Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی صنعت برق با اشاره به اینکه از ۶۳۰ هزار واحد صنعتی کشور تنها ۵۰ هزار واحد، مشمول مدیریت مصرف هستند، گفت: استفاده نامحدود صنایع سیمانی و فولادی از برق شبانه کماکان ادامه دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نیرو، اظهار داشت: از مجموع ۶۳۰ هزار واحد صنعتی کشور صرفاً ۵۰ هزار واحد در طرح مدیریت مصرف برق شرکت کرده و ۵۸۰ هزار واحد صنعتی از برنامه‌های مدیریت مصرف برق معاف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: پیش‌بینی شده است واحد‌هایی که در شهرک‌های صنعتی مستقر هستند، تنها ۱۲ ساعت در هفته در طرح‌های مدیریت مصرف برق شرکت کنند و برای صنایع متوسط صنعتی خارج از شهرک‌ها نیز وضعیت به همین منوال است.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران همچنین خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی که با هماهنگی وزارت صمت تدوین شده است، ۴۴۰ واحد صنعتی بزرگ کشور تعطیلات تابستانی و تعمیرات اساسی‌شان را در دوره اوج بار مصرف برق تابستان عملیاتی و اجرایی می‌کنند.

رجبی مشهدی با مقایسه برنامه‌های مدیریت مصرف برق سال جاری با سال گذشته تصریح کرد: قطعاً میزان محدودیت برق صنایع در سال جاری که بر اساس زمانبندی دقیق صورت گرفته کمتر از سال گذشته خواهد بود.

وی درباره وضعیت برنامه مصرف شبانه برق صنایع بزرگ که تا دهم تیر ماه پیش‌بینی شده بود نیز افزود: «استفاده بدون محدودیت شبانه صنایع فولادی و سیمانی از برق کماکان تمدید شده و ادامه خواهد داشت».

سخنگوی صنعت برق همچنین تمهیدات اندیشیده شده برای تنظیم بازار صنایع مشمول برنامه‌های مدیریت مصرف را یادآور شد و افزود: با هماهنگی وزارت صمت، تأمین و تنظیم بازار صنایع مشمول طرح مورد توجه قرار گرفته است و ان‌شاءالله مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.


مدیریت مصرف تنها شامل حال صنایع نیست


رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که برخی عنوان می‌کنند چرا محدودیت مصرف برق به جای بخش مولد شامل حال بخش خانگی نشده است، اظهار کرد: مصرف برق بخش خانگی با سازوکار‌های تشویقی و بدون خاموشی از کاهش قابل توجهی در خردادماه برخوردار بوده است. در این طرح مشترکان خانگی به ازای هر کیلووات ساعت کاهش مصرف، معادل ریالی ۵ برابر نرخ آن یعنی ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلووات ساعت از مشوق‌های صرفه‌جویی برخوردار می‌شوند.

وی در عین حال اضافه کرد: مشترکان دارای مصارف بالای بخش خانگی پایش شده و در صورت لزوم به آن‌ها اخطار داده می‌شود، البته امیدواریم با همکاری همه مشترکان نیازی به هیچگونه اخطار و قطعی برق نباشد و با کاهش مصرفی که انجام می‌شود، بتوانیم تعادل تولید و تقاضا را به خوبی مدیریت کنیم.


سنکرون نخستین نیروگاه صنایع با شبکه سراسری برق


مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در پاسخ به این که تولید ۱۰ هزار مگاوات برق خودتامین صنایع تا چه میزان عملیاتی است، تصریح کرد: این برنامه عملیاتی شده است و حدود ۵۰ درصد صنایع متقاضی تاکنون فعالیت‌های اجرایی خود را آغاز کرده‌اند، ساختگاه‌های آن‌ها مشخص و مجوز‌های لازم صادر شده است.

به گفته رجبی مشهدی، اولین واحد نیروگاهی صنایع تیرماه جاری در سمنان با شبکه سراسری سنکرون شده و تولید برق خود را آغاز خواهد کرد.

رجبی مشهدی در این رابطه با اشاره به ورود صنایع به تولید برق تجدیدپذیر خاطرنشان کرد: بخشی از ظرفیت ۱۰ هزار مگاواتی برق صنایع به انرژی‌های تجدیدپذیر اختصاص داده شده است. صنایع نیز از این موضوع به خوبی استقبال کرده‌اند و همین امر به تأمین برق پایدار و پاک واحد‌های تولیدی و صنعتی کمک شایانی خواهد کرد.


امکان خرید برق صنایع از بورس


وی تامی ن برق صنایع از بورس انرژی را هم امکانپذیر خواند و افزود: خرید برق از بورس انرژی در زمان اوج مصرف مطابق برنامه زمانبندی تحویل انرژی امکان‌پذیر است و مشکلی در این رابطه وجود ندارد.
سخنگوی صنعت برق در ادامه خاطرنشان کرد: تعامل وزارت نیرو با واحد‌های صنعتی بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و سعی کرده‌ایم مشکلات و محدودیت‌هایی که در بخش‌های مختلف وجود دارد را در برنامه‌ریزی‌های مدیریت مصرف برق لحاظ کنیم.

وی گفت: به طور مثال واحد‌های داروسازی، دامداری و مرغداری از برنامه‌های مدیریت مصرف برق معاف هستند و تلاش شده است حساسیت‌های آن‌ها مورد توجه قرار گیرد.

رجبی مشهدی با اشاره به این که طی روز‌های اخیر توانستیم رکوردزنی اوج مصرف برق کشور را به خوبی پشت سر بگذاریم، تصریح کرد: تابستان گذشته مصرف برق رکورد ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات را به ثبت رساند و این در حالی است که مصرف برق در سال جاری به بیش از ۶۷ هزار و ۳۱۸ مگاوات رسیده است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با همکاری خوبی که تاکنون مشترکان تمامی بخش‌ها اعم از خانگی، صنعتی و حتی بخش اداری داشته‌اند و تداوم این همکاری‌ها، شبکه برق تا پایان دوره گرما پایدار بوده و برق مشترکان با حداقل محدودیت تأمین شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تامین برق صنایع فولادی سیمانی برنامه های مدیریت مصرف مدیریت مصرف برق رجبی مشهدی واحد صنعتی هزار واحد برق صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: حدود۱۸۴ میلیون متر مکعب آب شرب پارسال در استان تولید شد.

یاسر اکبریان امروز هشتم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: براساس آخرین گزارشاتی که در سامانه معاونت بهره‌برداری و توسعه آب شرکت ثبت شده سال ماقبل نیز رقمی حدود ۱۸۰ میلیون متر مکعب تولید داشته‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: علت افزایش تولید آب پارسال ناشی از توسعه شهرنشینی و افزایش مشترکان شرکت و همچنین اجرای پروژه‌هایی که تامین آب آن‌ها می‌بایست از طریق تاسیسات و منابع آبی شرکت آب و فاضلاب باشد بوده است.

اکبریان درخصوص سرانه مصرف آب لرستانی‌ها بیان کرد: سرانه مصرف آب در استان بین حدود ۲۰۰ لیتر در شبانه روز برای هر شهروند و در سطح کشور بین ۱۸۰ الی تا ۱۹۰ لیتر و مطابق استاندارد کشور کمتر از ۱۵۰ لیتر به ازای هر نفر است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: یکی از برنامه‌های در دست اجرای شرکت کاهش هدررفت و محاسبه آب بدون درآمد با استفاده از شبکه‌های هوشمند و به روز کردن تجهیزات است.

اکبریان ادامه داد: همچنین با استفاده از آگاهی و اطلاع رسانی به مردم از طریق برنامه‌های فرهنگی تلاش شده مصرف آب هم‌استانی‌ها به سمت نرم کشور و استانداردهای بین المللی نزدیک شود.

وی درخصوص تاثیر بارندگی‌های اخیر بر منابع آبی استان افزود: در استان تا اواسط دی ماه شاهد بارندگی‌های آنچنانی نبودیم و همین امر باعث شد منابع آبی کاهشی شود اما در بازه زمانی بهمن تاکنون و به‌خصوص در اسفندماه بارندگی‌ها مناسب‌تری را شاهد بودیم که در برخی شهرها همچون ازنا و الیگودرز روند تولید منابع آبی منفی نسبت به بازه زمانی بلندمدت کاهشی بوده و لازم است که در این شهرها تمهیدات لازم بکار گیرد.

اکبریان اضافه کرد: در لرستان هیچ‌گونه سدی برای تامین آب شرب پایدار وجود ندارد و بایستی برای تامین آب در فصل گرما تمهیداتی از سوی شرکت و همچنین مردم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان صورت گیرد تا در فصل گرما از نظر تامین آب شرب با مشکل مواجه نشویم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس