Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت در این حکم آمده است: «دکتر رسول یاراحمدی استاد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران؛ نظر به تعهد، تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی به عنوان « سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات » منصوب می شوید.

باتوجه به اهمیت و جایگاه مهم تحقیقات به عنوان بخش اصلی و حیاتی چرخه علم تا ثروت و تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله)، ریاست محترم جمهوری و مقام عالی وزارت بر فعال سازی و بازمهندسی هدفمند و مسئله محور نقش، جایگاه و فرآیندهای اجرایی مراکز تحقیقاتی در پاسخ به نیازهای جامعه و انجام فعالیت های مؤثر و مرتبط با اهداف حوزه تخصصی و توانمندهای علمی، اهم موارد مورد انتظار اینجانب به شرح زیر است:

• چابک سازی ساختار و سازمان مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات از منظر فرآیندهای کاری و بویژه نیروی انسانی متخصص، متعهد، جهادی و پاسخگو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

• برنامه ریزی، ارزیابی و نظارت بر مراکز تحقیقاتی حوزه سلامت با رویکرد برنامه محور و ارایه بازخوردهای دوره ای منظم از میزان فعالیت و دستیابی به اهداف مراکز تحقیقاتی منطبق با اساسنامه و برنامه های عملیاتی مصوب آنها.

• بررسی و ارزیابی مجدد اساسنامه ها و اسناد بالادستی حوزه تحقیقات سلامت از جمله اساسنامه مراکز تحقیقاتی، پژوهشکده ها و ... بارویکرد ارتقای اثر بخش و کارایی.

• طراحی و تدوین سازوکار ارتباط مؤثر میان مراکز تحقیقات حوزه سلامت و سازمان ها و نهادهای نیازمند خدمات پژوهشی و مسائل تخصصی مرتبط با حوزه سلامت و هماهنگی اجرایی سازی و عملیاتی کردن فرآیندها پس از تصویب در شورای عالی تحقیقات.

• پیگیری منظم ومنسجم وظایف وفعالیت های مرتبط با شورای عالی تحقیقات وبرگزاری منظم جلسات شورا به همراه پیگیری مصوبات.

• ارزیابی و نظارت مستمر و مؤثر بر فعالیت واحدهای تحقیقاتی حوزه سلامت و مشارکت جدی در راه اندازی داشبورد مدیریت و نظارت کلان بر حوزه تحقیقات و فناوری سلامت کشور .

• بررسی میزان اثرگذاری تحقیقات انجام شده در سطح مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای علوم پزشکی کشور به تفکیک هر مرکز / واحد تحقیقاتی طی ۱۰ سال اخیر.

• طراحی و تدوین سازوکار اجرایی و قوانین و فرآیندهای مرتبط با حوزه تحقیقات سلامت در سطح دانشگاههای علوم پزشکی از جمله فرآیندهای مرتبط با فعالیت شورای پژوهشی دانشگاه، تدوین نمونه پروپوزال های تحقیقاتی مرتبط با رشته های تخصصی با رویکرد تحقیقات کاربردی و اثربخشی و سایر موارد مرتبط.

• مدیریت، هماهنگی و ساماندهی همکاریهای تحقیقاتی مرتبط با حوزه سلامت در سایر دستگاه ها و نهادهای بین بخشی.

• انجام سایر امور ارجاعی از طرف اینجانب .

لازم است ضمن بهره گیری از نظرات و تجربیات اعضای هیات علمی و محققین حوزه سلامت، طی مدت سه ماه برنامه تحول حوزه تحقیقات سلامت را تدوین و جهت تصویب به شورای عالی تحقیقات سلامت ارسال کرده و اقدامات مرتبط با اجرایی کردن آن را با جدیت پیگیری کنید.

امید است با درایت جنابعالی و همراهی، هماهنگی و تعامل با سایر مدیران معاونت تحقیقات و فناوری در توسعه و ارتقای حوزه تحقیقات و فناوری در عین رعایت روحیه فسادستیزی و عدالت محوری ذیل توجهات و تائیدات خداوند متعال موفق و سربلند باشید.»

کد خبر 5532123

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری حکم انتصاب معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امنیت اطلاعات فناوری نانو طرح جهش تولید دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی حاکمیت سایبری حکمرانی فضای مجازی ناسا فیس بوک ایرانسل صندوق نوآوری و شکوفایی شبکه اجتماعی تیک تاک مراکز تحقیقاتی تحقیقات سلامت مراکز تحقیقات حوزه تحقیقات حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • رئیس مرکز آمار تغییر کرد
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد