Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست خارجی ایرنا، در این نشست نمایندگان سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان توسعه تجارت، سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، صندوق نوآوری، سازمان شیلات، وزارت گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان هواشناسی، معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری، اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، و وزارت امور خارجه گزارشهایی از فعالیت‌ها و تعاملات خود با سازمان آیورا ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین نمایندگان "مرکز منطقه ای علوم و انتقال فنآوری آیورا" (مستقر در تهران) گزارشی از فعالیتهای این نهادِ وابسته به آیورا را در اختیار حاضرین قرار دادند. در ادامه، شرکت کنندگان در خصوص موضوعات دستورکارِ نشست آتی کمیته عالی آیورا که قرار است در اوایل مردادماه در بنگلادش برگزار شود به تبادل نظر پرداختند.

یادآور می شود اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (آیورا) مرکب از ۲۳ کشور شامل آفریقای جنوبی، هند،  ایران، سنگاپور، مالزی، اندونزی، تایلند، سریلانکا، استرالیا، امارات، عمان، یمن، بنگلادش، کنیا، موریس، تانزانیا، ماداگاسکار، موزامبیک، سیشیل، فرانسه، ..... می باشد که از سال ۱۹۹۷ میلادی فعالیت خود را آغاز نموده است.  

مقر آیورا در جزیره موریس می باشد و اولویتهای همکاری اقتصادی آن بیشتر بر پایه فرصتها و چالشهای موجود در اقیانوس هند طراحی شده است.  

جمهوری اسلامی ایران یکی از پرجمعیت ترین و وسیع ترین کشورهای عضو این سازمان می باشد و در عرصه های مختلف همکاریِ درون سازمانیِ آیورا حضور فعال دارد. همچنین هدایت موضوعِ توانمندسازی اقتصادی زنان و ریاست کارگروه مربوطه در سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ برعهده جمهوری اسلامی ایران می باشد.  

علاوه بر "مرکز منطقه ای علوم و انتقال فنآوری آیورا"، دانشگاه بین المللی آیورا نیز در جمهوری اسلامی ایران (همدان) قرار دارد.

برچسب‌ها فرانسه وزارت امور خارجه تانزانیا معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تایلند سریلانکا عمان ماداگاسکار سنگاپور هند کنیا بنگلادش اندونزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرانسه وزارت امور خارجه تانزانیا فرانسه وزارت امور خارجه تانزانیا معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه تایلند سریلانکا عمان ماداگاسکار سنگاپور هند کنیا بنگلادش اندونزی وزارت امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مذاکرات وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر دکتر رئیسی به آنکارا متمرکز بود‌.

 امیرعبداللهیان ضمن تقدیر از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری  با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال تر کشورهای اسلامی به‌ خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیروهای مسلح ایران و در  تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

 وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر دکتر رئیسی به ترکیه داشتند و  بر لزوم فعال تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی نمود.

 هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری های دو کشور در مجامع منطقه ای و بین المللی استقبال نمود.

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم ترین مساله جهان اسلام، موضع‌ همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راههای پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

متن سخنرانی امیرعبداللهیان در اجلاس گامبیاگفت‌وگوی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه مصر در گامبیاامیرعبداللهیان عازم گامبیا شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحولات غزه و روابط دوجانبه محور رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی