Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا در ادامه این بیانیه که در سالن قدس حرم مطهر رضوی محل همایش جانبازان شیمیایی قرائت شد آمده است: در حالی سی و پنجمین سالروز بمباران وحشیانه شیمیایی مردم شهر سردشت در سال ۶۶ توسط ارتش متجاوز بعثی عراق را پشت سر گذاشته ایم که هنوز ده‌ها هزار نفر از قربانیان سلاح‌های شیمیایی در ایران از عوارض دراز مدت و بیماریهای ناتوان کننده این سلاح‌های غیرانسانی و ممنوعه رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این بیانیه آمده است: ما جانبازان شیمیایی ضمن تجدید بیعت با اهداف و آرمانهای امام خمینی(ع) و اعلام تبعیت از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای اعلام می نماییم که علیرغم رنجها و گرفتاریهای بی‌شمار ناشی از آسیبهای سلاحهای شیمیایی طی ۳۴ سال گذشته همچنان ایستاده‌ایم و پاسدار ارزشهای واقعی جمهوری اسلامی ایران و راه شهدا خواهیم بود.

"از سازمانهای بین المللی می خواهیم با تمام توان و با به کارگیری همه ابزار حقوقی و بین‌المللی به منظور جلوگیری و ریشه‌کنی استفاده از سلاحهای ممنوعه با قاطعیت تمام اقدام نمایند تا مردم جهان دیگر شاهد تکرار شدن چنین فجایع انسانی مانند حمله به سردشت در هیچ کشوری نباشند.

در بیانیه جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی آمده است: از ریاست سازمان منع گسترش و ساخت سلاح‌های شیمیایی خواستاریم تا با کشورهایی که تاکنون به کنوانسیون منع استفاده از سلاحهای شیمیایی نپیوسته اند و هنوز از این سلاحها نگهداری می کنند و حتی زمینه استفاده گروه‌های تروریستی نیابتی از این جنگ افزارها را به وجود آورده اند مقابله و با آنها برخورد قانونی کند.

در این بیانیه آمده است: از مجامع علمی و فرهنگی و رسانه ها و فعالان فضای مجازی در ایران و سایر کشورها می خواهیم تا اقدام عملی برای شناسایی آثار زیان‌بار و جبران‌ناپذیر سلاح‌های شیمیایی برای انسان و محیط زیست و کمک به قربانیان این سلاح‌ها را به عمل آورند.

"جمعیت حمایت از مصدومین شیمیایی از دولت و قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد تا با استفاده از همه امکانات قضایی و وزارت امور خارجه نسبت به پیگیری و دادرسی مجازات کشورها و شرکت‌ها و افراد کمک کننده به رژیم بعث عراق برای دستیابی به این سلاح ها با ایجاد شعبه ویژه اقدام کند تا راه برای شکایت آسیب دیدگان در سطح مراکز استان ها و شهرستان سردشت باز شود و روند شکایت فردی آنان علیه دولت ها و شرکت‌ها و افراد عامل و کمک کننده در این جنایت از طریق دادگاه بین‌المللی لاهه پیگیری شود."

جانبازان شیمیایی در این بیانیه تاکید کردند:رنج سی و چند ساله جمع عظیم مصدومین جانبازان و قربانیان سلاح‌های شیمیایی ایران حاصل ظلم و جنایت استکبار جهانی مخصوصاً کشورهای غربی است، آسیب های وارد بر ما پس از حملات شیمیایی در جنگ جهانی اول به هیچ کشوری صورت نگرفته است، این مظلومیت بایستی برای همیشه در تاریخ ضبط شود تا در برابر آیندگان قرار گیرد و  به این منظور ضرورت دارد اسناد رنج‌های مصدومان شیمیایی مستندسازی و دانشنامه جانبازان شیمیایی تدوین شود و در شهرهای بزرگ برای ادای احترام محل خاصی برای دفن شهدا و متوفیان شیمیایی در نظر گرفته شود و در هر شهر بزرگی نیز یک میدان به نام مصدومین شیمیایی نامگذاری و المانهای خاص مصدومین شیمیایی در آن نصب شود.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران مشهد وزارت امور خارجه سلاح شیمیایی امام خمینی عراق ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران مشهد وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مشهد وزارت امور خارجه سلاح شیمیایی امام خمینی عراق ایران جانبازان شیمیایی سلاح های شیمیایی مصدومین شیمیایی سلاح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه جمعیت و فرزندآوری در کشور و استان قم گفت: علاوه بر تلاش برای افزایش جمعیت، باید از اتفاقاتی همچون سوانح رانندگی و ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر که باعث کاهش جمعیت می‌شود نیز جلوگیری کرد. - اخبار استانها -

مهدی مصری به خبرنگار تسنیم در قم گفت: با توجه به اهمیتی که موضوع جوانی جمعیت در کشور دارد باید ابتدا فرهنگ‌سازی و نگرش همکاری در ما نهادینه شود.

وی با تاکید بر اصلاح رویکرد بازدارنده گذشته از نگاه دولت و وزارت بهداشت در زمینه‌ جوانی جمعیت افزود: جمعیتی که به سمت پیری می‌رود، پیشرفت و توانمندی خاصی نخواهد داشت؛ در سطح  جوانی جمعیت باید فرهنگ‌سازی صورت بگیرد و تاکنون مجلس توانسته قانون را اصلاح کند، قانون جوانی جمعیت را نهادینه کرده و نگاه دولت و وزارت بهداشت و مردم را به عواقب پیری جمعیت که شامل عدم پیشرفت کشور، مشکلات معیشتی، فرهنگی و... خواهد بود، جلب کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره  به آمار بالای حوادث تصادفات جاده‌ای و نقش آن در کاهش جمعیت گفت: آمار بالای تصادفات، نشان دهنده لزوم اهمیت فرهنگ‌سازی انسانی و پیگیری دستگاه‌های نظارتی‌ است، ما باید علاوه بر فرهنگ سازی، بتوانیم زیرساخت ها و تسهیلات لازم در حوزه بیمارستانی، بهداشت و درمان را اصلاح کنیم و در بحث جاده سازی، فرهنگ ترافیک، خودروسازی و ... کارهایی در جهت رفع این مشکلات انجام دهیم.

وی عنوان کرد: پیشگیری قاعده‌مند از بیماری‌های غیرواگیر و اصلاح سبک زندگی، جمعیت موجود را حفظ و مانع از بین رفتن جمعیت جوان کشور می‌شود.

وی با اشاره به کارهای خوب دولت در حوزه حمایت از زوج‌های نابارور تصریح کرد: دولت با ایجاد صندوق صعب‌العلاج، درمان ناباروری را در دستور کار بیمه‌ها قرار داده است، ضمن اینکه خدمات سطح یک و دو و سه با فراهم آوردن نیروی انسانی و ملزومات در حال اجراست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تجهیز زیرساخت‌های استان در زمینه درمان مستقل را نیز مهم دانست و گفت: جذب نیروهای جدید انسانی و برگزاری دوره های تخصصی هیئت علمی، استقلال درمانی استان را بالا می‌برد.

وی با اشاره به افزایش فرزندآوری در قم با برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های انجام شده توسط تیم‌های بهداشت و درمان و سلامت افزود: تعداد ولادت نوزادان در سال گذشته این استان در مقایسه با سال 1401، نیم درصد افزایش نشان می‌دهد.

مصری با بیان اینکه برای موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در استان باید برنامه‌ریزی‌های بیشتری انجام داد، عنوان کرد: در راستای فرزندآوری اقداماتی توسط تیم‌های بهداشت و درمان در استان قم انجام‌ شده که می توان به برپایی میز خدمت ارائه مشاوره فرزندآوری در هر هفته در محل برگزاری نماز جمعه قم اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: کارشناسان مامایی و مراقبین سلامت در مناسبت‌ها و جشن های عمومی به مردم مشاوره فرزندآوری و باروری سالم ارائه می دهند.

به گزارش تسنیم، استان قم از نظر جمعیتی، رتبه بیستم کشور را به خود اختصاص داده است و از نظر توزیع سالمندان بالای 60 سال براساس سرشماری سال 1395 مرکز آمار در رتبه 26 قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • تشدید مجازات قاچاق اسلحه و مهمات
  • واژگونی خودرو در جاده اراک به ازنا یک کشته بر جای گذاشت
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت