Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنج داران اروند کنار از وزیر اقتصاد و دارایی به دلیل قوانین محدود کننده ته لنجی در این بندر گله کردند که در این راستا وزیر اقتصاد نیز قول پیگیری موضوع را داد. به گزارش جنوب نیوز، سید احسان خاندوزی صبح امروز وارد آبادان شد و برای بررسی مشکلات به بندر اروندکنار رفت.

هنگام حضور وزیر اقتصاد و دارایی در بندر اروند کنار، گلایه لنج داران به اجرا نشدن طرح‌های مربوط به ته لنجی و محدودیت‌های اعمال شده در این زمینه مطرح شد و اینکه چرا گمرکات هندیجان، گناوه و دیلم این محدودیت‌ها را ندارند و بدون هیچ مشکلی واردات دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید احسان خاندوزی در پاسخ به گلایه‌های لنج داران گفت: با توجه به آمار رسمی این گونه موارد و تفاوت یا تبعیض بین گمرکات در واردات ته لنجی تأیید نمی‌شود چون ابلاغیه‌های لازم صادر شده‌اند.

لنج داران همچنین از افزایش قیمت تعرفه واردات لنج‌ها تا ۴۰ میلیون تومان و تخلیه شدن هشت لنج در دو ماه گلایه داشتند.

مدیرکل بنادر خوزستان در این دیدار لنج داران با وزیر اقتصاد از ساخت اسکله یک هزار تُنی در اروندکنار خبر داد و بیان کرد: این اسکله تا سه ماه دیگر افتتاح می‌شود.

«جلیل مختار» نماینده مردم آبادان در مجلس در این دیدار لنج داران با وزیر اقتصاد از برخورد سلیقه‌ای پلیس اقتصادی، مرزبانی و دریابانی گلایه و بیان کرد: پلیس اقتصادی، مرزبانی و دریابانی به قوانین صادر شده از سوی گمرک اهمیت نمی‌دهند و بارهای لنج داران را توقیف می‌کنند.

در این راستا لنج داران اعلام کردند که به آنها بیشتر از ۳۰ وانت نیسان مجوز نمی‌دهند و فقط سالی دو بار اجازه واردات دارند.

همچنین لنج داران گفتند که می‌توانند در تمام بنادر کشور کار کنند ولی برای اشتغالزایی جانبی، فعالیت در استان خودشان را دوست دارند تا خانواده، اقوام و همشهریان خودمان سرکار بروند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به این گلایه‌ها بیان کرد: شنبه در جلسه سران قوا مسائل مالیاتی برای لنج داران و مرزنشینان از طریق قوه قضائیه، مجلس و هیئت دولت بررسی خواهد شد.

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: وزیر اقتصاد لنج داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۴۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند