Web Analytics Made Easy - Statcounter

این اقدام که در حال حاضر، همانند دیگر کشورها، در اقدامی پیشگیرانه و برای گروه‌های در معرض خطر پیشنهاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، به این ترتیب فرانسه در این روند به انگلیس، آمریکا و کانادا می‌پیوندد. متخصصان سلامت و احزاب چپگرا برای چنین اقدامی درخواست کردند.

تاکنون، واکسیناسیون فقط برای بزرگسالان، و همچنین کادر درمان که تماس مشکوکی با فرد بیمار داشتند، توصیه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریبا ۷۰۰ نفر به این شکل واکسینه شدند.اما با توجه به انتشار ویروس آبله میمونی و مشکلاتی که برای ردیابی تماس‌های افراد مبتلا وجود دارد، دستگاه عالی سلامت فرانسه توصیه کرد واکسیناسیون گسترش پیدا کند تا بتوان به شکلی پیشگیرانه ابتلای افرادی که بیش از دیگران در معرض خطر هستند، کنترل کرد.

براساس آخرین آماری که سلامت عمومی فرانسه پنجشنبه منتشر کرد در این کشور ۷۲۱ مبتلا، از جمله چهار زن و دو کودک، مبتلا به آبله میمونی گزارش شد. دولت فرانسه امیدوار است واکسیناسیون را از ابتدای هفته آینده آغاز کند. واکسیناسیون در دو دوز و به فاصله ۲۸ روز انجام می‌گیرد. برای افرادی که پیش از این واکسن آبله زده اند یک دوز واکسن کافی است و برای افرادی که ضعف ایمنی دارند سه دوز توصیه می‌شود.

با افزایش غیرعادی موارد ابتلا به آبله میمونی از ماه مه در خارج از کشور‌های آفریقای مرکزی و غرب آفریقا، که بیماری بومی در آنجا محسوب می‌شود، بنابراعلام سازمان ملل متحد، در مجموع ۶۰۰۰ مبتلا به آبله میمونی در جهان شمارش شده است.

اروپا با بیش از ۸۰ درصد موارد ابتلا، همچنان آسیب دیده‌ترین منطقه به شمار می‌آید. آلمان، انگلیس و اسپانیا، هریک با بیش از ۱۰۰۰ مبتلا، کشور‌هایی هستند که بیشتر تحت تأثیر این بیماری قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبله میمون فرانسه واکسیناسیون سالمندان آبله میمونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۲۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد

مدت‌هاست که مشخص شده است قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

به گزارش مدیسن نت، تحقیقات تازه ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت در این خصوص داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلا به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند