Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد گفت: با اقدامات گسترده، ناترازی عرضه و تقاضای برق نسبت به سال گذشته کاهش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، ابوالفضل اسدی امروز در دیدار با امام جمعه یزد با اشاره به پیگیری و تلاش مجموعه وزارت نیرو برای سرویس و نگهداری و ارتقای نیروگاه‌ها و در مدار قرار گرفتن نیروگاه‌های جدید؛ تصریح کرد: با این اقدامات گسترده، ناترازی عرضه و تقاضای برق نسبت به سال گذشته کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح گزارش اقدامات انجام شده پیرامون مدیریت عرضه برق در صنعت برق استان خاطرنشان کرد: پیگیری احداث حدود ۱۱۰۰ مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی و همچنین احداث حدود ۲۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی از جمله فعالیت‌های در دست اقدام استان است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌‌ای یزد همچنین در بیان اقدامات حوزه مدیریت تقاضا و مصرف و مدیریت بار توسط شرکت‌های صنعت برق، سرویس و نگهداری نیروگاه‌ها، آمادگی شبکه‌های انتقال و فوق‌توزیع برق و عملکرد در حوزه مدیریت بار را برخی از این اقدامات عنوان کرد.

اسدی افزود: مرحله دوم فاز اجرایی طرح مدیریت مصرف خانه به خانه نیز با همکاری دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان یزد و بسیج برنامه‌ریزی شده و امیدواریم با همکاری شرکت‌های صنعت آب و برق، ضمن کاهش مصرف آب و برق کولر‌های آبی، گام موثری در زمینه کاهش مصرف انرژی وسایل سرمایشی برداشته شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ تاکنون با همکاری صنایع و همچنین همکاری ادارات در کاهش مصارف سرمایشی و روشنایی به ویژه پس از پایان ساعت کار اداری؛ هیچگونه محدودیتی برای مصارف خانگی ایجاد نشده است.

اسدی ابراز امیدواری کرد تا با هم‌اندیشی و حمایت ائمه جمعه و جماعت استان، مصرف برق خانگی با به کارگیری روش‌های ساده و کم هزینه حداقل به میزان ده درصد کاهش یافته و ضمن تامین بار مطمئن‌تر برای صنایع، از پیک بار پیش‌رو با موفقیت عبور کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۵۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان

مهدی دوستی  استاندار هرمزگان در نشست با معاونان و مدیران سازمان انرژی اتمی کشور، افزود: تلاش مان بر این است که توسعه صنعت هسته‌ای در استان هرمزگان را متوازن با توسعه منابع انسانی منطقه پیش ببریم از این رو همزمان با آغاز عملیات اجرایی نیروگاه اتمی سیریک مقدمات تاسیس هنرستان مرتبط با این صنعت نیز در استان فراهم شده است.

وی همزمانی توسعه انرژی اتمی در استان و تربیت جوانان متخصص را مصداق پیشرفت پایدار دانست و گفت: پس از شهرهای تهران، اصفهان و مشهد چهارمین مدرسه انرژی اتمی کشور در هرمزگان احداث می‌شود و از مهرماه سالجاری دانش‌آموزان مستعد هرمزگان می‌توانند تحصیل خود در این مدرسه آغاز کنند.

نماینده عالی دولت در هرمزگان افزود: در راستای تحقق عدالت آموزشی دانش آموزان مستعد، جامعه مددجویی استان می‌توانند در این هنرستان تخصصی تحصیل رایگان داشته باشند.

دوستی گفت: با احداث این هنرستان تعداد هنرستان‌های تخصصی استان به ۲۹ عدد خواهد رسید که براساس امر رهبرمعظم انقلاب برای مهارت‌محور کردن آموزش‌ها شکل گرفته است.

وی افزود:استفاده از انرژی اتمی و هسته‌ای در موضوعات مختلف کشور می‌تواند منشا اثرات نیک بسیاری شود و در حل مسائل به کمک کشور بیاید.

دوستی، گسترش انرژی اتمی در استان را از مصادیق توسعه زیربنایی و پایدار دانست و تاکید کرد: استفاده از این صنعت می‌تواند بسیاری از چالش‌های استان را در حوزه‌های مرتبط با انرژی به خصوص برق و شیرین‌سازی آب دریا مرتفع کند.

در این نشست همچنین درخصوص تفاهم نامه‌های همکاری دوجانبه توسعه زیرساخت‌های آموزشی، پرورشی، بهداشتی و درمانی شهرستان سیریک بحث و گفت و گو شد.

عملیات اجرایی نیروگاه اتمی ایران هرمز بهمن ماه پارسال با دستور رییس جمهور و حضور رییس سازمان انرژی اتمی در سیریک هرمزگان آغاز شد که با تکمیل این نیروگاه، جمهوری اسلامی ایران جایگاه نخست منطقه در تولید انرژی برق هسته‌ای را کسب می‌کند.

نیروگاه اتمی سیریک شامل چهار واحد نیروگاه اتمی از نوع نسل توسعه یافته موسوم به نسل سوم پلاس هرکدام با ظرفیت حداقل یکهزار و ۲۰۰ مگاوات الکتریکی در مجموع به ظرفیت پنج هزار مگاوات ساخته خواهد شد و با احتساب سه هزار مگاوات نیروگاه بوشهر، ظرفیت نیروگاه‌های اتمی کشور به هشت هزار مگاوات افزایش خواهد یافت. 

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید