توقف نکردن در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، احتیاط در عبور از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، تمهیدات لازم جهت حفاظت از تولیدات کشاورزی و احتیاط در انجام هر گونه عملیات کشاورزی توصیه می‌شود.

هشدار دوم صادرشده درباره وزش باد شدید و بروز گرد و خاک است که از روز شنبه تا دوشنبه معتبر خواهد بود؛ طبق این هشدار، امروز جنوب خراسان رضوی، جنوب و شرق سمنان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و نوار شرقی کرمان، یکشنبه خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان و شرق استانهای سمنان و کرمان و دوشنبه جنوب خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان تحت‌تاثیر هستند.

اثر مخاطره در این هشدار به گفته رفیعی، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهن‌سال است و بر همین اساس به احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع و استفاده از قیم برای نهال‌ها توصیه شده است.

دیگر خبرها

  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟