Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، آیت‌الله احمد مبلغی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان، رسانه را عامل بسط و ارتباط در جامعه عنوان و اظهار کرد، اگر بخواهیم اهمیت رسانه را بازگو کنیم می‌توان گفت گاهی رسانه معجزه می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر رسانه را از جامعه بگیریم، آن جامعه قطعا مرده خواهد بود، همچنان که محتوای انعکاس داده شده در رسانه اگر اشتباه باشد، بدون شک پیامدهای منفی را برای جامعه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری، رسانه تکنولوژی‌های پیشرفته را در اختیار گرفته و در کمتر از ثانیه‌ای می‌تواند جهان را درگیر یک خبر کند، گفت: افکار عمومی را شکل داده و آگاهی جمعی را خلق می‌کند، پیشرفت امروز جامعه با رسانه بوده و هر چه جلوتر می‌رویم، اهمیت رسانه بیشتر و بیشتر می‌شود.

آیت‌الله مبلغی با بیان اینکه هر موضوعی امروز یک بُعد رسانه را درگیر خود می‌کند، افزود: یک رسانه بااخلاق، در برابر مردم و واقعی نمودن حوادث احساس مسوولیت کرده و تعالی جامعه را در نظر بگیرند.

وی ادامه داد: رسانه می‌تواند اگر مشکلی پیش آمد، همه با هم اجتماع کرده و خلق جریان کنند، چرا که این ظرفیت و توانایی در رسانه وجود داشته و قابلیت انعکاس رویداد را به نحو درست و مطلوبی دارد.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص اهمیت جهاد تبیین، گفت: طی سال‌های اخیر اجماع خوبی بین لرستانی‌ها از هر قشری ایجاد شده و تبدیل به گفتمان اساسی رو به پیشرفت برای استان شده است.

آیت‌الله مبلغی بیان داشت: مشکلی که در استان وجود دارد این است که لرستان یک ظاهر و یک زیر پست برای آن متصور است، در ظاهر گاهی بین افراد هماهنگی و صدای واحد شکل نمی‌گیرد و در باطن نیز گاهیمجموعه‌های مختلف استان انسجامی را شکل نداده و کار جزیره‌ای را انجام ندهند.

وی، دور شدن از جزیره‌ای عمل کردن و رفتن به انجام هم‌افزایی و یکپارچه کردن را یک ضرورت خواند و افزود: امروز اگرچه گفتمان ظاهری شکل گرفته اما در عمل واقعا این‌گونه نیست، خیزش دوم این است که هماهنگی بین مجموعه‌ها واقعی و موثر در راستای توسعه استان باشد.

نماینده مردم لرستان با بیان اینکه در کنگره شهدا چند رسالت مهم باید صورت گیرد، افزود: نخست اینکه تجلیل از شهدا در سطح بالایی از جامعه انجام شود، و دیگر اینکه کارکرد انسجام‌بخشی را بر دوش کنگره بگذاریم.

وی با تاکید بر اینکه در لرستان باید پیگیر بودجه ویژه باشیم چرا که با اعتبارات عادی نمی‌توان کاری کرد، گفت: بر اختصاص بودجه ویژه برای لرستان باید پافشاری شود، نه تنها باید به استان نگاه ویژه شود، بلکه نیاز به توجه خیلی ویژه‌تر دارد، استانی که همواره در خدمت نظام و ارزش‌‌های آن بوده و هست، اکنون نباید این وضعیت بیکاری و تورم و ... را داشته باشد.

نماینده مردم لرستان در خبرگان رهبری خطاب به مسوولین استانی و ملی بیان کرد: هرگونه خدمت به مردم لرستان زودبازده است و اگر شروع شود بسیار برای استان و کشور پر برکت خواهد بود.

آیت‌الله مبلغی ادامه داد: استانی هستیم که آب به اندازه کافی داریم و مدیریت آب مهمترین موضوع امروز لرستان است که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

نماینده مردم لرستان در خبرگان رهبری با بیان اینکه مقام معظم رهبری همیشه نگاه زیربنایی و مثبت به استان داشته‌ و دارند، افزود: دولت باید این نگاه رهبری را سرلوحه قرار داده و الهام‌های لازم برای گوش دادن، توجه کردن و آمدن به سمت تحقق مطالبات استان را داشته باشد.

وی با بیان اینکه نگران جزیره‌ای عمل کردن لرستان هستم، گفت: امروز استان جزیره‌ای عمل می‌کند بدون صدای واحد و در صورت ادامه یافتن این موضوع، امیدی برای حل مشکلات نخواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم لرستان در خبرگان رهبری مدیریت آب در لرستان اهمیت رسانه نماینده مردم لرستان خبرگان رهبری جزیره ای آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۴۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی خدابخشی- طی روزهای اخیر موضوع حجاب وعفاف به عنوان یک موضوع مهم فرهنگی یکبار دیگر با اجرای «طرح نور» از سوی فراجا و با نزدیک شدن به نهایی شدن لایحه حجاب در مجلس شورای اسلامی محور توجه قشر گسترده ای از مردم جامعه قرار گرفته است.

طرحی که به دلیل نبود برنامه ریزی مدون و انجام وظیفه از سوی دستگاه ها، سازمان ها و نهادها در حوزه عفاف و حجاب پس از حدود 20 ماه کش و قوس فراوان در بین ارکان مختلف تصمیم گیر فرهنگی کلان جامعه یکبار دیگر با تغییر نام از سوی نیروی انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شده تا این نیرو به تنهایی در این میدان خطیر بار سنگین بر زمین مانده دیگر نهادها را به دوش بکشید، شاید که در قبل آن اوضاع آشفته نوع پوشش در جامعه سامانی یابد.

طی ماه های گذشته موضوع حجاب و نمایش نسخه جدیدی از آن که سنخیتی با جامعه اسلامی ایرانی ندارد ابعادی فراتر از حوزه فرهنگ به خود گرفته تا شیطنت رسانه ای آن را به نماد و رویکردی سیاسی امنیتی برای رویا رویی با نظام اسلامی مبدل سازد. یقینا شرایط ایجاد شده در مقوله حجاب در این روزهای جامعه زائیده یک رویداد و یا مولفه ای تک بعدی نیست بلکه باید آن را معلولی از مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست که با چاشنی فتنه انگیزی به صورت گسترده جامعه را به سه بخش  درگیر، همسو و ضد تبدیل کرده است. 

بر این اساس و باتوجه به قرار دادن پازل های شکل گیری این رویداد فرهنگی و اجتماعی که ردپای برنامه ریزانی غربی در آن به راحتی مشهود است باید کشف حجاب را جز در مواردی معدود که ناشی از کم دانشی و عدم برخورداری از تحلیل درست است، آن را شعاری بصری بر علیه نظام حاکمه دانست. برهمین اساس رویا رویی با آن نیاز به دست فرمانی جدید دارد، دست فرمانی که بتواند این حرام شرعی و حرام سیاسی که به چالش مهم ماه های گذشته کشور مبدل شده است را مدیریت و سلامت بصری را به جامعه ارائه کند.

حال سوال اینجاست آیا با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه باید چشم بر مقوله عفاف و حجاب بست؟ آیا می توان به بهانه حفظ وحدت و انسجام اجتماعی، انسجام دینی را نا دیده گرفت؟ پاسخ به این سوال را می توان در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی یافت به گونه ای که ایشان حجاب را مولفه سوم مورد نیاز جامعه امروز بعد از موضوعات اقتصادی و منطقه ای دانسته اند. بر این اساس حجاب را باید نقطه مرکزی حکمرانی فرهنگی و نمادی از فرهنگ دیرینه مردم ایران زمین در نظام و ساختاری دینی در طول تاریخ دانست که بن مایه آن شکل دهنده ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عبارت بهتر چشم پوششی بر این واقعیت یعنی رسیدن به نقطه پایان حکمرانی فرهنگی در ایران.

یعنی همان چیز که دشمن طی سال ها برای آن برنامه ریزی کرده و رویای شیرین آن را برای خود تصویر کرده است. رویایی که می توان آن را با اطلاع رسانی صحیح و استفاده نو آورانه از ابزارهای رسانه ای و با افزایش سطح آگاهی مردم از این فرایند به سراب تبدیل کرد. 

عبور از این میدان پر مخاطره نیاز به نقشه عملیاتی دارد. متاسفانه در فرایند روایت میدان آنچنان که باید و شاید نتوانسته ایم میدان داری کنیم و عملا میدان در این بخش به شهروند خبرنگاران ضد امنیتی واگذار شده که سازنده خوراک خبری برای رسانه های معاند هستند. کسانی که به صورت عمده نقش موثری در مخالف سازی مردم با مقاله حجاب دارند اما کمتر دیده می شوند. حال باید در این میدان فرهنگی به بحث رسانه توجه ویژه ای شود تا حجاب به عنوان یک حکم شرعی در جامعه باز تعریف و مردم  بر لزوم رعایت حدود آن آگاهی یابند. تحقق این مهم میسر نخواهد بود جز افزایش سواد رسانه ای مردم و استفاده درست دستگاه های تبلیغاتی از رسانه. این یعنی استفاده از ابزار فرهنگی برای یک رویداد یا تهاجمی فرهنگی.

یقینا موضوع حجاب در کشور ما کلاف سر در گم و غیر قابل حل نیست و هم زمان با یافتن سر رشته آن می توان امید به باز کردن گره آن داشت. گره ای که می شود آن را با دست باز کرد و نه با دندان. یقینا میدان مبارزه فرهنگی نیازمند نقشه عملیات فرهنگی است و در آن ترازوی رویکردهای ایجابی می بایست بر رویکردهای سلبی سنگینی کند چیزی که امروز برعکس شده و همین عامل باعث شکل گیری تقابلی جدید با حجاب خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • معلمان شاخص ترین عنصر در تعلیم و تربیت فرزندان مردم هستند
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • مکتب «گل آقا» در بخش طنزپردازی امروز پیاده سازی شود
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران