Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@14:46:16 GMT

تا می‌توانیم روی جذب گردشگر سرمایه‌گذاری کنیم

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۲۰۷۲

تا می‌توانیم روی جذب گردشگر سرمایه‌گذاری کنیم

یک کارشناس بازار کار، از گردشگری به عنوان صنعتی با اشتغال و ارزآوری بالا برای کشور نام برد و گفت: امنیت و ثبات اولویت گردشگران خارجی است که ما داریم و با وجود جاذبه های گردشگری، آثار باستانی و چهار فصل بودن ایران، لازم است که دولت سرمایه گذاری ویژه ای روی این بخش صورت دهد.

حمید نجف در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از بخش هایی که می تواند در جذب اشتغال و ایجاد فرصتهای شغلی اثرگذار باشد و در عین حال ارزش‌ افزوده بسیاری ایجاد کند، بخش گردشگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گردشگری الزاماتی در درون خود دارد که توجه و پرداختن به زیرساخت‌های گردشگری از جمله آنها است.

وی افزود: طی سال‌های گذشته صرف نظر ازکرونا، در بحث جذب گردشگر چندان موفق نبوده ایم در حالی که گردشگری بستر بسیار خوبی برای اشتغالزایی، ارزآوری و رونق بسیاری از صنایع از جمله صنایع دستی در کشور است.

این کارشناس حوزه کار، با اشاره به موقعیت ممتاز ایران در منطقه اظهار کرد: ایران جزو کشورهایی است که آثار باستانی و جاذبه های گردشگری زیادی دارد و از امنیت و ثبات بالایی هم برخوردار است؛ همین مسأله می‌تواند ایران را به یک کشور گردشگرپذیر تبدیل کند چرا که امنیت و آرامش و ثبات و آسایش برای گردشگران در اولویت است بنابراین با توجه به چنین ویژگی هایی باید از نظر رسانه ای و اطلاع رسانی روی آن کار کنیم.

نجف گفت: اگر برخی موانع و محدودیت ها در داخل کشور برطرف شود و مراکز اقامتی و گردشگری و بخشهای حمل و نقل تقویت و تجهیز شوند، قطعا در جذب توریست اثرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه گردشگری از جمله بخش هایی است که مشاغل بسیاری را درگیر می کند، اظهار کرد: هتل ها، رستوران ها، زائرسراها، مهمانسراها، صنایع دستی، حمل و نقل ریلی و جاده ای و پروازهای داخلی به لحاظ جابجایی می‌توانند  تحت تاثیر قرار گیرند.

این کارشناس بازار کار تصریح کرد: در دو سال گذشته بسیاری از این شغل ها به دلیل کرونا صدمات جبران ناپذیری دیدند در حالی که با توجه به کمرنگ شدن کرونا و روزهای پایانی آن، گردشگری می تواند فرصت دوباره ای برای رونق کسب و کارهای آسیب دیده باشد.

وی افزود: اگرچه نوسانات نرخ ارز یک تهدید برای کشور به شمار می رود ولی ما از محل گردشگری می توانیم درآمد و ارزآوری برای کشور داشته باشیم؛ در عین حال مراکز پزشکی، بیمارستان های تخصصی، مراکز درمانی پیشرفته و متخصصان بسیار خوبی در کشور داریم که می‌تواند در جذب توریست سلامت موثر باشد.

به گفته نجف، بسیاری از گردشگران در سال اخیر برای درمان وارد کشور شدند و در کنار آنها توریست های زیارتی هم همواره برای بازدید از اماکن زیارتی به کشور آمده اند و همین مسأله گردش مالی بالایی در برخی از شهرها و استان ها ایجاد کرده است.

این کارشناس در پایان یادآور شد: تنوع اقلیمی و چهار فصل بودن ایران یکی از موقعیت های ممتاز و خاص کشورمان است تا گردشگران در چهار فصل به ایران سفر کنند لذا اگر دولت سرمایه گذاری ویژه ای روی گردشگری صورت دهد، علاوه بر فرصت‌های شغلی بسیار، ارزآوری، درآمد و ارزش افزوده بسیاری برای کشور به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري امنيت اشتغالزايي گردشگر خارجی صنایع دستی ارزآوری نرخ دلار كسب و كار ویروس کرونا حمل ونقل هوایی توریست آثار باستانی هتل زائرسرا توریست سلامت رستوران برای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۲۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب