Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان از افتتاح واحد بخار نیروگاه خرم آباد در پاییز امسال با سرمایه‌گذاری ۱۱۰ میلیون یورویی بنیاد خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید پرویز فتاح در سفر به استان لرستان و بازدید از نیروگاه خرم آباد اظهار کرد: ۲ سال قبل ما ۲ واحد گازی را در این نیروگاه به ظرفیت ۳۲۰ مگاوات افتتاح کردیم و برای ارتقاء راندمان این نیروگاه به بیش از ۵۰ درصد، پروژه تبدیل این نیروگاه به سیکل‌ترکیبی را کلید زدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه احداث واحد بخار این نیروگاه با سرمایه‌گذاری بنیاد انجام می‌شود افزود: خوشبختانه امروز پس از ۲ سال شاهد پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی احداث این واحد و تبدیل این نیروگاه به یک نیروگاه سیکل‌ترکیبی هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰۰ نیروی کار بومی برای احداث این واحد مشغول به کار هستند ادامه داد: با توجه به شرایط کار در این نیروگاه ما امیدواریم که در پاییز امسال این واحد بخار تکمیل و سنکرون شود.

فتاح با بیان اینکه این واحد جدید بدون نیاز به سوخت اضافه کار می‌کند و راندمان تولید را افزایش می‌دهد گفت: بنیاد برای احداث این واحد بخار ۱۱۰ میلیون یورو سرمایه‌گذاری کرده است و تمام منابع مالی آن فراهم شده است و شرکت مپنا با تمام توان این واحد را به دست مهندسان ایرانی احداث می‌کند.

وی با بیان اینکه با احداث این واحد بخار ظرفیت تولید برق در این نیروگاه به ۵۰۰ مگاوات می‌رسد افزود: ما در وهله بعد به دنبال احداث ۲ واحد گازی و یک واحد بخار دیگر در این نیروگاه هستیم که ظرفیت آن را به ۱۰۰۰ مگاوات می‌رساند.

فتاح گفت: تا امروز ۸۵۰۰ میلیارد تومان از سوی بنیاد مستضعفان در این نیروگاه سرمایه‌گذاری شده است که عدد قابل توجهی است و تاثیر بسیار بالایی در تامین برق خانگی، صنعتی و کشاورزی غرب کشور دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پرویز فتاح نیروگاه برق بنیاد مستضعفان بنیاد مستضعفان احداث این واحد سرمایه گذاری واحد بخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۸۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • یک پیش‌بینی ترسناک از هوای تابستان امسال
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران