Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج کارخایی ظهر دوشنبه در نشست کارگروه زیستی پدافند غیرعامل استانداری سمنان به میزبانی سالن جلسات با اشاره به اینکه اجرای دستورالعمل‌ها و آئین نامه قرارگاه پدافند زیستی استان سمنان با موضوع پیشگیری و مقابله با بیماری تب کریمه کنگو، تاکید کرد: این بیماری بسیار خطرناک محسوب می‌شود لذا لازم است تدابیر مناسب برای پیشگیری و مقابله و کنترل با هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان و همراهی و همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی مرتبط، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها در استان انجام پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به فصل گرما و با عنایت به اینکه در آستانه دهه ولایت و عید سعید قربان هستیم نیازمند اقدامات در رعایت اصول بهداشتی بیشتر برای مقابله با شیوع این بیماری باید انجام شود زیرا خطر ابتلاء طی ذبح حیوان وجود دارد و آلودگی یک نفر ممکن است سایر افراد در تماس راهم آلوده کند و یک اپیدمی و همه‌گیری ایجاد کند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری سمنان گفت: آموزش و اطلاع رسانی به مردم و گروه‌های مختلف نسبت به عوامل، علائم، عوارض بیماری و آموزش به عوامل دست‌اندرکار ذبح حیوانات در کشتارگاه‌ها در زمره اقدامات لازم در استان است.

کارخایی با بیان اینکه در اطلاع رسانی نقش رسانه‌ها بسیار حائز اهمیت است، بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی خصوصاً سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها، روستاها و دهیاران، دانشگاه‌های علوم پزشکی، هلال احمر و نیروی انتظامی و مدیریت درمان تأمین اجتماعی و دیگر دستگاه‌ها باید همراهی خوبی در مقابله با این پدیده داشته باشند.

وی افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر با تمهیدات و اقدامات پیشگیرانه استان سمنان یک استان پاک و سبز محسوب می‌شود و هنوز ابتلایی به بیماری تب کریمه کنگو مشاهده نشده است از همه دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها بخشداری‌ها و دهیاری‌ها درخواست می‌شود با همکاری اداره کل دامپزشکی استان این وضعیت ثابت و پایدار را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خصوصاً در ایام اعیاد پیش رو حفظ و حراست کنند.

کد خبر 5530477

منبع: مهر

کلیدواژه: تب کریمه کنگو استانداری سمنان پدافند غیر عامل استانداری سمنان بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه زمین لرزه خراسان رضوی ویروس کرونا مشهد آمار کرونا زلزله شیراز اردبیل جهرم کنکور دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند

ایسنا/کرمان رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به گزارش آمار سرقت در استان گفت: دستگاه‌ها توپ را در زمین یکدیگر نیندازند. باید در مرحله اول مسئولیت‌سازی بشود و با حضور معاون اجتماعی دادگستری جلسه‌ای برگزار و وظایف هر دستگاه به صورت جداگانه پیگیری و تامین اعتبار شود تا کار طی جدول زمان بندی پیش برود.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار کرد: سرقت و امنیت روانی جامعه بحث بسیار مهمی است و باید تدبیر نموده و کار را به نحوی پیش ببریم که با این جرم مقابله کنیم.

وی با اشاره به اینکه جرم اول استان کرمان از نظر فراوانی، سرقت است؛ با قدردانی از اقدامات انجام شده در مقابله با این جرم عنوان کرد: گزارشات کاهش آمار در سال جاری نشان می‌دهد اقدامات گذشته درست بوده و باید در سال جاری همین سیاست را با همراهی و هماهنگی پیش ببریم تا پایان سال به دستاورد بهتری برسیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: سرقت‌های عادی، مسلحانه و سرقت به عنف هر کدام راهکار خاص خود را می‌طلبد، اگرچه در برخی با کاهش مواجه هستیم اما آمار سرقت‌های به عنف و مسلحانه در همه شهرستان ها یکسان نیست.

وی بر تعیین تکلیف کارگاه‌های ضایعاتی و پایش تصویری برای مقابله با سرقت تاکید کرد و افزود: سال گذشته نیز بارها بحث و مصوبه در این زمینه داشتیم اما کار آنگونه که باید، پیش نرفته و استان در این زمینه خیلی عقب است.

حمیدی اظهار کرد: دستگاه‌ها توپ را در زمین یکدیگر نیندازند. باید در مرحله اول مسئولیت‌سازی بشود و با حضور معاون اجتماعی دادگستری جلسه‌ای برگزار و وظایف هر دستگاه به صورت جداگانه پیگیری و تامین اعتبار شود تا کار طی جدول زمان بندی پیش برود.

وی تاکید کرد: پایش تصویری موضوع مهمی است که در کرمان تعداد دوربین‌ها خیلی کم است.

به گزارش ایسنا، سردارعبدالعلی روانبخش جانشین فرمانده انتظامی استان کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: در راستای کاهش سرقت تعداد زیادی از کارگاه‌های ضایعاتی پلمب و نظارت شده که باید در سال جاری تجمیع این واحدها صورت بگیرد.

وی افزود: در سال جاری سرقت به عنف و مسلحانه کنترل شده و اقدامات خوبی انجام شده اما پایش تصویری در استان و شهر کرمان کافی نیست و سیستم‌های موجود نیز قطعی دارد.

روانبخش در پایان بر ساماندهی معتادان متجاهر در راستای کاهش سرقت تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • پیشرفت چشمگیر ایران در کنترل بیماری مالاریا / پیشتازی در گسترش نظام تشخیص آزمایشگاهی
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود