Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوالفضل رفیعی روز شنبه در جلسه کار گروه اجتماعی، فرهنگی  و زنان استان با اشاره به اینکه انتظار بر این است که دستگاههای عضو این موضوع مهم را بصورت جدی تری دنبال کنند افزود: باید اطمینان خاطر داشته باشیم که اقدامات لازم در خصوص  ساماندهی کودکان از قبیل مداخلات به موقع می تواند در کاهش آسیب های ناشی از آن اثر گذاری بهتری را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول در خصوص موضوع تکدی گری نیز گفت: این موضوع از جمله دغدغه های بسیاری از شهروندان  است که در این خصوص طبق قانون تکدی گری جرم است، و باید قانون اعمال شود که در این زمینه نیز شهرداری، به این موضوع ورود پیدا کند و نسبت به جمع آنان اقدام کنند.

وی با بیان اینکه دستگاههای مسوول  آسیبهای اجتماعی به ویژه بهزیستی بررسی های خود را به منظور بررسی وضعیت متکدیان انجام دهد، گفت: در این میان بحث های حمایت و توانمند سازی مورد توجه قرار گیرد و دستگاههای مسوول نیز نظارت های لازم را انجام دهند.

رفیعی با اشاره به اینکه این کارگروه  از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اضافه کرد: در این زمینه موضوع آسیب های اجتماعی بسیار مهم بوده  که امیدواریم با اقدامات برنامه ریزی شده و ایجابی در راستای پیشگیری به ویژه حوزه فرهنگی با محوریت اداره کل امور اجتماعی و قرارگاه انجام گیرد.

وی با بیان اینکه قرارگاه فرهنگی در واقع یک ظرفیت اجرایی و عملیاتی برای پیگیری  بسیاری از مصوبات از جمله  مسائل فرهنگی و آسیب های اجتماعی و نهادهایی که به شکلی نیاز به کمک در بحث اجرای مصوبات دارد، اضافه کرد: باید از این ظرفیت بوجود آمده نهایت استفاده را داشت و در این میان توجه به محلات اسلامی با محوریت امام جماعات، نخبگان تشکیل و برنامه ریزی و پیگیری لازم انجام می گیرد.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با اشاره به اینکه برنامه های اوقات فراغت درتابستان با محوریت آموزش و پرورش انجام می گیرد، گفت: در این زمینه دستگاههای عضو دیگر نیز کمک حال آموزش و پرورش بوده و به پیشبرد بهتر برنامه ها کمک می کنند و و در این میان عدالت در توزیع امکانات در دسترسی بهتر برای مناطق محروم و کم برخوردار بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی به موضوع مهم عفاف و حجاب را  هم یادآور شد و گفت: ابلاغیه ای هم در قرارگاه تشکیل شده و تمرکز فعالیت بر اقدامات ایجابی و حوزه های فرهنگی است، یعنی در مقوله حجاب قبل از اقدامات سلبی و یاحتی اعمال قانون معتقدیم که باید این موضوع مد نظر باشد که  در این راستا برنامه های مختلفی پیش بینی و برنامه ریزی شده است.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان، ادامه داد: معتقدیم بین اعمال قانون و رها سازی یک طیف متنوعی از اقدامات مختلف را  در بر می گیرد و باید به آن توجه داشت.

وی همچنین  بابیان  اینکه موضوع زباله گردی به ویژه فعالیت زنان حتی در حد یک مورد  آن نیز دل هر فردی را جریحه دار می کند، ادامه داد: این موضوع نیاز به اولویت بندی دارد که لزوم مداخله جدی در این بخش امری مهم و ضروری است  و این مهم  با اولویت و فوریت انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل منافع  بالایی که  در بحث پسماند و جمع آوری و زباله هر چند جذابیت هایی را برای اشتغال ایجاد می کند، اضافه کرد: با شناسایی و رفع نیازهای زباله گردان ها، باید از  فعالییت  آنان به این سمت جلوگیری کرد و با اولویت به آن نگاه کرد.

این مسوول لزوم توجه تفکیک زباله زا مبدا را اقدامی مهم عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که  این موضوع موجب شود زمینه زباله گردی از بین برود.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی استانداری زنجان حجاب و عفاف زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی استانداری زنجان حجاب و عفاف آسیب های اجتماعی استانداری زنجان حجاب و عفاف زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از اجرای طرح صدور نسخه اجتماعی برای نخستین‌بار در قزوین در قالب یک طرح پایلوت ملی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدرضا جعفری میزوجی عصر امروز -سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرگزاری‌های استان قزوین که در سالن جلسات سازمان جهادکشاورزی برگزار شد، اظهار کرد: قزوین به عنوان نخستین استان طرح صدور نسخه اجتماعی را به صورت طرح پایلوت ملی اجرا می‌کند.

وی با بیان اینکه صدور نسخه اجتماعی توسط بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان صورت می‌گیرد، گفت: در این طرح برای خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و به ویژه زنان سرپرست خانوار نسخه اجتماعی برای رهایی آنها از آسیب اجتماعی و توانمندسازی مالی آنها صادر می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با اشاره به نحوه صدور نسخه اجتماعی اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح از اعضای خانواده‌های نیازمند درگیر با آسیب اجتماعی تست روان‌شناسی می‌گیریم و در مرحله بعد هم شرایط اجتماعی، روحی و روانی این خانواده‌ها را از صفر تا ۱۰۰ بررسی می‌کنیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: بعد از بررسی‌های صورت‌گرفته یک نسخه اجتماعی برای حل مشکلات و آسیب‌های خانواده‌های کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست و همچنین زنان سرپرست خانوار پیچیده می‌شود که با اجرای نسخه مربوطه و طی مراحل مختلف خانواده‌های آسیب‌دیده طی مدت یک‌سال توانمندسازی می‌شوند.

وی یادآور شد: نوشتن و صدور این نسخه توسط تیم روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی صورت می‌گیرد و در قالب این نسخه‌ها مواردی نظیر حضور کودکان نیازمند یا زنان سرپرست خانوار در کارگاه‌های روان‌شناسی، فرزندپروری و تقویت خلاقیت برای این خانواده‌ها پیش‌بینی می‌شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان با ذکر اینکه حدود ۱.۵ سال است که اجرای این طرح را در سطح استان قزوین آعاز کردیم، گفت: نخستین مجری این طرح هستیم و برای اجرای آنها هم به جز کمک‌های مردمی از هیچ نهاد دولتی و غیردولتی بودجه‌ای دریافت نکردیم.

جعفری میزوجی با اشاره به ارائه بسته‌های مختلف معیشتی و درمانی در قالب طرح نسخه اجتماعی تصریح کرد: با این حال مخالف اصلی پرداخت پول نقد به خانواده‌های آسیب‌دیده هستیم، چرا که در چنین خانواده‌هایی بی‌شک مشکلاتی مانند اعتیاد وجود دارد و پرداخت مستقیم پول به زنان سرپرست خانوار یا کودکان بی و بدسرپرست منجر به هزینه‌کرد بی‌جای این کمک‌های نقدی می‌شود.

وی افزود: در این طرح مددکاران ما همراه با کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست به مراکز خرید یا درمان می‌روند و تا انتهای فرآیند در کنار آنها هستند تا اعتبار تخصیص‌داده‌شده در جای مناسب خود هزینه شود.

رئیس بنیاد خیریه آوای لبخند مهربان از صدور نسخه اجتماعی برای ۱۳۸ خانواده آسیب‌دیده قزوین در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در نهایت طی یک‌سال اخیر سه میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان خدمات به خانواده‌های آسیب‌دیده، کودکان نیازمند و زنان سرپرست خانوار ارائه دادیم.

جعفری میزوجی ادامه داد: این خدمات شامل دو میلیارد تومان خدمات اجتماعی و فرهنگی، یک‌میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان بسته معیشتی و ۱۰۰ میلیون تومان خدمات اوقات فراغت که خدمات اوقات فراغب در قالب برگزاری جشن تولد، کارگاه نقاشی و بردن کودکان به شهربازی و مانند اینها بوده است.

کد خبر 749478

دیگر خبرها

  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران