Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلتفرمی برای مبادله مستقیم رمزارزها از سوی یکی از شرکت‌های دانش بنیان عرضه شده است، ولی آنها معتقدند طرح صیانت و مهاجرت نخبگان از کشور دو تهدیدی است که شرکت‌های فعال در حوزه کسب وکارهای دانش بنیان با آن مواجه هستند.

به گزارش ایران اکونومیست، امیرحسین راد، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در حوزه اقتصادی دیجیتال، "نوبیتکس" را یک پلتفرم دانش‌بنیان دانست که فعالیت خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده و اولین پلتفرم برای مبادله مستقیم رمز ارزها به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مکانیزم این پلتفرم را شبیه مکانیزم بورس دانست که به مشتریان اجازه می‌دهد سفارشات خرید و فروش خود را به ثبت برسانند و بتوانند در این بازار سرمایه‌گذاری کنند و یا از نوسانات بازار مطلع شوند.

راد خاطر نشان کرد: در حال حاضر این پلتفرم نزدیک به چهار میلیون کاربر دارد و از نظر حجم مبادلات جزو بزرگترین پلتفرم‌های فعال در ایران به شمار می‌رود؛ ضمن آنکه بیش از ۲۵۰ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به صورت مستقیم در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

مدیر عامل این شرکت افزود: این شرکت قصد دارد که در چشم‌انداز خود بر روی استفاده از فناوری بلاکچین و رمزارزها برای توسعه زیر ساخت‌های مالی و پرداختی کشور استفاده کند تا کشور بتواند از مزایای آنها بهره‌مند شود.

راد به چالش‌های توسعه رمز ارزها در کشور اشاره و اظهار کرد: مهمترین مشکل ما شفاف نبودن موضع حاکمیت نسبت به موضوع رمز ارزها است. این وضعیت از چهار سال گذشته تاکنون تغییر چندانی نداشته است؛ هر چند که اخیراً سندی در این زمینه از سوی ستاد راهبری تحول دولت ارائه شده که در آن بخش‌هایی به موضوع رمزارزها و فناوری بلاکچین تاکید دارد و چشم‌انداز توسعه کشور در این حوزه را ترسیم کرده است.

وی با بیان اینکه این سند یکی از بهترین اسناد در این حوزه است، یادآور شد: ولی همچنان فناوری این حوزه از نظر ریسک‌های مربوط به رگولاتوری با توجه به حساسیت‌هایی که در حوزه مالی وجود دارد، شفاف نیست و هیچ تصویر روشنی از ریسک‌های رگولاتوری در اختیار نداریم و این امر نیز به دلیل آن است که این ریسک‌ها به طور شفاف از سوی حاکمیت مشخص نشده است.

راد خاطر نشان کرد: مشکل دوم در این حوزه که مشکل تمامی کسب و کارهای فعال در حوزه فناورانه و دانش بنیان محسوب می‌شود، کمبود نیروی متخصص و فرار مغزها و نیروهای متخصص از کشور است که به دلیل مشکلات مالی چند سال اخیر ایجاد شده است. هر چند شرکت‌ها تلاش می‌کنند با آموزش نیروها و سرمایه‌گذاری بر روی آنها، نیروی انسانی جوان‌ و پویای خود را تامین کنند، ولی ما به صورت پیوسته شاهد خروج نیروهای متخصص از کشور هستیم.

مدیر عامل این شرکت گفت: چالش دیگری که شرکت‌هایی که در حوزه اقتصاد دیجیتال با آن مواج هستند، طرح‌های محدود کننده‌ای مانند طرح صیانت است که می‌تواند تهدید جدی برای کسب و کارهای حوزه دیجیتال باشد. فضای مجازی امروزه تبدیل به فضایی برای کسب و کارها هستند و ایجاد محدودیت بر روی این شبکه‌ها می‌تواند بخش وسیعی از جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رمزارزها ، دانش بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رمزارزها دانش بنیان دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان