Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه در دیدار با وزیر امور محلی و محیط زیست جمهوری عربی سوریه که بعدازظهر امروز در محل سازمان حفاظت محیط زیست انجام شد، با تقدیر از روابط بسیار خوب دو کشور دوست و بردار ایران و سوریه، اظهار کرد: از اینکه یک موضوع محیط زیستی (گرد و غبار) باعث شده کشورهای دوست و برادر در کنار هم قرار بگیرند، خوشحالیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، دیپلماسی محیط زیست را پیش درآمدی بر دیپلماسی سیاسی بین کشورها دانست و افزود: ما می‌توانیم در تمام موضوعات زیست محیطی در کنار هم باشیم و با هم همکاری کنیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، تصریح کرد: ملت‌های ما انتظار دارند پس از برگزاری اجلاس محیط زیستی مقابله با گرد و غبار، دستاوردهای عملی و نتایج ملموس مذاکرات را شاهد باشند.

سلاجقه، اظهار امیدواری کرد اجلاس وزرای محیط زیستی کشورهای منطقه برای مدیریت پدیده گرد و غبار که با حضور مقامات ۱۰ کشور و نمایندگانی از ۶ سازمان بین المللی برگزار می‌شود، زمینه توسعه همکاری‌های زیست محیطی بین کشورها را فراهم آورد.

معاون رئیس جمهور در ادامه گفت: در کنار این اجلاس، نشست‌های کارشناسی هم برگزار می‌شود و امیدواریم کارشناسان سوری در این نشست‌ها حضور مؤثری داشته باشند.

وی از تشکیل یک کمیته کارشناسی برای عملیاتی کردن نتایج اجلاس خبر داد و افزود: تأسیس دبیرخانه اجلاس و کنوانسیون بین المللی گرد و غبار از پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران است که امیدواریم با حمایت کشور دوست و برادر سوریه همراه باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تهیه ۲ برنامه عمل زیر منطقه‌ای برای مقابله با پدیده گرد و غبار، گفت: یکی از این برنامه‌ها مربوط به غرب آسیا است که پیشتر در دمشق تقدیم شما شد و چنانچه در این زمینه پیشنهاد یا اصلاحیه‌ای دارید، پذیرای آن خواهیم بود.

سلاجقه با بیان اینکه کشور ما در زمینه کاهش گرد و غبار تجربیات ارزنده‌ای دارد، تصریح کرد: در گذشته برای تثبیت منشاء‌های تولید گرد و غبار از مالچ های نفتی استفاده می‌شد اما اخیراً با همکاری شرکت‌های دانش بنیان داخلی به دنبال نهایی کردن استفاده از مالچ های دوستدار محیط زیست هستیم که از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه ترند.

وی در پایان با ناگستنی توصیف کردن پیوند ایران و سوریه، گفت: ما در همه زمینه‌ها از جمله همکاری‌های زیست محیطی در کنار شما هستیم.

مدیریت چالش‌های زیست محیطی در گروی همکاری‌های منطقه‌ای است

در این دیدار، حسین مخلوف؛ وزیر امور محلی و محیط زیست جمهوری عربی سوریه با اشاره به امضای یادداشت تفاهم همکاری زیست محیطی بین ایران و سوریه در سفر رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایران به این کشور، آن را فتح بابی برای همکاری‌های گسترده زیست محیطی بین دو کشور توصیف کرد و گفت: ما زمان زیادی در اختیار نداریم چون تغییرات اقلیمی در منطقه به سرعت اتفاق افتاده است و پدیده گرد و غبار هم یکی از عوارض آن است.

وی افزود: هیچ کشوری به تنهایی قادر به حل این مشکلات نیست و باید با همکاری یکدیگر در این زمینه اقدام کنند.

مخلوف با بیان اینکه دولت سوریه برای بررسی و پایش پدیده‌های نوظهور محیط زیستی در تلاش است، خاطرنشان کرد: ما قبل از وقوع جنگ، تحقیقات وسیعی برای تثبیت خاک انجام داده بودیم که متأسفانه به دلیل مشکلات ناشی از جنگ متوقف شد اما خوشحال می‌شویم چنانچه بتوانیم از دستاوردهای کشور جمهوری اسلامی ایران در حوزه محیط زیست از جمله مالچ های دوستدار محیط زیست در کشورمان استفاده کنیم.

وزیر امور محلی و محیط زیست جمهوری عربی سوریه در ادامه با اشاره به اشتراکات فراوان این کشور و ایران، گفت: ما هرگز اقدامات دولت و ملت ایران برای کمک به مردم سوریه را فراموش نمی‌کنیم و حتماً مواضع دو کشور در زمینه‌های مختلف از جمله مسائل زیست محیطی هم سویی و هماهنگی دارد.

کد خبر 5536115

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان محیط زیست گرد و غبار سوریه شهرداری تهران حج تمتع شورای شهر تهران آلودگی هوا سازمان حج و زیارت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ترافیک آتش سوزی سازمان محیط زیست عید سعید قربان قوه قضاییه کمیته امداد امام خمینی شرکت مترو تهران گرد و غبار سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیستی زیست محیطی گرد و غبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم

به گزارش قدس آنلاین، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشورهای همسایه افریقایی، کشورهای اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشورها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشورها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشورها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمندهای طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشورهای منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشورهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارزهای محلی، توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشورها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی