Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علی اکبر کریمی» روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت دهه تولید و تجارت در اراک افزود: امیداست این فرصت طلایی باعث جهش صادراتی شود و فعالان عرصه های مختلف صنعتی و تولیدی از آن منتفع شوند.
وی اظهار داشت: توسعه صادرات با توجه به ظرفیت بزرگ در کشور کم است که باید در این حوزه تلاش بیشتری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس شورای اسلامی گفت: در عرصه تولید اگر قرار است تحولی رخ دهد باید افق پیش رو، جهانی باشد و هدف دولت رسیدن به بازارهای جهانی و همسایگان است.

کریمی در ادامه افزود: امروز موانعی در عرصه تولید از سوی شرکت های خدمات رسان مانند برق وجود دارد و در این خصوص مجلس تصویب کرد اگر در اثر قطع برق خسارتی به واحدهای تولیدی وارد شد دولت آن را جبران کند.

وی اظهار داشت: در سال های آتی صنعت از اجرای غلط و ناقص اصل ۴۴قانون اساسی آسیب دید و به جای اینکه این سیاست منجر به شکوفایی اقتصادی شود منجر به بروز مشکلات متعدد شد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای غلط این سیاست منجر به نابودی ساختار صنعتی کشور و واحدهای صنعتی اراک نیز دچار زیان شدند.

کریمی افزود: نمونه واگذاری واحدهای صنعتی به بخش خصوصی در استان مرکزی شرکت واگن سازی بود که با پیگیری های متعدد این مجموعه اکنون به مالک اهلیت دار واگذار شده و با حضور شرکت مپنا، واگن پارس اراک متحول شده است. 
وی اظهار داشت: اراک اکنون شهری است که بالاترین ضریب استقرار صنعت را در استان دارد اما در مقابل بالاترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داده است.

عضو کمیسیون صنعت و معدن در مجلس شورای اسلامی گفت: از بروز اتفاق جدیدی در عرصه صنعت استان برای واگذاری به بخش خصوصی در پالایشگاه، پتروشیمی و نیروگاه جلوگیری شد تا مشکل جدیدی در استان شکل نگیرد.

کریمی ادامه داد: امسال مالیات واحدهای تولیدی از ۲۵درصد به ۲۰ کاهش یافته است و مانند همه دنیا که مالیات از مصرف گرفته می‌شود در کشور ما هم این مهم عملیاتی خواهد شد.

وی اظهار داشت: در کمیسیون صنایع مجلس قانون جامع معادن کشور در حال اصلاح و بازنگری است تا گام بلندی در این حوزه برداشته شود.

در این مراسم از واحدهای تولیدی، صنعتی و صنفی نمونه کشوری و استانی استان مرکزی تجلیل شد.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی اشتغال زایی اراک استان مرکزی اشتغال زایی نماینده مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۸۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است