Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور مقابله و هماهنگی حقوق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: بر اساس مصوبات و پیگیری‌های صورت گرفته،‌ کالا باید از طریق سامانه‌ها از مبدأ تا سطح عرضه رصد شود.

«مصطفی پورکاظم شایسته» در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در مورد مبارزه با قاچاق کالا، اظهار داشت: در طراحی فرآیندهای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حوزه پیشگیری و مقابله، مجموعه اقدامات ایجابی و سلبی در چهار حوزه مشخص سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، نظارت و هماهنگی طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در فرآیند جدید توجه ویژه‌ای به ایجاد سامانه‌های موضوع قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام شده است، خاطرنشان کرد: مبارزه هوشمندانه با این پدیده با استفاده از سامانه‌هایی که از قبل و هم‌زمان با کشف را رصد می‌کنند، بسیار سودمند است زیرا شفاف‌سازی را در دستور کار دارد و رسیدگی به پرونده‌های تخلف در این بخش و تعیین تکلیف آن نیز قابل رویت خواهد بود.

پورکاظم شایسته تاکید کرد: در فرآیند بهره‌برداری از سامانه‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز حتی در سطح عرضه با توجه به اطلاعات سامانه‌ها با مقابله هوشمندانه بر اساس ماده ۱۳ قانون شناسه و کد رهگیری کالا موجود است که می‌توان از این طریق به کالاهای هدف مراجعه و با تشخیص تخلف برخورد، لازم بدون آسیب‌های گذشته  را انجام داد.

معاون امور مقابله و هماهنگی حقوق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آمار ۱۲ میلیارد دلاری قاچاق کالا و ارز، گفت: ۸۰ درصد اقلام قاچاق شامل ۱۷ گروه کالایی است که ۶۰ درصد آن، پوشاک،‌ لوازم‌خانگی، لوازم‌یدکی خودرو، دخانیات و لوازم بهداشتی و آرایشی است.

وی با بیان اینکه تمرکز برای مقابله با این واردات غیرقانونی مربوط به اقلامی با بیشترین حجم قاچاق است، خاطرنشان کرد: مقررشده تا مصوبات و تصمیمات ستاد و دولت در ارتباط با تجارت و قاچاق گرفته می‌شود، در سامانه‌ها بارگذاری شود و در اختیار بهره‌برداران قرار بگیرد.

پورکاظم شایسته با بیان اینکه ۷ تا ۱۰ سامانه اصلی است با تعدادی زیرسایت پیش‌بینی شده است، اظهار داشت: به‌منظور تجمیع داده هل و یکپارچه سازی اطلاعات، مجموعاً به سامانه جامع تجارت متصل می‌شوند.

به گفته وی، مبارزه هوشمندانه شامل رصد کالا پیش از مبادی ورودی تا سطح عرضه می‌شود که در صورت موفقیت در این طرح قاچاق مهار و واردان آن کاهش می‌یابد.

معاون امور مقابله و هماهنگی حقوق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: از سوی دیگر این فرهنگ‌سازی باید انجام شود که کالای قاچاق نتواند به‌راحتی در بخش توزیع فروخته شود و به‌طور جدی در سطح عرضه با آن مقابله شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قاچاق کالای قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز سامانه ها سطح عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۲۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 

سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان  گفت: در راستای مبارزه و مقابله با قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی و به منظور مقابله و برخورد جدی با قاچاقچیان و همچنین با هدف جلوگیری از خروج و قاچاق سرمایه ملی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان میناب با همکاری مأموران انتظامی پاسگاه حسنلنگی شهرستان بندرعباس در ۲۴ ساعت گذشته حین کنترل خودرو‌های عبوری و اجرای ایست و بازرسی درسطح حوزه استحفاظی تعداد سه دستگاه کامیون نفتکش حامل سوخت قاچاق را شناسایی و توقیف نمودند.

وی افزود: مأموران جمعا ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل کشف و ضبط نموده و ۳ متهم نیز در این راستا دستگیر شدند.

این مقام ارشد انتظامی استان با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهمان به مرجع قضائی، ارزش سوخت‌های کشف شده را بنا به نظر کارشناسان مربوطه، ۲۶ میلیارد ریال عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل