Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار عملکرد خودروسازان بزرگ طی سه ماهه ابتدایی امسال نشان می‌دهد که ایران‌خودرو و سایپا و پارس‌خودرو به عنوان زیر مجموعه سایپا، در مجموع بالغ بر ۲۲۶ هزار دستگاه خودرو تولید کرده‌اند؛ از سوی دیگر میزان فروش آن‌ها قریب به ۲۵۰.۳ هزار دستگاه ثبت شده است؛ نزدیک شدن آمار فروش به تولید نشان می‌دهد خودروهای ناقص کف به‌ مرور در حال جمع شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، بررسی صورت‌های مالی اعلام شده توسط ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو (به‌عنوان زیر مجموعه سایپا) به سازمان بورس نشان می‌دهد که طی بهار امسال میزان تولید خودرو در کشور توسط این خودروسازان به ۲۲۶ هزار و ۲۴۵ دستگاه رسیده و برای بالغ بر ۲۵۰ هزار دستگاه (۲۵۰ هزار و ۲۴۹ دستگاه) خودرو فاکتور مالی ثبت شده است.

طی سه ماهه اول سال جاری گروه صنعتی ایران‌خودرو ۱۲۳ هزار و ۸۸۷ دستگاه تولید و ۱۳۵ هزار و ۳۳۹ دستگاه فروخته است. این افزون شدن آمار فروش به نسبت آمار تولید نشان می‌دهد که این خودروساز بالغ بر ۱۱ هزار دستگاه از خودروهای ناقص تولیدی تا پایان سال ۱۴۰۰ را تکمیل کرده است.

از مجموع تولیدهای گروه صنعتی ایران‌خودرو طی مدت مذکور ۷۷ هزار و ۱۲۸ دستگاه از محصولات خانواده پژو تولید و ۸۶ هزار و ۲۹۱ دستگاه از این خودرو فروخته شده است.

ایران‌خودرو ۱۸ هزار و ۶۱۸ دستگاه از محصولات خانواده سمند در بهار ۱۴۰۱ تولید کرده و برای ۱۳ هزار و ۵۲۱ دستگاه از این محصولات فاکتور فروش صادر کرده است.

همچنین در این مدت، ۱۴ هزار و ۶۱۱ دستگاه دنا، ۷۷۸۶ دستگاه رانا و ۲۲۴۷ دستگاه تارا در این شرکت تولید شده که به ترتیب ۱۵ هزار و ۵۸۸ دستگاه دنا، ۱۴ هزار و ۶۸۸ دستگاه رانا و ۱۸۳۶ دستگاه تارا به فروش رسیده است.

ایران خودرو در محصولات مونتاژی نیز طی سه ماهه ابتدایی امسال ۳۴۸۳ دستگاه هایما تولید کرده است و ۳۴۱۵ دستگاه فاکتور و تجاری‌سازی کرده فروخته است. ضمن اینکه این گروه صنعتی در آمار تولید خود در این مدت به تولید ۱۴ دستگاه از سایر محصولات ایران‌خودرو اشاره کرده که البته فروشی نداشته است. پنج دستگاه از این محصولات مربوط به تولید خرداد ماه با ادعای تولید عبور مستقیم در این ماه است که تاکنون تجاری نشده است.

ایران‌خودرو در این رابطه اعلام می‌کند که تولید عبور مستقیم از خرداد ماه اتفاق افتاده است و این عدم تجاری‌سازی این تعداد می‌تواند به دلالیلی غیر از تولید خودرو ناقص باشد. در حقیقت لزوما به سبب کسری قطعه نیست که تجاری نمی‌شوند، بلکه به هر دلیل امکان تجاری‌سازی ندارند. این دقیقا موضوعی است که مسئولان وزارت صمت و مجلس بر آن تاکید داشته‌ که چرا خودرویی که امکان تجاری‌سازی ندارد، تولید می‌شود؟

سایپا ۷۵ هزار و ۱۲۱ دستگاه تولید و ۸۶ هزار و ۸۱۱ دستگاه فروخت

در گروه خودروسازی سایپا نیز در  سه ماهه ابتدایی سال جاری، ۷۵ هزار و ۱۲۱  دستگاه خودرو تولید شده که از این میزان به ترتیب ۵۹ هزار و ۹۲۰ دستگاه خودروهای خانواده S۲۰۰ (تیبا، ساینا و کوییک)، ۶۲۰۱ دستگاه سهم وانت‌های سایپا و ۹۰۰۰ دستگاه سهم شاهین بوده است.

همچنین از ابتدای فروردین ۱۴۰۱ تا پایان خردادماه، گروه خودروسازی سایپا ۸۶ هزار و ۸۱۱ دستگاه خودرو تجاری‌سازی کرده است که از این محصولات فروخته شده ۷۲ هزار و ۴۱۳ دستگاه تیبا، ساینا و کوییک است و برای ۵۵۱۶ دستگاه وانت ۱۵۱ و ۸۸۸۰ دستگاه شاهین صورت مالی ثبت شده است.

همچنین سایپا در بهار امسال دو خودرو از محصولات دیگر تولیدی پیش از این را تجاری و در آمار فروش خود ثبت کرده است.

پارس‌خودرو ۱۴ هزار و ۶۰۲ دستگاه تولید و ۱۴ هزار و ۵۲۵ دستگاه فروخت

شرکت پارس‌خودرو به عنوان زیر مجموعه گروه سایپا نیز در مجموع سه ماهه نخست امسال، ۲۷ هزار و ۲۳۷ دستگاه خودرو تولید شده و برای ۲۸ هزار و ۹۹ دستگاه، فاکتور فروش صادر شده است.  

از تعداد خودروهای تولیدی پارس‌خودرو در این مدت ۱۴ هزار و ۳۵۸ دستگاه سهم محصولات گروه Q۲۰۰ بوده و فروش ۱۵ هزار و ۲۲۰ دستگاهی را ثبت کرده است.

همچنین در مدت مذکور ۱۱ هزار و ۹۵۷ دستگاه کوییک معمولی دنده‌ای، ۱۹۴ دستگاه کوییک S و ۴۲۷ دستگاه کوییک اتوماتیک پلاس تولید شده است. به‌ ترتیب برای دقیقا ۱۱ هزار و ۹۵۷ دستگاه از محصولات کوییک معمولی دنده‌ای، ۱۹۴ دستگاه کوییک S و برای ۴۲۷ دستگاه کوییک اتوماتیک پلاس فاکتور مالی ثبت شده است.

پارس‌خودرو همچنین تولید و فروش ۳۰۱ دستگاه خودرو ساینا را عملکرد فصل بهار خود در سال ۱۴۰۱ ثبت کرده است.

لازم به تاکید مجدد است که در بسیاری از محصولات، آمار فروش بیش از میزان تولید ثبت شده است و خودروسازان بیش از میزان تولید یک محصول از آن محصول فروخته‌اند؛ این موضوع به سبب تکمیل و تجاری‌سازی خودروهای تولیدی پیش از این است که طی این  سه ماهه تکمیل و عرضه شده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: تولید خودرو ، آمار تولید خودرو ، تکمیل و عرضه خودروهای ناقص به بازار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تولید خودرو آمار تولید خودرو تکمیل و عرضه خودروهای ناقص به بازار دستگاه خودرو تولید دستگاه کوییک هزار دستگاه تولید خودرو ایران خودرو ثبت شده نشان می دهد پارس خودرو تجاری سازی آمار فروش تولید شده ۱۴ هزار سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۰۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول