Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلتفرمی برای مبادله مستقیم رمزارزها از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان عرضه شده است، ولی آنها معتقدند طرح صیانت و مهاجرت نخبگان از کشور دو تهدیدی است که شرکت‌های فعال در حوزه کسب وکارهای دانش بنیان با آن مواجه هستند.

به گزارش ایران اکونومیست، امیرحسین راد، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در حوزه اقتصادی دیجیتال، "نوبیتکس" را یک پلتفرم دانش‌بنیان دانست که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده و اولین پلتفرم برای مبادله مستقیم رمز ارزها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مکانیزم این پلتفرم را شبیه مکانیزم بورس دانست که به مشتریان اجازه می‌دهد سفارشات خرید و فروش خود را به ثبت برسانند و بتوانند در این بازار سرمایه‌گذاری کنند و یا از نوسانات بازار مطلع شوند.

راد خاطر نشان کرد: در حال حاضر این پلتفرم نزدیک به چهار میلیون کاربر دارد و از نظر حجم مبادلات جزو بزرگترین پلتفرم‌های فعال در ایران به شمار می‌رود؛ ضمن آنکه بیش از ۲۵۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به صورت مستقیم در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

مدیر عامل این شرکت افزود: این شرکت قصد دارد که در چشم‌انداز خود بر روی استفاده از فناوری بلاکچین و رمزارزها برای توسعه زیر ساخت‌های مالی و پرداختی کشور استفاده کند تا کشور بتواند از مزایای آنها بهره‌مند شود.

راد به چالش‌های توسعه رمز ارزها در کشور اشاره و اظهار کرد: مهمترین مشکل ما شفاف نبودن موضع حاکمیت نسبت به موضوع رمز ارزها است. این وضعیت از چهار سال گذشته تاکنون تغییر چندانی نداشته است؛ هر چند که اخیراً سندی در این زمینه از سوی ستاد راهبری تحول دولت ارائه شده که در آن بخش‌هایی به موضوع رمزارزها و فناوری بلاکچین تاکید دارد و چشم‌انداز توسعه کشور در این حوزه را ترسیم کرده است.

وی با بیان اینکه این سند یکی از بهترین اسناد در این حوزه است، یادآور شد: ولی همچنان فناوری این حوزه از نظر ریسک‌های مربوط به رگولاتوری با توجه به حساسیت‌هایی که در حوزه مالی وجود دارد، شفاف نیست و هیچ تصویر روشنی از ریسک‌های رگولاتوری در اختیار نداریم و این امر نیز به دلیل آن است که این ریسک‌ها به طور شفاف از سوی حاکمیت مشخص نشده است.

راد خاطر نشان کرد: مشکل دوم در این حوزه که مشکل تمامی کسب و کارهای فعال در حوزه فناورانه و دانش بنیان محسوب می‌شود، کمبود نیروی متخصص و فرار مغزها و نیروهای متخصص از کشور است که به دلیل مشکلات مالی چند سال اخیر ایجاد شده است. هر چند شرکت‌ها تلاش می‌کنند با آموزش نیروها و سرمایه‌گذاری بر روی آنها، نیروی انسانی جوان‌ و پویای خود را تامین کنند، ولی ما به صورت پیوسته شاهد خروج نیروهای متخصص از کشور هستیم.

مدیر عامل این شرکت گفت: چالش دیگری که شرکت‌هایی که در حوزه اقتصاد دیجیتال با آن مواج هستند، طرح‌های محدود کننده‌ای مانند طرح صیانت است که می‌تواند تهدید جدی برای کسب و کارهای حوزه دیجیتال باشد. فضای مجازی امروزه تبدیل به فضایی برای کسب و کارها هستند و ایجاد محدودیت بر روی این شبکه‌ها می‌تواند بخش وسیعی از جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رمزارزها ، دانش بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رمزارزها دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص