Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران: گمانه‌زنی‌ در مورد استیضاح وزرای دولت سیزدهم، از جمله موشوعات مطرح در رسانه ها طی هفته های اخیر است. بسیاری این خرده را به مجلس می‌گیرند که مجلس باید از تکرار اتفاقات در وزارت کار و رفاه اجتماعی جلوگیری کند تا دوباره شاهد تجمعات و عملکرد ضعیف در ساختار وزارت‌خانه نباشیم و امروز با توجه به انتقادات بسیار نسبت به دولت و مجلس نام چهار وزیر در در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص غلامرضا نوری قزلجه عضو کمیسیون کشاورزی به خبرنگار جماران گفت: بر عملکرد وزرا بحث دارم. نه در آن حد که گفته شود وزرا باید استیضاح شوند؛ من تصورم این است دولت باید ترمیم اساسی در ساختار خود ایجاد کند تا به بحث‌های اختلافی نکشد و بتواند از شرایطی که در آن قرار دارد خارج شود. مجلس نقش نظارتی خود را دارد، اما اینگونه اقدامات زمان‌بر و پرهزینه، اختلاف بین دو قوه تلقی می شود و تنش در بازار ایجاد میکند؛ به این خاطر دولت خودش باید دست به این تغییرات بزند تا برای جامعه و دولت کم هزینه‌تر باشد؛ در غیر این صورت مجلس وارد می‌شود.

دولت به ترمیم کابینه اقدام کند

وی ادامه داد: مجلس نسبت به سال قبل به دولت منتقد است و طبعا مسائل و مشکلات را مطرح می کند، باید حرف مردم زده شود در غیر این صورت مجلس دیگر خاصیت ندارد. این یکی از کارکردهای مهم مجلس است و به خاطر اشکالاتی که در دولت وجود دارد طبیعی است که تقابل بین مجلس و دولت پیش بیاید. پیشنهاد من این است؛ دولت قبل از اینکه مجلس دست به کار شود خودش نسبت به ترمیم کابینه اقدام کند.

استعفای عبدالملکی بهتر از استیضاح بود

نوری در باب استعفای وزرا گفت: استعفای عبدالملکی بهتر از استیضاح بود؛ به نظرم دولت باید در چند وزراتخانه همین کار را انجام دهد. در غیر این صورت مجلس وارد و فضای کش مکش ایجاد می‌شود، چون بحث یک یا دو وزیر نیست بلکه تعداد وزرا در حال افزایش است و این نشان می دهد وزرا در اجرا دچار مشکل شده‌اند.

عملکرد دولت را تا امروز قابل دفاع نمی‌بینم

وی تصریح کرد: من عملکرد دولت را تا امروز قابل دفاع نمی‌بینم. چند روز قبل رییس جمهورهم طی صحبت‌هایی که داشتند دفاع جدی از عملکرد دولت خود نکردند. اتفاقات اخیر چون تورم، وضعیت بازار و کم و کاستی‌هایی که در حال رخ دادن است همه نشان می دهد که دولت باید کادرسازی مجدد انجام دهد.

بخشی از مشکلات امروز حذف ارز ترجیحی و بخش دیگر لایحه بودجه

نوری در باب مشکلات اقتصادی امروز گفت: بخشی از مشکلات امروز حذف ارز ترجیحی و بخش دیگر لایحه بودجه و بخشی دیگر در داخل و بین‌المللی است و یکی از اشکالات مدیریتی عدم اجرای قانون در تبصره یک حذف ارز ترجیحی بود که از قرار کالابرگ صادر و قیمت‌ها تغییر نکند. این‌ها اشکالات مدیریتی است که پیش‌بینی نشده بود و تورم نیز بالا رفت، اخیرا هم مرکز آمار بانک مرکزی گزارشی در مورد تورم دادند که عدد بالایی بود.

دولت تا کنون برنامه مشخصی حتی در حد یک صفحه ارائه نداده است

این نماینده مجلس در خصوص ارز ترجیحی افزود: من از ابتدا با حذف ارز ترجیحی مخالف بودم؛ اولین مصاحبه مخالفت با این طرح را من انجام دادم و این جمله را باز تکرار میکنم؛ در نهایت باید ارز ترجیحی حذف شود ولی نه در شرایطی که تورم ۴۰/۵۰ درصد است.

وی یادآور شد: البته جنگ روسیه و اوکراین و اتفاقاتی که در سطح بین‌المللی برای کالاها رخ میدهد در این تصمیم بی تاثیر نیست. اما در این مقطع زمانی درست نبود حذف ارز ۴۲۰۰ صورت بگیرد. اجرای این طرح باید به تدریج و در شرایط نرمال اقتصادی اتفاق می‌افتاد و نیز اینکه باید برنامه درستی برای اجرای آن ارائه می شد؛ اما دولت تا کنون برنامه مشخصی حتی در حد یک صفحه ارائه نداده است.

برخی دوستان در داخل که نمی‌دانند تا چه اندازه با مخالفت خود به کشور ضربه می‌زنند.

عضو کمیسیون کشاورزی در پایان ادامه داد:‌ بخشی از اقتصاد ما خواسته یا ناخواسته به برجام مرتبط است. اگر برجام احیاء شود؛ نفت خود را فروخته و پولش برمی‌گردد، کشتی‌ها بیمه شوند و نقل و انتقال مالی صورت بگیرد. طبعا خیلی می‌تواند کمک کند، البته بخشی هم روانی است و آثار مثبت بسیاری نیز خواهد داشت. در این دوره مخالفت‌های دانسته دشمنان خارجی و مخالفت‌های ندانسته‌ی برخی دوستان در داخل که نمی‌دانند تا چه اندازه با مخالفت خود به کشور ضربه می‌زنند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا برجام دولت سیزدهم ارز ترجیحی استیضاح وزرای دولت رئیسی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا ترمیم کابینه اقدام حذف ارز ترجیحی عملکرد دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است زیرا برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم .

فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با انتقاد از عملکرد دولت در زمینه صنعت خودرو اظهار داشت: رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است.

وی  با اشاره به مشکلات متعدد مردم در زمینه خرید خودرو گفت: مردم برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم و باید خودروی دیگری را انتخاب کنند.

توسلی اظهارداشت : در مقابل این بی‌نظمی، دولت هر چند وقت یکبار اعلام می‌کند که مثلاً باید ۲۰۰ میلیون تومان به حساب شرکت‌های خودروسازی واریز کنید تا خودرو تحویل بگیرید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه این رفتار‌ها قابل قبول نیست، بیان کرد: دولت باید برای دو خودروساز بزرگ کشور چاره‌ای اساسی بیندیشد.

 توسلی در ادامه به مشکلات واردات خودرو اشاره کرد و اظهارداشت : مجلس تصویب کرده بود که خودرو وارد شود، اما دولت در این زمینه کوتاهی کرد.

وی با بیان اینکه عدم واردات خودرو به نفع خودروسازان و به ضرر مردم بوده است، گفت: اگر خودرو‌های مورد نیاز مردم وارد شده بود، قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کرد و خودروسازان مجبور بودند که خودشان را اصلاح کنند.

توسلی در مورد برنامه مجلس برای پیگیری مشکلات صنعت خودرو اظهارداشت : مجلس یازدهم در آستانه پایان کار خود است، اما وظیفه نظارتی خود را در قبال این موضوع به طور کامل انجام خواهد داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مجلس دوازدهم نیز پیگیر حقوق تضییع شده مردم در صنعت خودرو خواهد بود، گفت: حدود یک ماه آینده، مجلس دوازدهم شروع به کار می‌کند؛ قطعاً این موضوع در دستور کار مجلس است، و باید مجلس وظیفه نظارتی خودش را از طریق تذکر، سوال و حتی استیضاح موضوع صنعت خودرو را پیگیری کند، چون حق و حقوق مردم هست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دفاع از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب از عملکرد اقتصادی دولت: کسی اعتراضی ندارد!
  • دفاع عجیب عضو حزب موتلفه از عملکرد اقتصادی دولت رئیسی /کسی اعتراضی ندارد
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • کرملین: کمک جدید آمریکا به اوکراین قابل انتظار بود
  • مسعود پزشکیان: امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ بدسلیقگی‌‌ها در اجرای برخی سیاست‌ها از تمامیت‌خواهی یک عده خاص نشات می‌گیرد/ با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ی عکس خواهد داد
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم