Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد کرونای استان اصفهان اظهار کرد: جلسات ستاد استانی کرونا به دلیل شرایط حاکم و وضعیت خوب حدود یک ماه و نیم برگزار نشده بود، اما در یکی دو هفته اخیر در کل دنیا و همچنین در ایران و استان و شهر اصفهان افزایش تست‌های مثبت و بیماران سرپایی و بالتبع افزایش بیماران بستری را داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نخستین علت بالا رفتن آمار، زیاد شدن فاصله آخرین دز واکسن کل افراد جامعه به طور نسبی و پایین آمدن ایمنی جمعی در برابر ویروس و دومین علت نیز عادی‌انگاری در کل دنیا و همچنین کشور ما است.

شیرانی با اشاره به آخرین آمار ارائه‌شده تا هفته دوم تیرماه گفت: در کل دنیا کشورهایی در اروپای مرکزی و غربی، استرالیا و آمریکا همچنان قرمز هستند؛ ولی در بعضی کشورها همچون ایران و چین آمار شیوع کرونا کمتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه مرگ و میر در ایران به نسبت کل دنیا پایین است، گفت: در اروپا و آمریکا روزی چند صد مرگ تجربه می‌شود؛ بیشترین میزان ابتلا نیز در آمریکا، فرانسه، اروپای غربی و استرالیا است؛ در عراق، ترکیه، امارات و عمان نیز ویروس کرونا شیوع بیشتری به نسبت ایران دارد.

وی ادامه داد: در نقشه جهانی شیوع کرونا در چند هفته اخیر ایران، عراق و چین جزو کشورهای قرمز هستند که از حالت آبی به زرد، نارنجی و قرمز تبدیل می‌شوند.

شیرانی مطرح کرد: روند ابتلای به کرونا در دنیا در حال بالارفتن است، در کشورهای آسیای جنوب شرقی هم ابتلا کم کم رو به افزایش است؛ عراق، امارات، ترکیه و قطر بیشتر از ایران دچار مشکل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در تمام دنیا سویه غالب امیکرون است، ادامه داد: از لحاظ تعداد مرگ در هفته آمریکا، برزیل، آلمان، ایتالیا و انگلیس بیشترین فوتی‌ها را دارند، ایران هم در رتبه ۲۷ام است.

وی با بیان اینکه پوشش کل واکسیناسیون ایران متوسط رو به بالا است؛ گفت: ۴۰ درصد از مردم ایران دز سوم واکسن را زده‌اند که یکی از علل ایجاد نگرانی از شیوع کرونا و شرایط فعلی است، در صورتی که اگر واکسیناسیون به بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد نرسد، ایمنی جمعی حاصل نمی‌شود.

شیرانی با بیان اینکه روند بستری کل کشور مقداری در حال بالا رفتن است، تصریح کرد: در کل کشور تعداد بستری و فوتی به نسبت هفته‌های قبل کمی در حال افزایش است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه سویه امیکرون زیرسویه‌ای به نام Ba۵ دارد، ابراز کرد: از هر نفری که دچار سویه دلتا می‌شد ۴ تا تا ۸ نفر را به مبتلا می‌کرد؛ در رابطه با امیکرون این عدد به ۱۰ رسید؛ اما در حال حضار آمار ابتدایی زیرسویه امیکرون ۱۲ نفر است که نشان‌دهنده سرایت‌پذیری بیشتر آن است.

وی با تأکید بر اینکه به دنبال تعطیلی نیستیم و هدف رعایت پروتکل‌های بهداشتی شامل زدن ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و تهویه مناسب است، گفت: در تیرماه عید غدیر و بازگشت حجاج، در مردادماه تاسوعا و عاشورای حسینی، در شهریور اربعین حسینی و در مهرماه شروع سال تحصیلی را داریم که برای جلوگیری از تبعات بعدی، باید پوشش واکسیناسیون را کامل کنیم و پروتکل‌ها نیز به طور کامل رعایت شود. 

شیرانی با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، تصریح کرد: بنابراین باید اطلاع‌رسانی شود تا مردم عادی‌انگاری نکنند، البته به دنبال ترساندن مردم و تعطیلی هم نیستیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: در بهترین حالت رعایت پروتکل‌ها ۵۰ درصد بود که الآن میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کل کشور به ۳۶ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه آمار کل واکسیناسیون در استان اصفهان ۸ میلیون و ۶۸۳ هزار و ۶۴۹ نفر است؛ اضافه کرد: آمار واکسیناسیون اتباع خارجی نیز ۳۸۰ هزار و ۷۳۴  است؛ در روزهای اخیر تعداد واکسیناسیون رو به افزایش است.

شیرانی در رابطه با مراکز واکسیناسیون بیان کرد: در شهر اصفهان و سایر شهرستان‌های استان همه مراکز جامع سلامت از خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشت شهری و روستایی دو نمونه واکسن سینوفارم و پاستوکوک را دارند و مردم می‌توانند از صبح تا ساعت ۱۶ در این مراکز حاضر شده و واکسیناسیون خود را تکمیل کنند که هیچ محدودیتی در رابطه با دز سوم و چهارم نبوده و الزامی بر یکسان بودن واکسن نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: در هر شهرستان یک مرکز سبد کامل واکسن وجود دارد که مردم در صورت اصرار واکسن مورد نظر خود را تزریق کنند.

وی در پایان عنوان کرد: از امروز ۱۱ مرکز در شهر اصفهان شامل مراکز ابن سینا، نواب، زینبیه، حضرت علی(ع)، بنکدار، ملک شهر، کوجان، سپاهان‌شهر، بهارستان، امیرحمزه و ملاهادی سبزواری صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۲:۳۰ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۷ تا ۲۰:۳۰ برای مراجعه واکسیناسیون با سبد واکسیناسیون شامل سینوفارم، برکت، پاستوکووک، آسترازنکا، کووپارس رازی و اسپایکوژن فعال هستند.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: شاهین شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شیوع سویه امیکرون ویروس کرونا استان اصفهان رعایت پروتکل های بهداشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروتکل ها کل دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۱۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه

در دیدار معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه بر نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه تاکید شد.

به گزارش ایسنا، دکتر سید حیدر محمدی در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، اظهار کرد: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می‌شود، گفت: یکی از مؤلفه‌های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، همچنین معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری ‌های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت ‌های خوبی در زمینه ‌های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن‌ های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور