Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به همت هیات مدیره جامعه سردفتران ودفتریاران غرب استان تهران همایش "تثبیت و ارتقای اعتبار سند رسمی و قضا زدایی" با حضور سردفتران،دفتریاران و جمعی ازسردفتران بازنشسته حوزه های غرب استان تهران و جمعی از مسوولان قضایی و انتظامی در سالن همایش های معلم شهریار برگزار شد.

در این همایش، شاکور نایب رئیس جامعه سردفتران و دفتریاران غرب استان تهران، به تبیین جایگاه سندرسمی و مزایای استفاده از سندرسمی در مراودات حقوقی پرداخت و دکتر مشایخ سردفتر اسناد رسمی و عضو کمیته پارلمانی کانون به طور مبسوط در خصوص قانون پیش فروش ساختمان و موانع اجرای آن و قضا زدایی سخنرانی و سپس پیشنهاداتی مستند به مواد قانونی در خصوص چگونگی تنظیم سند پیش فروش ساختمان در دفاتر اسناد رسمی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سپس کمیلی مقدم رئیس محترم دادگستری شهرستان شهریار به موضوع اهمیت تنظیم اسناد در دفاتر اسناد رسمی و موضوع بهداشت قضایی پرداخت و گفت: نه تنها قراردادهای پیش فروش بلکه سایر قراردادها از قبیل تعهد به بیع و غیره هم باید در دفاتراسنادرسمی تنظیم شود که این مهم موجبات کاهش ورودی پرونده ها را فراهم می کند.

در ادامه تیمورپناه رئیس جامعه سردفتران ودفتریاران غرب استان تهران در خصوص موضوع همایش و بحث ارجاع محاکم دادگستری در مورد داوری به دفاتر اسناد و تقاضای دستور تشکیل کمیته اجرایی جهت اجرای قانون پیش فروش از طرف مقامات ذیربط و پایلوت شدن غرب استان و مسائل و مشکلات مبتلابه دفاتر اسناد رسمی از قبیل لزوم بازنگری تعرفه ها به صورت سالانه و اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از قطعی سامانه و لزوم استفاده بهینه از دیتا سنتر کانون در امور دفاتر اسناد رسمی سخن گفت و افزود: به زودی کار اسکن دفاتر دست نویس درحوزه غرب استان تهران به اتمام خواهد رسید.

سپس خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران تهران درخصوص مسائل و برنامه های کانون در حوزه کاری دفاتر اسناد رسمی سخن گفت.

در انتهای جلسه نیز با اهدای لوح یادبود از تعدادی از همکاران سردفتر که به تازگی به افتخار بازنشستگی نائل شده اند، تقدیر به عمل آمد.

تماشاخانه ببینید| ماجرای ضرب و شتم دختر زاهدانی چه بود؟ ببینید| برخورد بار کامیون با ماشین سواری در چین فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!

احمد شاکری، نویسنده و منتقد ادبی درباره به خدمت گرفتن رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: یکی از وجوه نمایشگاهی و نه فروشگاهی نمایشگاه کتاب می‌تواند ضریب دادن به رسانه یا به خدمت گرفتن رسانه برای کسانی باشد، که در تولید کتاب موثر هستند. سال‌های گذشته تلویزیون، شبکه تلوبیونی کتاب و دیگر رسانه‌ها به صورت فعال در نمایشگاه حضور داشتند. آن‌ها تلاش کردند فضای جامعه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب رنگ و بوی کتاب و کتاب‌خوانی بگیرد. 

شاکری ادامه داد: لازم است برنامه‌ریزی هنرمندانه صورت بگیرد تا از عموم برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. از طرفی، باید کسی که وارد نمایشگاه کتاب می‌شود، نسبت به قبلش متفاوت شده باشد. اینطور نباشد که به پارک رفته است. 

این نویسنده افزود: ممکن است امسال در نمایشگاه کتاب تهران درباره «طوفان الاقصی» یا «وعده صادق» غرفه‌هایی تدارک شود. زمانی این برنامه‌ها می‌تواند از آمار کمی یک‌ طرفه خارج شود، که بتوان ارزیابی دقیق از نحوه برنامه‌ها داشت. مهم این نیست چند برنامه برگزار می‌کنیم، مهم این است برگزاری برنامه‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. 

وی در پاسخ به این سوال که ما چه تعریفی از نمایشگاه کتاب تهران داریم، گفت: در گذشته یک نگاه اقتصادی و بازار فروش کلان در حوزه کتاب بر نمایشگاه حاکم بود. یعنی مجموعه‌ای از ناشران و غرفه‌داران بیشتر برای فروش کتاب به نمایشگاه مراجعه می‌کردند و فضا رنگ و بوی اقتصادی داشت. هرچه به زمان کنونی نزدیک می‌شویم، چون ابزارهای جدیدی برای خرید و معرفی کتاب به وجود آمده، جنبه اقتصادی بودن نمایشگاه کتاب تضعیف شده است.   

شاکری با بیان اینکه الان به راحتی می‌توان در سایت‌ها و مجاری مختلف کتاب را معرفی کرد، گفت: دولت پایگاه نمایشگاه مجازی کتاب را ایجاد کرده، که در اقصی نقاط کشور انتخاب، خرید و فروش و معرفی کتاب انجام می‌شود. باید نمایشگاه کتاب تهران به سمت بُعد تعاملی حرکت کند و بجای بخش اقتصادی به نفع بخش فرهنگ، تعامل، ارتقای عملکرد ناشران و ... حرکت کند. یعنی ماهیت فرهنگی نمایشگاه کتاب بر ماهیت اقتصادی‌اش غلبه کند.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روزانه میزان فروش در نمایشگاه کتاب مصداق اقتصادی بودن نمایشگاه است؟ توضیح داد: بله، البته متولیان نمایشگاه کتاب در گزارش‌های خود فقط به میزان فروش اکتفا نمی‌کنند و مولفه‌های مختلفی نظیر میزان فروش، میزان بازدیدکنندگان از نمایشگاه، رونمایی کتاب و ... را در گزارش‌های خود دخیل می‌کنند. 

وی با بیان اینکه ما هنوز به جنس مطلوب تعاملات نرسیدیم، افزود: مثلاً در نمایشگاه کتاب تهران شاهد برگزاری کلاس آموزشی هستیم. در حالی که در هر جا می‌توان این کلاس را برگزار کرد. سوال این است که این جلسات چه تناسبی با زمان و مکان نمایشگاه کتاب دارد. ما جلسه نقد کتاب برگزار می‌کنیم، در حالی که می‌توان همیشه این نوع جلسات را برگزار کرد. ما هنوز نتوانستیم اتصال بین برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم. برآوردم این است که هنوز این جلسات سنخیتی با نمایشگاه کتاب ندارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • کدام مشاغل از ارایه اسناد و دفاتر مالی معاف شدند؟
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • همایش مشترک رادیو تهران برای پیدا کردن افراد مستعد در کرمانشاه
  • همایش مشترک رادیو تهران برای پیدا کردن  افراد مستعد در کرمانشاه
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • امسال ۱۵ هزار زائر از استان تهران به حج تمتع مشرف می‌شوند