Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند که در مقایسه با سایر افراد، بازماندگان سرطان ۴۲ درصد بیشتر در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند که به احتمال زیاد به دلیل آسیب ناشی از درمان سرطان است.

دکتر «روبرتا فلوریدو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی جانز هاپکینز در مریلند، گفت: «برخی شیمی‌درمانی‌ها می‌توانند به قلب آسیب برسانند و پرتودرمانی در منطقه قفسه سینه نیز می‌تواند بر قلب تأثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین ممکن است این روش‌های درمانی در درازمدت خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهند.»

محققان مشاهده کردند خطر نارسایی قلبی بعد از سرطان بالا بود: ۵۲ درصد. خطر سکته نیز ۲۲ درصد افزایش یافت. با این حال، خطر بالاتری برای حمله قلبی یا بیماری عروق کرونر وجود نداشت.

برای این مطالعه، محققان داده‌هایی را در مورد بیش از ۱۲۴۰۰ مرد و زن جمع‌آوری کردند که بخشی از مطالعه بررسی خطر بیماری‌های قلبی عروقی از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۲۰ بودند. از بین شرکت‌کنندگان، بیش از ۳۲۰۰ نفر در این مدت به سرطان مبتلا شدند.

این مطالعه نشان داد افرادی که در بالاترین خطر ابتلاء به بیماری قلبی قرار داشتند، بازماندگان سرطان سینه، ریه و روده بزرگ بودند. سرطان‌های خون و لنفاوی نیز خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهند.

از سوی دیگر، در مورد سرطان پروستات چنین نبود. فلوریدو گفت: «این سرطان به ندرت با درمان‌های تهاجمی که می‌تواند بر قلب تأثیر بگذارد، درمان می‌شود.»

وی افزود: «مشکلات قلبی ممکن است در طول درمان سرطان یا ماه‌ها یا سال‌ها پس از آن ایجاد شود.»

فلوریدو می‌گوید: «این واقعیت که شما در طول شیمی درمانی به نارسایی قلبی مبتلا نشدید به این معنی نیست که ۱۰ تا ۱۵ سال بعد هم نخواهید شد. شما همیشه در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به نارسایی قلبی نسبت به بیمارانی هستید که این درمان‌ها را دریافت نکرده‌اند.»

وی افزود: «در عین حال، بازماندگان سرطان باید اقدامات مناسبی برای کاهش خطر بیماری قلبی خود انجام دهند.»

این یافته‌ها نشان می‌دهد که بازماندگان بزرگسال سرطان ممکن است به تشخیص و نظارت بیشتر برای بیماری‌های قلبی عروقی و نارسایی قلبی و استراتژی‌های پیشگیری از نارسایی قلبی نیاز داشته باشند.

کد خبر 5529069

منبع: مهر

کلیدواژه: سرطان بیماری های قلبی و عروقی ریسک بیماری قلبی ویروس کرونا آمار کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیماری های واگیر تجهیزات پزشکی پیوند عضو سازمان غذا و دارو فشار خون بیماری وبا شیوع کرونا آلزایمر سازمان نظام پزشکی بازماندگان سرطان نارسایی قلبی بیماری قلبی خطر بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۹۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پله‌نوردان بیشتر عمر می‌کنند | متخصصان از تاثیرات شگرف این فعالیت ورزشی بر سلامت می‌گویند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟