Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته واکسن و مواد بیولوژیک با بیان‌ این‌که درخواست جدی بر روی تضمین خرید محصولات فناورانه به درخواست دولت نیز توصیه شده است، گفت: باید ظرف سه ماه سازوکار پیش‌خرید و قیمت‌گذاری و تعیین دستورالعمل‌های بومی مشخص شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مصطفی قانعی در نشست کمیته واکسن و مواد بیولوژیک، با بیان این‌که وزارت بهداشت وظیفه تامین را بر عهده دارد و مسئولیت تولید با وزارت صنعت، معدن و تجارت است، افزود: در آیین‌نامه حمایت تولید دانش‌بنیان در ماده ۲ تکلیف شده است تا وزارت بهداشت با هدف افزایش سلامت عمومی با وزارت صمت برای به‌روز رسانی سبد واکسن ملی مطابق با سبد واکسن کشورهای پیشرو با تکیه بر توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های فناور همکاری کند؛ هرچند پیشبرد هر صنعتی با وزارت صمت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استفاده از تجربیات دوران کرونا از جمله درخواست جدی بر روی تضمین خرید محصولات فناورانه به درخواست دولت نیز توصیه شده است. باید ظرف سه ماه سازوکار پیش‌خرید و قیمت‌گذاری و تعیین دستورالعمل‌های بومی مشخص شود.

دکتر قانعی به روش‌های تامین‌ مالی اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی و صندوق‌های پژوهش و فناوری نیز برای تامین مالی مناسب هستند. 

دکتر کاغذیان؛ دبیر کمیته واکسن و مواد بیولوژیک نیز در این جلسه به تشریح جزئیات آیین‌نامه حمایت از «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» در حوزه سلامت که در سال جاری به تصویب هیات وزیران رسیده است، پرداخت و چالش‌های رگولاتوری، فنی، اقتصادی و بازار محور و همچنین گلوگاه‌های صنعت دارو و فرآورده‌های بیوتکنولوژی را برشمرد.

به گفته کاغذیان، هدف اصلی کاهش واردات در حوزه سلامت و افزایش میزان صادرات و ارزآوری این حوزه در کشور است.

دکتر محمدرضا منظم، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، به شورای عالی فناوری سلامت اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت سازوکار ویژه‌ای درحوزه فناوری‌ها در نظر گرفته و شورای عالی فناوری سلامت را راه‌اندازی کرده است و تمام مدل‌های حمایت از فناوری نوین از طریق شورا انجام خواهد شد. کمیته‌ها با هدف ارائه مشاوره در کنار شورا خواهند بود.

دکتر منظم افزود: نخستین گام کمیته‌ها تعیین اولویت‌های کشور بر مبنای نیازهای شناسایی‌شده و تعیین مدل‌های حمایتی اعم از مالی، رگولاتوری و زیرساختی است.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در ادامه جلسه، حاضران در نشست به طرح موضوعات و پیشنهادات خود پرداختند؛ دکتر زارع تشکیل ساختاری مشترک متشکل از سرمایه‌گذاران خطرپذیر ‌VC  و PE را خواستار شد. دکتر مهبودی بر تعیین سبد واکسن، عدم ورود بخش دولتی به این حوزه و قیمت‌گذاری مانند برندهای بین‌المللی تاکید کرد. دکتر طبری به مسئله صادرات و توجه به بازارهای بین‌المللی در حوزه واکسن اشاره کرد. دکتر رستگار نیز برخی مشکلات مدیریتی در حوزه دارو و سیاست‌گذاری‌های نامناسب در این حوزه را متذکر شد. دکتر شهیدی پیشنهاد کرد مبحث پلاسما و داروهای مشتق از پلاسما در ماده ۲ سند لحاظ شود که با تایید حاضران به تصویب رسید.

همچنین در این نشست وظایف بین اعضا برای تهیه نقشه راه فناوری واکسن و فرآورده‌های بیولوژیک مشخص شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون وزارت بهداشت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت همه باهم علیه کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۱۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه، با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در کارگروه امنیت غذا و تغذیه برگزار شد، گفت: به دستور رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند برای تأمین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت ۲ ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

وی افزود: در سال جاری فرصت طلایی حاصل شده است که با توجه به رهنمودهای ریاست جمهوری، موضوعات مرتبط با قرار گرفتن غذای سالم در سفره مردم، اهتمام و تشریک مساعی در همه دستگاه‌های ذی نقش صورت پذیرد.

به گفته مطلق، «امنیت غذایی و غذای سالم» در اولویت برنامه‌های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

کد خبر 6097588 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • سکوت هشت‌ماهه سیاستگذار ارزی خودرو
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد