Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-دانشمندان می‌گویند: درک بهتر پاسخ ایمنی جنسیت‌ها می‌تواند راه را برای درمان‌های هدفمندتر و مؤثرتر برای مردان و زنان هموار کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، ممکن است درمان‌های متفاوت یا دوز‌های متفاوتی از دارو‌ها برای مردان و زنان وجود داشته باشد تا نتایج بهتری به همراه داشته باشد».
بر اساس این گزارش، کارشناسان خاطرنشان می‌کنند که این پاسخ خیلی قوی زنان می‌تواند باعث برخی از مشکلات سلامتی طولانی مدت، از جمله ایجاد بیماری‌های خود ایمنی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علائم بیماری‌ها اغلب پیامد فعالیت دستگاه ایمنی بدن هستند و گاهی اوقات نیز به دلیل واکنش دستگاه ایمنی بدن در برابر میکروارگانیسم‌ها بروز می‌کند.
تفاوت در دستگاه ایمنی را می‌توان تا حدی به هورمون‌ها و کروموزوم‌ها نسبت داد. این اطلاعات می‌تواند به توسعه درمان‌های تخصصی‌تر برای مردان و زنان کمک کند.
طی یک آزمایش تست کووید-19 یک مرد و یک زن هر دو اگر مثبت باشند، مرد علائم شدیدتری داشته با این حال، با گذشت زمان، به سرعت بهبود می‌یابد، در حالی که زن علائم طولانی مدت کووید را تجربه می‌کند.
زنان پاسخ ایمنی قوی تری در مقایسه با مردان دارند و کارشناسان می‌گویند که این فقط به COVID-19 محدود نمی‌شود.
دکتر دین بلومبرگ، رئیس بیماری‌های عفونی در دانشگاه کالیفرنیا، می‌گوید: «به طور کلی، تقریباً همه عفونت‌ها در مردان نسبت به زنان شدیدتر هستند و فقط چند مورد استثنا وجود دارد».
تقریباً هر انسان دارای 23 جفت کروموزوم است که شامل یک جفت کروموزوم جنسی است. کروموزوم‌های جنسی که با نام کروموزوم‌های X و Y شناخته می‌شوند، جنسیت بیولوژیکی فرد را تعیین می‌کنند.
زنان دارای دو کروموزوم X و مردان دارای یک کروموزوم X و Y هستند. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، کروموزوم‌های X دارای تراکم بالاتری از ژن‌های مرتبط با سیستم ایمنی هستند. با توجه به اینکه زنان دو کروموزوم X دارند در مقایسه با مردان که فقط یک کروموزوم دارند، معمولاً پاسخ ایمنی قوی‌تری دارند.
این تنظیم متفاوت پاسخ‌های ایمنی در مردان و زنان توسط ژن‌های کروموزوم جنسی و هورمون‌های جنسی، از جمله استروژن، پروژسترون و آندروژن‌ها انجام می‌شود.
مصونیت ذاتی شکلی از مصونیت است که فرد با آن متولد می‌شود و به او کمک می‌کند از بدن محافظت کند. این اولین خط دفاعی برای سیستم ایمنی محسوب می‌شود و شامل پوست، رفلکس سرفه و مخاط است که می‌تواند به به دام انداختن باکتری‌ها کمک کند.
پاسخ‌های ایمنی متفاوت جنس‌ها نشان‌دهنده حجم رو به رشدی از تحقیقات با COVID-19 است که تفاوت‌های بیشتری را در سیستم‌های دفاعی زنان و مردان برجسته می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مردان و زنان دستگاه ایمنی مردان و زنان کروموزوم ها بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟

به گزارش خبرآنلاین، ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۱) برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶ درصد افزایش داشته است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900249

دیگر خبرها

  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • در مقابل هر ۱۰۰ زن فوت شده در ایران چند مرد سال گذشته فوت کردند؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • آمار مرگ و میر در ایران؛ فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر