Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: در دولت ۳۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون رتبه بندی معلمان در نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نوری گفت: همکاران شرکتی و پیمانی شامل قانون رتبه بندی معلمان خواهند شد. رتبه بندی یکی از ارکان کیفیت نظام تربیت است. در زمینه رتبه بندی گام‌هایی برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت ۳۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است.

او گفت: رتبه بندی معلمان سبب ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت خواهد شد. هر معلمی که جای مشخصی ندارد در شهر خود ساماندهی می‌شود. در آیین نامه پیش بینی شده به دلیل کمبود نیروی انسانی افرادی وارد ادارات شوند لذا این عده شامل طرح رتبه بندی می‌شوند و باید در همان مدرسه بمانند.

اواعلام کرد: اگر معلمان در دو دوره ارزیابی، رتبه‌ای را کسب نکنند در فرایند اداری قرار می‌گیرند و در ادارات مشغول به کار خواهند شد.

نوری ادامه داد: در گذشته از شایستگی‌های عمومی غفلت شده است. ارزیابی‌ها در حوزه‌های مختلف صورت می‌گیرد تا شایستگی معلمان در زمینه‌های مختلف سنجیده شود. شیوه نامه‌های ما بر اساس کار‌های پژوهشی است لذا ملاک ما مدرک گرایی نیست. نظام تعلیم و تربیت را از تک ساعتی به سمت شش ساعتی سوق داده ایم. اگر معلمان احراز رتبه نکنند، مهلتی به آن‌ها داده می‌شود تا رتبه مدنظر را کسب کنند.

او گفت: تبدیل وضعیت همکاران منوط به این است که رتبه مربی را کسب کنند، اما در جریان رتبه بندی قرار خواهند گرفت. لایه بندی جهت انجام رتبه بندی طوری است که کم‌ترین شکایت انجام شود.

او گفت:یکی از چرخه‌های رتبه بندی فعال کردن بیشتر دانشگاه فرهنگیان است. معلمان در سال ارزیابی می‌شوند لذا همکاران باید دانش روز را بیاموزند تا در کلاس‌های درس با آمادگی کامل حضور پیدا کنند.

او گفت: افزایش نظام تعلیم و تربیت و شایستگی‌های معلمان در حوزه‌های متعدد باید نتیجه رتبه بندی فرهنکیان باشد. رتبه بندی مطالبات متعددی داشت و انتظار این بود که سریع اجرا شود و ما هم به این انتظارات احترام می‌گذاریم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: در طول این مدت در ارتباط با رتبه‌بندی گام‌هایی برداشته شد، اما منجر به رتبه‌بندی نشد و هر بار رتبه‌بندی به میدان می‌آمد و یک بخشی به نام رتبه‌بندی اجرا می‌شد که در واقع افزایش حقوق و مزایا بود.

وی گفت: رتبه‌بندی به این معنی که در ماده یک قانون رتبه‌بندی آمده است، اجرا نشد تا آنکه آیت‌الله رئیسی در شعار‌های انتخاباتی خود در جمع فرهنگیان با صراحت اعلام کرد که در تصویب نظام رتبه‌بندی معلمان تسریع خواهد شد و اتفاق هم افتاد. حتی بودجه پایداری برای آن معادل ۲۵هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرد که به ۳۸ هزار میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد.

نوری گفت: امروز نسخه اولیه شیوه‌نامه ارزیابی معلمان آماده می‌شود، چون با سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، مقدمات تدوین آن آغاز شده بود؛ جلسه مشترک شیوه‌نامه برگزار می‌شود و برای تدوین نهایی آن، حدود یک هفته بیشتر متصور نیستیم.

وی گفت: آموزش و پرورش در تبصره ۳ ماده ۴ آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان، مکلف شده است شیوه‌نامه‌ای برای فرایند اجرای آیین‌نامه و قانون رتبه‌بندی معلمان با همکاری سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تدوین کند.

به گفته نوری، برخی تکالیف دیگر در آیین‌نامه مشخص شده است که، چون از قبل در دست بررسی بود، آماده سازی شده است و ان‌شاءالله رتبه‌بندی وارد مرحله اجرا در نظام آموزش و پرورش می‌شود. در رتبه‌بندی، معلمان مدارس استثنایی، ابتدایی و مناطق محروم هر سال، سه ماه ارفاق می‌گیرند؛ به عبارت دیگر، هر دوره برای آنها، یک سال کوتاه خواهد شد، اما برای نخبگان یکبار و بار اول، ۳ سال ارتقای رتبه بعدی را خواهند داشت.

به گفته وزیر آموزش و پرورش، از جمله افرادی که مشمول رتبه‌بندی نمی‌شوند شامل افرادی است که مأمور به سایر دستگاه‌ها هستند، مأمور به تحصیل هستند و یا کسانی که کد شناسه کارمندی ندارند؛ همچنین کسانی مازاد باشند یعنی در مدرسه برایشان کاری نیست و تمایل هم ندارند به جایی بروند که ما نیاز داریم؛ یعنی چه در دوره‌های تحصیلی دیگر و چه در همان دوره تحصیلی در جای دیگر کار کنند.

وی گفت: به دلیل اینکه تعداد دانش‌آموزان زیاد شده و تعداد بازنشستگی هم بیشتر داریم، تمام معلمان را می‌توانیم سازماندهی کنیم؛ اگر هر معلمی جایی مازاد باشد و به اداره آموزش و پرورش مراجعه کند، در همان شهر سازماندهی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیوه نامه ارزیابی معلمان رتبه بندی معلمان استخدامی رتبه بندی معلمان قانون رتبه بندی میلیارد تومان آموزش و پرورش آیین نامه شیوه نامه او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۰۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • مارال ؛ محمد نوری
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد