Web Analytics Made Easy - Statcounter

لقمان خسروپور روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این سفر که اواخر دی سال قبل انجام شد بسیاری از مسایل و مشکلات شهرستان شناسایی و احصا شد که اگر بتوان تمامی مصوبات را به سرانجام رساند بطور قطع بخش مهمی از مشکلات مردم حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه این سفر ۷۵ مصوبه عمرانی و ۶ مصوبه اقتصادی داشت،  افزود: در این راستا اقدامات اساسی انجام گرفته و پیگیری‌ها کماکان تا اجرای همه مصوبات در حوزه‌های مختلف ادامه دارد که مهمترین مصوبات مربوط به حوزه آبرسانی، گازرسانی، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و راهداری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسروپور تاکید کرد: تامین آب شرب روستاهای دارای تنش آبی، گازرسانی به بیش از ۱۰۰ روستا به خصوص در منطقه «آلان»، تکمیل سالن یادمان شهدای شیمیایی و مجتمع فرهنگی و هنری، اتمام طرح مطالعاتی جاده سردشت به مهاباد، بازنگری و اجرای طرح هادی در روستاها، احداث همزمان چندین مدرسه و تکمیل آنها تا مهر ماه امسال، تامین روشنایی محور سردشت تا بیمارستان و گردنه زمزیران، احداث مخازن آب و تصفیه خانه فاضلاب از مهمترین مصوبات این سفر بودند که بعضی‌ها در دست اجرا بوده یا بزودی عملیات اجرایی آنها بعد از اخذ موافقت‌ها آغاز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی، روزهای ۲۲ و ۲۳ دی ماه سال گذشته در دومین سفر شهرستانی خود پس از چالدران میهمان مردم سردشت در جنوب آذربایجان غربی بود.  

شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفری در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر و ۶ دهستان با ۲۲۸ روستای سکنه‌دار است و با کشور عراق مرز مشترک به طول ۱۰۰ کیلومتر دارد.

برچسب‌ها مناطق محروم آذربایجان غربی طرح های عمرانی توسعه اقتصادی سردشت توسعه روستایی مناطق مرزی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم آذربایجان غربی طرح های عمرانی مناطق محروم آذربایجان غربی طرح های عمرانی توسعه اقتصادی سردشت توسعه روستایی مناطق مرزی محرومیت آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • پیگیر تحقق مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان هستیم
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی