Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمدحسن دهبانی» روز سه شنبه همزمان با ۱۴ تیر روز دهیار در جمع اهالی روستای امزاجرد شهر همدان اظهار داشت: در راستای تحقق شعار سال، تولید دانش بنیان اشتغال آفرینی، سه برنامه در دهیاری های بخش همدان پیگیری می شود.

وی ادامه داد: ایجاد بازارچه های فصلی و محلی در روستاهای هدف گردشگری و استفاده از ظرفیت روستا برای ایجاد این بازارچه از دیگر اولویت ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهبانی افزود: راه اندازی کارگاه های صنایع تبدیلی با کمک دستگاه های اجرایی، استفاده از ظرفیت نهادهای دانش بنیان و بهره مندی بهینه از محصولات تولیدی روستاها در راستای توسعه و اشتغال و کسب درآمد توسط دهیاری ها پیگیری می شود.

وی بیان کرد: بخش مرکزی شهر همدان دارای قابلیت های گسترده در زمینه هایی از جمله گردشگری با سه محور گردشگری مصوب شهرستان از جمله روستای هدف گردشگری شامل سیمین، ابرو، خاکو است.

بخشدار مرکزی همدان گفت: این بخش در حوزه کشاورزی و تولید محصولات زراعی و باغی دارای روستاهای فعال و تاثیرگذار از جمله امزاجرد در زمینه تولید سیب زمینی، سیر و موسیر و محصولات سر درختی در روستاهای حاشیه دامنه الوند می شود.

دهبانی خاطرنشان کرد: در زمینه اشتغال روستایی کارگاه ها کوچک و بزرگ در سطح روستاهای یکن آباد، امزادجرد، انصارالامام، توئیجین و سنگستان فعال و راه اندازی شده همچنین طرح های مهم و تاثیرگذار در بخش مرکزی در حال اجرا است.

وی اظهار داشت: علاوه بر طرح های عمرانی که دستگاه های اجرایی پیگیری می کنند دهیاران نیز نسبت به اجرای طرح های مهم و تاثیرگذار در سطح روستاها اقدام کرده اند.

بخشدار مرکزی همدان طرح های در دست اجرای دهیاری ها را شامل نصب دوربین های حفاظتی در ورودی همه روستاها، ایجاد کارگاه های اشتغالزایی، برگزاری برنامه هایی در قالب جشنواره شامل جشن موسیر و جشنواره کدو و برنامه های فرهنگی پیاده روی و سلام فرمانده دانست.

وی تصریح کرد: ایجاد اشتغال و درآمد پایدار در دهیاری ها توسط دهیاران با استفاده از ظرفیت های بلا استفاده و پرداخت تسهیلات، ایجاد اشتغال روستایی، ایجاد بازارچه های فصلی و محلی در روستاها به ویژه روستاهای مسیرهای گردشگری از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

دهبانی گفت: بخش مرکزی شهر همدان با ۲ شهر و ۷۵ روستا دارای ۷۷ هزار جمعیت است که ۱۴ روستا زیر ۲۰ خانوار جمعیت و فاقد دهیاری و شورا است و ۴۹ روستای بخش مرکزی دارای دهیاری هستند که ۲۰ روستا دارای دهیاران تمام وقت و ۲۹ روستا دارای دهیاری پاره وقت هستند. 

به گفته وی ۲۲ خانه هلال در ۲۲ روستا راه اندازی شده است که نیازمند تجهیز برای خدمت رسانی به مردم است.

برچسب‌ها کارگاه تولیدی شهر همدان اشتغال زایی دانش‎ بنیان ‎ها سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کارگاه تولیدی شهر همدان اشتغال زایی کارگاه تولیدی شهر همدان اشتغال زایی دانش بنیان ها سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور راه اندازی بخش مرکزی شهر همدان دهیاری ها کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان

سیاوش آقاجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه رشت همزمان با هفته کار و کارگر افزود: مهمترین تکلیف وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی صیانت از نیروی کار است؛ این موضوع جنبه‌های متعددی دارد و به لحاظ ابعاد مختلفی که برای آن قابل تعریف است دستگاه‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، بانک رفاه کارگران، سازمان بهزیستی، صندوق بازنشستگی کشوری و فنی حرفه ای زیر نظر وزارت مشغول به کار هستند.

وی گفت: اشتغال به صیانت از نیروی کار کمک می کند؛ یکی از شعارهای مهم و اصلی دولت سیزدهم ایجاد اشتغال یک میلیون شغل در سال بوده که طی سال‌های اخیر دولت در این راستا تلاش‌های جدی انجام داده و موفق شده شعارش را به عمل برساند.

آقاجانی ادامه داد: بطوریکه، در استان گیلان بر اساس برش یک میلیون شغل با مشارکت دستگاه‌های مختلف و مشارکت بخش خصوصی اشتغال مورد نیاز استان درحد قابل قابولی تامین شده است؛ بخش زیادی از این مشاغل ،مشاغل صنفی بودند که حمایت دولت از تسهیل صدور مجوزها قطعا نقش بسزایی در تسهیل اشتغال در این حوزه داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: بخش زیادی از اشتغال با کمک تسهیلات دولتی و ارزان قیمت برای حوزه صنایع بنگاه‌های تولیدی، کشاورزی، خدماتی و مشاغل خانگی بود که به موضوع اشتغال، اشتغال دانش بنیان و احیای بنگاه های راکد و تعطیل کمک کرد.

آقاجانی تاکید کرد:آمارهایی که در سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون ثبت می شود طی سه مرحله نظارت می شود و نگاه دولت نگاهی است که اشتغال، اشتغال واقعی باشد و اگر جز این بود شاهد کاهش نرخ بیکاری نبودیم.

وی بر اساس فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت: دولت سیزدهم به امنیت شغلی کارگران کمک کرده است چون اگر یک کارخانه یا یک کارگاه دایر باشد به امنیت شغلی کمک می کند و ایجاد اشتغال هم همین نقش را دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد