Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی ستاد کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:تعداد بیماران سرپایی مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب کرونا طی ۱۰روز گذشته ۹۷ درصد افزایش یافته است. - اخبار استانها -

محمد پهلوان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت:طی یک روز گذشته 543 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به بیمارستان ها و یا مراکز منتخب کرونا مراجعه کردند؛ تمامی سطوح خدمات رسانی در حوزه های بهداشت و درمان برای خدمات رسانی به بیماران در آمادگی کامل هستند و عموم مردم در صورت بروز علائم مشکوک به کرونا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر 177 بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد 142 نفر در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند تصریح کرد: طی یک روز گذشته 87 بیمار جدید در مراکز درمانی استان بستری شدند که 73 نفر از این تعداد متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در بخش های مراقبت ویژه استان را 31 نفر عنوان کرد که سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد 24 بیمار است.

افزایش 40 درصدی تست‌های مثبت کرونا در اصفهان/ بستری‌ها 2.5 برابر افزایش یافتآمار کرونا در ایران| شناسایی 1775 بیمار جدید/ 7 نفر جان باختندافزایش 36 درصدی بیماران سرپایی و بستری کرونایی در خراسان رضوی

مسئول کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه با توجه به اوج گیری ویروس کرونا در کشورهای همجوار و افزایش میزان مراجعان سرپایی کرونا و احتمال شروع موج جدید کرونا، در حال حاضر بهترین زمان برای تزریق واکسن کرونا محسوب می شود اظهار کرد: برای پیشگیری از شروع موج جدید کرونا در جامعه، تکمیل واکسیناسیون و تزریق واکسن دز سوم برای گروه سنی بالای 18 سال و نیز تزریق دز یادآور واکسن کرونا برای افرادی که 6 ماه از آخرین واکسیناسیون آن‌ها گذشته است،مورد تاکید است.

پهلوان گفت: هم اکنون بیش از 99 درصد از جمعیت گروه سنی بالای 18 سال و 98 درصد از گروه سنی بالای 12 سال و 17 درصد گروه سنی 5 تا 11 سال زیر پوشش این دانشگاه دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

وی با بیان اینکه 88 درصد گروه سنی بالای 18 سال و  86 درصد گروه سنی بالای 12 سال و  افزون بر 8 درصد گروه سنی بین 5 تا 11 سال دز نوبت دوم واکسن کرونا را در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دریافت کرده‌اند افزود: تاکنون 38.5 درصد از گروه سنی بالای 18 سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دز نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

انتهای پیام/282/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی مشهد گروه سنی بالای 18 سال درصد گروه سنی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • اهدای خون در خراسان رضوی هفت درصد رشد کرد
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۳گروه علوم تجربی در خراسان رضوی
  • کنکور داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در حال برگزاری است