Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه کشتارگاه‌های استان مرکزی در روز عیدقربان خدمت‌رسانی می‌کنند از تشدید نظارت بر مراکز فروش و ذبح دام استان مرکزی در روز عید قربان خبر داد. - اخبار استانها -

محمد فتاحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک ، با اشاره به وضعیت مقابله با تب کریمه در استان مرکزی اظهار داشت: 102 هزار راس دام سبک و سنگین امسال برای مقابله با بیماری تب کریمه کنگو در این استان ضد عفونی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 865 هزار متر مربع جایگاه دام و 345 واحد دامداری روستایی نیز در این مدت برای مقابله با بیماری تب کریمه کنگو در استان مرکزی ضدعفونی و ایمن‌سازی شدند که با انجام این اقدامات موردی از بیماری تب کریمه کنگو در جمعیت انسانی استان مرکزی مشاهده نشده‌ است.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد:  تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های ویروسی مشترک انسان و دام است که از طریق کنه‌ها از بدن دام آلوده به سایر دام‌ها منتقل می‌شود و تب کریمه کنگو از طریق گزش، له کردن کنه با دست، تماس با خون، ترشحات خونی و گوشت دام آلوده منتقل می شود.

وی افزود: با توجه به آغاز فصل گرما و فعالیت کنه‌ها نیاز است برای پیشگیری از شیوع تب خونریزی دهنده کنگو اقداماتی از جمله سم پاشی اماکن دامی، تجهیز کشتارگاه‌های دام به سردخانه نگهداری گوشت، رعایت بهداشت فردی هنگام تماس با دام، گوشت و آلایش دامی و پرهیز از کشتار دام خارج از کشتارگاه را در دستور قرار گیرد.

ضدعفونی 865 هزار متر مربع جایگاه دام در استان مرکزی

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اضافه کرد: استفاده از دستکش، عینک و ماسک برای شهروندانی که اقدام به کشتار دام خارج از کشتارگاه می‌کنند ضروری است و برای جلوگیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان نیاز است لاشه دام‌ها به مدت حداقل  24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود.

فتاحی با اشاره به درپیش بودن عید قربان گفت: چهل و شش گروه ثابت و سیار نظارتی روز عید قربان وظیفه بازرسی بهداشتی و ذبح شرعی در مکان‌های مجاز عرضه دام زنده در این استان را برعهده دارند که گروه‌های نظارتی متشکل از 63 نفر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی وظیفه کنترل، نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام‌ها در روز عید قربان را در استان مرکزی برعهده دارند.

34 ایستگاه ثابت و سیار در استان بوشهر برای نظارت بر ذبح دام ایجاد شد ذبح دام در کشتارگاه‌های رسمی همدان خطر  انتقال و ابتلا به تب کریمه کنگو را کاهش می‌دهد هشدار دامپزشکی استان تهران درباره ذبح دام‌های آلوده و ذبح در شرایط غیربهداشتی

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: ذبح دام در روز عید قربان امسال تنها در کشتارگاه‌های استان مرکزی انجام شده و ناظران ذبح شرعی برای بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی در روز عید قربان از ساعت 6 صبح تا 14 در این محل‌ها مستقر و آماده خدمت رسانی به مردم استان هستند که به منظور پیشگیری از بیماری‌های مشترک خطرناک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت، نیاز است مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری کرده و ذبح دام‌ها در کشتارگاه ها و زیر نظر بازرسان شرعی و بهداشتی این اداره کل انجام شود.

 تمامی کشتارگاه‌های دام در شهرستان‌های استان  فعال هستند

وی خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده تمامی کشتارگاه‌های دام در شهرستان‌های استان مرکزی در روز عید قربان از ساعت 6 صبح تا 14 فعال و آماده ذبح دام‌های قربانی خیرین به صورت رایگان هستند و گروه‌های ثابت ناظر بهداشتی و شرعی را در کشتارگاه‌ها و میادین دام و ادارات دامپزشکی شهرستان‌‌ها نیز مستقر بوده البته با توجه به احتمال انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود مردم قبل از مصرف، گوشت دام‌های قربانی را  به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

انتهای پیام/711/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عید قربان عید قربان دامپزشکی استان مرکزی تب خونریزی دهنده روز عید قربان استان مرکزی استان مرکزی کشتارگاه ها تب کریمه کنگو اداره کل ذبح دام دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۴۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات اورژانس تهران برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد اسماعیل توکلی رئیس سازمان اورژانس استان تهران گفت: اورژانس استان تهران همچون سال‌های گذشته و مناسبت‌های مختلف، در کنار مردم است و از امروز تا ۲۹ اردیبهشت ماه، کارشناسان اورژانس از ساعت ۸ صبح الی ۲۱ با سه دستگاه آمبولانس (یکی از آنها اورژانس بانوان است)، پنج دستگاه موتورلانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس آماده خدمت‌رسانی به هموطنان گرامی در نمایشگاه بین المللی کتاب است

وی ادامه داد: با توجه به اینکه نمایشگاه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد، نیرو‌های اورژانس در مصلی مستقر هستند و در سریع‌ترین زمان در کنار شما خواهند بود.

رئیس سازمان اورژانس استان تهران تصریح کرد: این استقرار‌ها به صورتی برنامه ریزی شده است تا هیچگونه اختلالی در روند خدمت‌رسانی به شهروندان در سطح استان تهران ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • تمهیدات اورژانس تهران برای نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • بیش از ۳۸ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در خرمدره معدوم شد
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • روستا‌های بالای ۱۰ خانوار بخش مرکزی گناوه برق‌رسانی می‌شوند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل