Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

عماد آبشناس در تحلیلی نسبت به روند مذاکرت هسته‌ای و آن چه درباره نتایج نشست دوحه مطرح شد، گفت: مذاکرات شکست نخورده، تاکید می کنم مذاکرات ادامه دارد البته نه آن مذاکراتی که در دوحه بود بلکه از طریق کانال های دیپلماتیک پیگیری می شود.

وی افزود : نباید توقع داشته باشیم در یک جلسه مسائل بررسی و تمام شود، امروز با چالش های عدیده ای مواجه هستیم، بایدن در داخل آمریکا با ضعف درونی مواجه است و در بسیاری از موارد تعلل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکایی ها تلاش دارند با جنگ رسانه‌ای فضاسازی کنند و از این طریق به ایران فشار آورند و از این کانال می‌خواهند ضربه وارد کنند بنابراین شاهد هستیم که همه رسانه‌های دشمن ملت ایران الان بسیج شدند که جنگ روانی علیه ایران راه بیاندازند.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: واقعیت امر این است مذاکرات پشت پرده در حال انجام است آمریکایی ها مجبور هستند کوتاه بیایند. در حال حاضر در روند این مذاکرت روز به روز برگ‌های ایران قوی تر می شود، آمریکایی ها تلاش دارند امتیاز کمتری بدهند.

وی خاطرنشان کرد: امروز شرایط برای ایران به گونه ای است که باید دنبال امتیاز حداکثری برود و تا جایی که امکان دارد تیم ایرانی تحریم های بیشتری را بردارد ممکن است این شرایط در آینده دوباره پیش نیاید.
آبشناس ادامه داد: امروز قیمت نفت در جهان به صورت سرسام آوری بالا رفته شرایط همه رهبرهای اروپایی و رئیس جمهور آمریکا بسیار فاجعه بار است، همه با مشکلات عدیده‌ای در درون کشورشان مواجه هستند. نظرسنجی‌ها نشان می دهد ادامه این روند می‌تواند موجب شورش و چه بسا سرنگونی در این کشورها شود.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: تنها راهی که این‌ها برای برون رفت دارند این است که با ایران به توافق برسند چرا ؟ به دلیل این که مطالعات مراکز مطالعاتی نشان می دهد کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نمی توانند بیش از این چیزی که الان صادر می کنند صادرات داشته باشند. گاز خلیج فارس اگر بخواهد به آمریکا یا اروپا برسد به سه برابر قیمت گاز روسیه است، اما در مقابل ایران لوله گاز مستقیم از خلیج فارس تا اروپا دارد که از طریق ترکیه می تواند نیاز اروپا را تامین کند ضمن اینکه ظرفیت افزایش سریع تولید را هم دارد و می‌تواند بازار نفت را متعادل کند .

وی با تاکید بر این که امضای توافق با ایران بازارها را متعادل می‌کند، گفت : تا یک ماه دیگر شروع ثبت سفارش نفت برای زمستان را داریم تا آن موقع اگر به توافق نرسند پیش بینی می شود قیمت صعودی بالا می رود. بایدن در سفر به منطقه دنبال این است کشورها افزایش تولید نفت داشته باشند در حالی که امکان پدیر نیست. از سوی دیگر اسرائیل دنبال راه اندازی جنگ در منطقه خاورمیانه است اما نه کشورهای منطقه، نه اروپا و نه کل جهان حتی آمریکا نیز با این مساله موافق نیستند.

آبشناس اظهار داشت : به هیچ وجه شرایط جنگ در منطقه منطقی نیست اگر جنگی رخ دهد شاهد فروپاشی خیلی از کشورها خواهیم بود و عملا اقتصاد این کشورها فروپاشیده می‌شود. در چنین شرایطی که نه می توانند جنگی به پا کنند از طرفی ایران هم به مرحله ای رسیده که از گذر هسته ای عبور کرده اگر احیانا بخواهند ایران را تهدید کنند ممکن است سیاست های اصلی ایران تغییر کند. خودشان واقف هستند الان بهترین گزینه این است که با ایران توافق کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل ادامه داد: ایران می خواهد تحریم ها رفع شود و آنها تضمین دهند که تحریم‌ها به بهانه‌ای برنگردد این مساله چیزی است که کل جامعه بین الملل درباره آن متفق القول هستند. در نشست دوحه آمریکایی ها صحبت از برداشتن تحریم های نفتی کردند ولی حاضر نیستند تضمینی به ایران دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مذاکرات وین توافق هسته ای آمریکایی ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • سرجی روبرتو: تا پای مرگ در کنار ژاوی هستیم؛ می‌دانستیم او بهترین گزینه برای بارسلوناست
  • شمارش معکوس: رانگنیک این هفته به بایرن جواب می‌دهد
  • یک آمریکایی گزینه هدایت کره جنوبی شد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • آیا چین می‌تواند؟
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • مذاکرات میلان با مدیربرنامه سانتیاگو خیمنز