Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا سعیدایی گفت: پیوستن ایران و آرژانتین به گروه بریکس باعث می‌شود که این بلوک با ۳۳ درصد تولید ناخالص ملی دنیا، بزرگترین قدرت اقتصادی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا سعیدایی کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: پیوستن ایران و آرژانتین به گروه بریکس باعث می‌شود که این بلوک با ۳۳ درصد تولید ناخالص ملی (GNP) دنیا به بزرگترین قدرت اقتصادی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این گروه در حال حاضر ۳۱ درصد را داراست و با حضور ایران، ۳۳ درصد خواهد شد اما همه ترس آمریکا و اروپا از نقشه روسیه و چین برای شکست اقتدار دلار و یورو است.   سعیدایی افزود: برنامه گروه بریکس این است که بعد از عضو کردن ایران پول جهانی جدیدی به نام بریک ایجاد کنند که جایگزین دلار و یورو می شود، اکنون در معاملات جهانی سهم دلار ۵۹ درصد و سهم یورو ۲۱ درصد است.   وی تصریح کرد: با آمدن بریک، سهم دلار به ۳۹ درصد و سهم یورو به ۱۴ درصد کاهش یافته و سهم بریک حداقل ۳۳ درصد خواهد شد و اگر اعتبار ین ژاپن کاهش یابد احتمال اینکه سهم بریک حتی به ۴۰ درصد هم برسد، وجود دارد.    این کارشناس گفت: در آن زمان تمام بانک‌های جهانی حداقل ۳۳ درصد ذخیره های ارزی شان را به بریک تبدیل می‌کنند و بدین ترتیب امکان اعمال هرگونه تحریمی از جانب آمریکا و اروپا کاملا از بین می رود.   سعیدایی بیان کرد: آمریکا ۳۰ تریلیون دلار و اروپا ۱۸ تریلیون یورو پول بدون پشتوانه چاپ کرده اند و با بهره صفر یا نزدیک به صفر به خودشان قرض داده‌اند.   این کارشناس ادامه داد: اگر کشورهای دیگر ذخایر ارزی شان را بفروشند و بریک بخرند، ارزش دلار و یورو به شدت سقوط خواهد کرد، زیرا بریک پشتوانه‌اش طلا (روسیه و آفریقا)، نفت (ایران، روسیه و برزیل) و غلات (هند و چین) خواهد بود و برای همین تورم نخواهد داشت.   وی در خاتمه خاطرنشان کرد: با عضویت ایران به بریکس وضعیت انگلیس حتی از آمریکا و اروپا هم بدتر خواهد شد، چون نه فقط عضو یورو نیست بلکه ۲/۵ تریلیون پوند هم بدهکار است.    انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دلار و یورو ۳۳ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس در مورد رتبه دوم ایران در بحث رشد اقتصادی در بین ۲۰کشور برتر دنیا از لحاظ رشد اقتصادی ، گفت: در سال اول دولت تراز تجاری مثبتی داشتیم چهار میلیارد دلار ارزاوری برای کشور داشتیم که این حاصل تلاش‌های شبانه روزی دولت بود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: دیپلماسی منطقه ای و اقتصادی دولت یکی از برنامه های دولت بود که اقدامات  مثبتی در این زمینه انجام شد. پیوستن به قراردادهای  منطقه ای مثل بریکس، شانگهای و اوراسیا تاثیر مثبتی بر تقویت ارتباطات تجاری ما داشته است که باید تقویت شود چرا که قطعا در آینده اثرات مثبت خودش را بیشتر از زمان فعلی دارد. به کارگیری سیاست های فعال و هوشمندانه در بازار جهانی انرژی رویکرد بسیار مثبتی بوده است که ما انجام دادیم و توسعه تجارت انرژی ایران با پیگیری صدور خدمات فنی و مهندسی و توان دانش بنیان کشور در جهت بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده در کنار عضویت در بریکس و پیوستن به پیمان شانگهای زمینه ساز اصلی رشد اقتصادی کشور در سال گذشته شده است و امسال باید با مشارکت مستقیم مردم در جهش تولید نفت و گاز، این رویکرد تداوم داشته باشد.

محبی بیان کرد: پیوستن ما به بریکس و شانگهای تغییرات اساسی در اقتصادمان بوجود آورده است اما باید این قبیل اقدامات تداوم داشته باشد و تبدیل به ارتباطات رسمی طرفینی شود.

این عضو کمیسیون برنامه ، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: رشد ما در بحث فروش نفت گاز، صدور خدمات فنی و مهندسی و بازسازی پالایشگاههای نیمه فعال کشورهای همراه و همسو با ما بسیا خوب بوده است و عمده رشد اقتصادی مان نیز از همین حوزه ها حاصل شده است.

محبی خاطر نشان کرد: دولت زمینه ها را فراهم کرده است  که رشد اقتصادی بهتری را تجربه کنیم تا عقب افتادگی هایمان در دهه های گذشته را نیز جبران کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ یکشنبه ۹ اردیبهشت
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران؛ شنبه ۸ اردیبهشت
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • شنبه ۸ اردیبهشت؛ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • افزایش قیمت ارزهای مبادله‌ای/ دلار چند شد؟
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا