Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آژانس سلامت سازمان ملل متحد گزارش داد که در روز پنجشنبه ۷۷ درصد موارد ابتلاء به این بیماری افزایش یافته و موارد ابتلاء در ۹ کشور دیگر گزارش شده است. تا کنون، موارد ابتلاء عمدتاً در اروپا و آفریقا متمرکز شده است. ده کشوری که قبلاً موارد ابتلاء داشتند، طی چند هفته هیچ مورد جدیدی را گزارش نکرده اند.

به نقل از هلث دی نیوز،این سازمان همچنین دو مورد مرگ و میر دیگر مرتبط با این ویروس را گزارش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دو در بخش‌هایی از آفریقا بودند که تعداد کل قربانیان را به سه نفر رساند.

منشأ شیوع هنوز مرموز در نظر گرفته می‌شود. مقامات گفته اند که در غرب، این ویروس عمدتاً به مردانی که با مردان رابطه جنسی دارند، حمله می‌کند. آسوشیتدپرس گزارش داد که سایر گروه‌های جمعیتی انتقال دائم نداشته اند.

این ویروس معمولاً افراد را از طریق نیش جوندگان یا حیوانات کوچک آلوده می‌کند و نه از طریق انتقال فرد به فرد. در بخش‌هایی از آفریقا بومی است و باعث تب، بدن درد، لرز و خستگی می‌شود. آبله میمونی می‌تواند در موارد جدی‌تر باعث ایجاد بثورات و ضایعات در صورت، دست‌ها و سایر قسمت‌های بدن شود.

بر اساس آخرین گزارش هفتگی، کل موارد تأیید شده در شیوع این بیماری با ۲۶۱۴ افزایش به ۶۰۲۷ نفر رسیده است.

«تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، طی یک سخنرانی گفت: «نگران مقیاس و گسترش ویروس هستیم. بیش از ۸۰ درصد موارد در اروپا کشف شده است.»

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبله میمون سازمان بهداشت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۲۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حمید قویدل عصر شنبه در حاشیه جلسه مدیران و معاونان جمعیت هلال احمر استان اردبیل با حضور نماینده ولی فقیه در هلال احمر ایران با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر اردبیل اظهار کرد: استان اردبیل دارای ۱۰ شهرستان جمعیت هلال احمر است که دو شعبه نیز در آینده نزدیک به آن اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در این استان ۱۳ پایگاه امداد و نجات فعال وجود دارد که تا شهریور ماه سال جاری دو پایگاه امداد نجات دیگر با کمک خیرین اضافه خواهد شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به افزایش در آمدهای استانی اشاره کرد و گفت: در بحث های عمرانی اقدامات خوبی در سال های گذشته در سطح استان انجام شده است که جای تقدیر دارد.

قویدل با بیان اینکه در سال گذشته همچنین در آمد دارو خانه های استان ۱۱.۸ درصد افزایش یافته است، افزود: داروخانه های استان اردبیل یکی از داروخانه های فعال کشور به شمار می رود.

وی همچنین جذب ۱۸۰ نفر از امدادگران در سطح استان را یادآور شد و بیان کرد: این افراد در سطح پایگاه های استان در حال امداد رسانی هستند که این اقدام نیز در نوع خود بی نظیر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به به تجهیز پایگاه ها و تیم های واکنش سریع به تجهیزات امدادی انفرادی اشاره کرد و گفت: سال گذشته امدادگران جمعیت هلال احمر استان اردبیل بیش از ۱۲ حادثه را در سطح استان مدیریت کردند، که جای تقدیر دارد.

قویدل از کسب دو مقام برتر کشوری در حوزه داوطلبان خبرداد و ادامه داد: در سال گذشته در حوزه داوطلبان نیز ۱۱ میلیارد اعتبار از تهران جذب و در اختیار مردم قرار گرفته است.

کد خبر 6090394

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • رشد ۴۲ درصدی بارش‌ها در خراسان شمالی نسبت به سال گذشته
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • مرگ ۱۷۸ نفر در حوادث هفته گذشته در کشور/ بیش از ۱۳۰۰ تن مصدوم شدند
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • تاکسی های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳