Web Analytics Made Easy - Statcounter

در کنترل ترافیک بزرگراه‌ها، هدف این است که با استفاده از تجهیزات و سنسورهای ترافیکی، بستر ارتباطی (مخابرات)، نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای مرکز کنترل ترافیک و کارکنان این مرکز بتوان شرایط ترافیکی بزرگراه‌ها را رصد و مدیریت کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، استفاده از دوربین‌های مداربسته سال‌ها است که در بسیاری از کشورهای دنیا برای کاهش تردد پلیس در سطح خیابان‌ها از یکسو و کنترل بهتر فضاهای شهری از سوی دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، این سیستم‌ها امکانی برای اعاده حقوق شهروندان و پیگرد مجرمان و متخلفان آسایش و امنیت عمومی است و به صورت شبانه‌روزی در مرکز راهنمایی و رانندگی و مرکز پلیس کنترل می‌شوند که هدف از نصب آنها کنترل ترافیک، کنترل سرعت خودروها و وضعیت جاده‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
امروزه با رشد جمعیت شهری و رفت آمد بسیار زیاد در سطح شهرها و با استفاده از انواع وسایل سواری، نیاز به کنترل تردد شهری و بررسی جرائم داخل شهری، بسیار حائز اهمیت شده است.
 
یکی از بهترین روش‌ها برای اینکه بتوانیم از این حجم جمعیت و بررسی جرائم در سطح شهر باخبر باشیم و بتوانیم در زمان سریع واکنش صحیح را انجام دهیم، استفاده از دوربین‌های مداربسته هست.
 
حسین مدرس خیابانی، استاندا سیستان و بلوچستان شامگاه گذشته در کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان که در استانداری تشکیل شد بیان کرد:۶۰ دوربین نظارتی کنترل ترافیک با اعلام اولویت پلیس در بلوار خلیج فارس و خیابان دانشگاه زاهدان تا نیمه اول مرداد ماه سال جاری راه اندازی می شود.
 
وی با اشاره به اینکه طبق آمار نرخ تصادفات درون شهری  در ۳ ماهه سال‌جاری کاهش محسوسی داشته است، افزود: در سه ماهه ابتدای سال جاری ۷ کشته در تصادفات درون شهری داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رقم ۱۷ نفر نشان دهنده کاهشی محسوس است.
 
مدرس خیابانی ادامه داد: کنترل و نظارت در شهر زاهدان تا حد زیادی می‌تواند به کاهش تصادفات رانندگی درون شهری کمک کند.
 
وی افزود: اگر بتوانیم برای دوربین های هوشمند در سطح استان سیستان و بلوچستان کد تعریف کنیم به راحتی می توانیم با کسانی که قانون را زیر پا می گذارند برخورد نماییم.
 
استانداربا اشاره به لزوم تلاش بیشتر جهت دو طرفه کردن مسیرهای ارتباطی استان تصریح کرد: به لحاظ تعداد تصادفات در بین استان‌ها رتبه ۳۰ ام را در کشور داشتیم اما با وجود کمترین تصادف در بین استان‌های کشور، بالاترین آمار فوتی ها مربوط به سیستان و بلوچستان است و در تصادفات منجر به فوت این استان رتبه اول را داشته است.
 
مدرس خیابانی گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی و ورود زائرین عزیز پاکستانی از مرز ریمدان باید تدابیر لازم برای ایجاد محدودیت های ترافیکی جهت سهولت در جابجایی زائران از مرز های ریمدان و میرجاوه در دستور کار قرار گیرد.
 
وی ادامه داد: ۸۷ درصد تصادفات مربوط به ورودی شهر ها بوده و بیشترین نوع تصادفات از نوع رخ به رخ به دلیل جاده های دو طرف است.
 
انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: کنترل ترافیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:سرعت متوسط ناوگان خودرویی سالانه در حال افزایش است و این زنگ خطری برای بالارفتن آمار تصادفات محسوب می شود که باید برای کاهش آن برنامه داشت و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، معید ذهبیون امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل، اظهار کرد: اولین عامل به عنوان شاخصه تصادفات به دلیل عامل انسانی، موضوع سرعت است.

وی افزود: سرعت متوسط وسائل نقلیه سالانه در حال افزایش است، به طوری‌که حدود پنج کیلومتر بر ساعت، نسبت به سال گذشته در استان اصفهان افزایش نشان می‌دهد و حتی این عدد در ایام نوروز امسال ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: همین عامل باعث تصادفات بیشتری شده که ضروری است با اتخاذ تدابیر و برنامه‌هایی از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کرد.

وی تاکید کرد: اگر این روند میانگین رشد سرعت ادامه‌دار باشد سال آینده باز هم شاهد افزایش تعداد تصادف‌های جاده ای خواهیم بود اما اگر این سرعت کمتر شود، به همین نسبت شمار تصادفات هم کاهش خواهد یافت.

ذهبیون با اشاره به اینکه در موضوع عامل انسانی و ارتباط آن با تصادف شاخص‌های متعددی نقش دارند، اطهار کرد: سن و سال راننده، نوع وسیله نقلیه، نوع کار و حتی نشستن سرنشین جلو در کنار راننده را باید در این رابطه در نظر گرفت و در امتداد همین عوامل، انتخاب مسیر و سرعت خودرو را هم لحاظ کرد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، اظهار کرد: نزدیک به یک‌صد نفر از راکبان موتور سیکلت هر ساله در تصادفات جاده های برون شهری فوت می‌کنند و حدود یک‌هزار نفر نیز مجروح می‌شوند.

به گفته وی، به منظور کاهش آمار تلفات راکبان موتورسیکلت اداره کل راهداری اقدام به اجرای طرح چهره به چهره و شناسایی محل‌های حادثه خیز در معابر مختلف کرده است.

ذهبیون گفت: محورهای شرق اصفهان و کوهپایه، فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر چهار منطقه‌ای هستند که حدود ۸۰ درصد تصادفات موتوری استان در آن‌ها رخ می‌دهد که در شماری از آن‌ها راکبان موتور جانشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به تعمیر رایگان سیستم روشنایی موتورسیکلت بیش از دوهزار موتورسیکلت در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در مجموع حدود پنج هزار موتور سیکلت در چند سال گذشته با کمک اداره کل راهداری تعمیر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد جان باختگان خودرویی کمربند ایمنی نبسته‌اند، ادامه داد: ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند.

آموزش ایمنی و ترافیک به دانش‌آموزان

محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه، اظهار کرد: ۲۵ هزار دانش‌آموز در سال گذشته آموزش‌های ویژه در موضوع ایمنی و ترافیک را سپری کردند و علاوه بر این پنج هزار راننده روستایی نیز آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند، اظهار کرد: رسانه‌ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می‌توانند در کاهش تلفات جاده‌ای، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی موثر باشند.

اهمیت مقوله خواب و تغذیه در رانندگی

حسین حسین‌زاده، مدیر جدید جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها نیز در ادامه گفت: «خواب‌آلودگی» راننده عامل ۷۷ درصد از تصادفات جاده ای است که همین عامل نشان از اهمین موضوع خواب و شناخت ابعاد و زوایای مختلف این عنصر حیاتی در رانندگی دارد.

به گفته وی، تغذیه نیز عامل دیگری است که با توجه به تغییر سبک زندگی و الگوهای غذایی در رانندگی نقش مهمی دارد، اما کمتر به آن پرداخته شده است.

مدیر جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها افزود: کشورهای توسعه‌یافته روی مسئله آموزش شهروندان به طور خاص کار می کنند، اما سمت و سوی رسانه‌های ما بیشتر در مسیر اطلاع‌رسانی است.

حسین‌زاده تاکید کرد: رسانه‌ای موفق و تاثیرگذار است که آموزش را به صورت جدی مدنظر قرار دهد و در کنار کار اطلاع‌رسانی دنبال کند.

کد خبر 749132

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • ◄ مدرک مورد نیاز برای کارت هوشمند رانندگی چیست + سند
  • سوانح رانندگی در مشهد یک کشته و ۶۵ مصدوم بر جای گذاشت
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • سوانح رانندگی در مشهد یک کشته و ۶۵ مصدوم بر جا گذاشت
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو