Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد خوشکار مقدم: بر اساس آمار منتشر شده از سوی دفتر مطالعات اقتصادی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، امنیت سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی با سقوط آزاد عجیب از رتبه ۱۷ در ابتدای سال گذشته به رتبه ۲۶ در پاییز همان سال رسیده است!

با مطالعه این گزارش، شاخص هایی که وضعیت سرمایه گذاری در استان های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفته جالب و قابل توجه است و نشان می دهد شایعاتی که در کف جامعه از اوضاع و احوال حاکم بر استان مطرح بوده واقعیتی انکارناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی، اغلب سرمایه گذاران در آذربایجان شرقی در اظهار نظرهای خود عواملی چون عدم حمایت مسئولان، مانع تراشی غیرضروری و بوروکراسی زائد، بدبینی و توهم توطئه، عدم همکاری کارشناسان ارگان های مختلف، انتظارات بی جا و حتی حسادت را از عوامل فراری دادن سرمایه گذاران از استان می خواندند؛ عواملی که همواره از سوی مسئولان محلی به شدت رد می شد اما گزارش منتشر شده از سوی مجلس، واقعیت را به صورت غیرقابل انکاری نمایان کرد.

در این گزارش، از میان ۲۱ مولفه پیمایشی در رتبه بندی وضعیت امنیت سرمایه گذاری استان های کشور مورد بررسی قرار گرفته که با توجه به شرایط استان، عواملی چون: ثبات یا قابل پیش بینی بودن تصمیمات مقامات استانی، میزان اعتماد به دادگاه های استان برای احقق به موقع حق در دعاوی تجاری، سرعت عملکرد پلیس در رسیدگی به جرائم اقتصادی، دسترسی به اطلاعات و تصمیمات مسئولان، میزان رشوه در ادارات، نفوذ و تبانی در معاملات ادارات، میزان عملکرد مسئولان به وعهده های داده شده و میزان حمایت مسئولان از داوطلبان سرمایه گذاری جلب نظر می کند.

در رنکینگ امنیت سرمایه گذاری اسان های کشور که از بررسی آرای فعالان اقتصادی به دست آمده است، آذربایجان شرقی با نمره ۰۳ / ۷ در کنار سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، خوزستان، تهران ایلام و لرستان جزو استان های بسیار بد قرار گرفته است.

وضعیت نامطلوب آذربایجان شرقی در شاخص های اقتصادی به اینجا ختم نمی شود چراکه این استان در مولفه "شفافیت و سلامت اداری" با وضعیت قرمز در کنار تهران، رده آخر کشور را به خود اختصاص داده است!

با این شرایط باید دید مسئولان ارشد استانی چه توجیهی برای وضعیت موجود داشته و چه سیاستی برای ارتقای جایگاه تاسف بار امنیت سرمایه گذاری در آذربایجان شرقی اتخاذ خواهند کرد؛ موضوعی که در صورت عدم چاره اندیشی، خسارات جبران ناپذیری به ظرفیت های اقتصادی استان وارد خواهد کرد...

46

کد خبر 1647438

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری صنعتی امنیت سرمایه گذاری آذربایجان شرقی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • افزایش سرمایه گذاری خارجی در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • بیمه و امنیت شغلی کارگران مورد توجه مسئولان قرار گیرد
  • قشم به عنوان منطقه آزاد برتر در حوزه اقتصادی و سرمایه گذاری انتخاب شد
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد