Web Analytics Made Easy - Statcounter

زائران خانه خدا شب گذشته و نیز در نخستین روز از ماه ذی‌الحجه در سالن هتل‌های محل اقامتشان در مکه مکرمه هم نوا با کمیل امیرمؤمنان(ع)‌ به مناجات با خالق و طلب مغفرت پرداختند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، دومین دعای کمیل زائران ایرانی در مکه مکرمه هم‌زمان در هتل‌های محل استقرار حجاج ایرانی در مکه و به شکل متمرکز در پنج هتل بزرگ این شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هتل «هالیدی این» مکه پذیرای سه هزارو ۴۰۰ زائر ایرانی در قالب ۲۰ کاروان زیارتی است. در مراسم دعای کمیل این هتل که با حضور حجت‌الاسلام سید حسین رکن‌الدینی، جانشین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد، مجتبی پرویزی قاری ممتاز کشورمان به قرائت قرآن پرداخت.

در ادامه حجت‌الاسلام محسن اویسی ضمن تبیین جایگاه وساطت معصومان برای دعا در نزد خداوند، گفت: برخی به شیعیان ایراد می‌گیرند که چرا رو به حرم دعا می‌کنید. نقل شده است که منصور دوانیقی در سفر به مدینه از مالک بن انس، امام فرقه مالکی‌ها پرسید: آیا من در مقابل حرم، رو به قبله دعا کنم یا پشت به قبله و رو به صاحب حرم؟ او گفت: این آقایی که اینجا آرمیده است واسطه تو و واسطه پدرت آدم در نزد پروردگار است.

وی با اشاره به آیه ۱۰۵ سوره مبارکه توبه بیان کرد: قرآن کریم در این آیه به زنده و ناظر بودن پیامبر(ص) اشاره و بیان می‌فرماید: « وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللَّهُ عَمَلَکُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ»؛ یعنی هر کاری کنید سه گروه آن را می‌بیند؛ نخست خداست که تمام عالم محضر اوست. گروه دوم پیامبر (ص) و گروه سوم مؤمنون است. یعنی پیامبر اکرم(ص) زنده و ناظر بر اعمال ماست و نمی‌شود پشت به ایشان دعا کرد.

این خطیب اهل بیت با اشاره به آیه ۳۷ سوره مبارکه بقره اظهار کرد: حضرت آدم از خداوند کلماتی را یاد گرفت و تا خدا را با آن کلمات خواند، توبه او پذیرفته شد. حاکم حسکانی ۲۱ روایت از کتب اهل سنت می‌آورد که منظور از کلمات در فرمایش رسول اکرم(ص)‌ شامل اسامی محمد(ص)، علی(ع)، فاطمه(س)، حسن(ع) و حسین(ع) است.

حجت‌الاسلام اویسی خطاب به زائران گفت: کعبه معظمه جای گریه ، توبه و بازگشت به نزد پروردگار است. وقتی به کنار کعبه رفتید، به اسم این بزرگان خداوند را صدا بزنید تا حضرت آدم این کلمات را بر زبان جاری کرد، خداوند او را بخشید. شما نیز خداوند را به‌ حق این اسامی که شاه‌کلید استجابت دعا هستند، صدا بزنید. این آیه برای تمام آدمیان در طول تاریخ است.

وی به زائران توصیه کرد که این معارف و حال و هوا را برای خود و عزیزان شان به عنوان سوغاتی ببرند.

در ادامه این مراسم حاج علی فراهانی به قرائت شعر و مناجات‌خوانی پرداخت و سپس دل‌های آماده زائران خانه خدا هم‌نوا با یکدیگر با زمزمه دعای کمیل، با پروردگارشان راز و نیاز کردند.

در مراسم دعای روحبخش کمیل در هتل «ویولت» مکه مکرمه نیز مهدی سعادتی‌کیا با قرائت آیاتی از قرآن کریم فضای معنوی جلسه را مهیای برگزاری این مراسم معنوی کرد.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری از خطیبان بعثه مقام معظم رهبری نیز پیش از قرائت دعای کمیل در سخنانی اظهار داشت: روز پنج شنبه بنابر تقویم عربستان سعودی، اول ذی‌الحجه مصادف با سالروز ازدواج امیرالمؤمنین( ع) و حضرت زهرای مرضیه(س) است که جای تبریک دارد. دعای کمیل زائران ایرانی خانه خدا نیز با اول این ماه عزیز هم‌زمان شده است.

وی با اشاره به تعبیر بلند حضرت امام خمینی(ره) درباره اینکه دعا قرآن صاعد است،‌ گفت: خداوند در آیه شریفه ۶۰ سوره غافر« و قال رَبُّکُمُ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ إِنَّ الَّذِینَ یَسْتَکْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِی سَیَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ دَاخِرِینَ»، از دعا به «عبادت» تعبیر کرده و به کسی که از روی تکبر و خودبزرگ‌بینی، دعا را ترک می‌کند، وعده ورود در جهنم می‌دهد.

وی با بیان اینکه وعده الهی تخلف‌ناپذیر است بر خواندن دعا تأکید کرد و گفت: زمان و مکان در استجابت دعا نقش دارد و امید است که با خواندن دعا توسط زائران بیت‌الله الحرام در ماه ذی‌الحجه و در سرزمین وحی زودتر به اجابت برسد.

دعای کمیل این هتل نیز با صدای گرم حجت‌الاسلام جعفر اسلامی‌فر قرائت و فرازهای آن با نجوای زائران ایرانی بیت‌الله الحرام همراه شد.

بنابر این گزارش، مراسم دیگری نیز در هتل «العجلان»‌ مکه برگزار شد. در این مراسم مسعود نوری، از اعضای کاروان نور آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کرد و سپس حجت‌الاسلام گرجی برای زائران ایرانی حاضر در برنامه به ایراد سخن پرداخت. دعای کمیل نیز با نوای گرم «میری»، از مادحان بعثه مقام معظم رهبری و زمزمه سایرین برگزار شد.

در مراسم هتل «رامادا زادپلاس» نیز حجت‌الاسلام محمدابراهیم، از خطبای بعثه مقام معظم رهبری سخنرانی کرد و دعای کمیل با نوای حاج آقا شمس قرائت شد.

در هتل «میدان» مکه مکرمه آیت‌الله مهدوی به منبر رفت و سپس مراسم دعای کمیل با مداحی حاج مهدی سماواتی قرائت شد. علیرضا بیژنی و حمید حق‌طلب از قاریان ممتاز کشور در این دو مراسم به تلاوت آیات قرآن پرداختند.

بنابر این گزارش، در تمام هتل‌های محل استقرار زائران ایرانی، مراسم قرائت دعای کمیل شب گذشته طبق برنامه‌ریزی شورای فرهنگی هتل‌ها برگزار شد و بعد از سخنرانی روحانیون کاروان‌ها،یکی از مداحان اهل بیت(ع) ضمن مناجات‌خوانی  دعای کمیل را قرائت کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: زائران ایرانی ، مکه مکرمه ، قرآن کریم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: زائران ایرانی مکه مکرمه قرآن کریم زائران ایرانی حجت الاسلام مکه مکرمه دعای کمیل برگزار شد هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، زائران عمره گزار ایرانی بعد از پنج روز اقامت در مدینه و زیارت مرقد رسول الله (ص)، ائمه بقیع و شهدای اُحد، دیشب در مسجد شجره حاضر شدند و لباس احرام بر تن کردند.

زائران کاروان کرمانشاه در مسجد شجره یکی از میقات‌های هفتگانه به نیت عمره از لباس دنیوی خارج شدند و لباس بندگی و پاکیزگی احرام را به تن کردند.

عمره گذاران در حالی به سوی کعبه راهی شدند که با گفتن تلبیه، لبیک اللهم لبیک، در فضایی معنوی و روحانی رهسپار مکه شدند.

یک کاروان از زائران استان کردستان نیز پیش‌تر راهی مکه شد و این دو کاروان نخستین کاروان‌های زائران ایرانی بعد از تعطیلی ۹ ساله عمره بودند.

مسجد شجره که مسجد ذوالحلیفه نیز نامیده می‌شود، از مساجد تاریخی منطقه مدینه است که در هشت کیلومتری جنوب غربی مسجدالنبی و در مسیر مکه قرار دارد. این مسجد، میقات کسانی است که برای عمره تمتع و عمره مفرده از مدینه به مکه می‌روند.

دیگر خبرها

  • اعلام مراسم و محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته جاری‌
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • (عکس) تصاویری دیده نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • (تصاویر) تصاویری دیده‌نشده از مراسم حج ۷۰ سال پیش
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • اعزام کاروان زائران یزدی به بیت الله الحرام
  • زائران بیت الله الحرام با شناخت و معرفت به زیارت خانه خدا بروند
  • حج را نمی‌توان با اعمال دیگر جایگزین کرد
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز