Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هادی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تزریق دز یادآور و استفاده از ماسک، مهمترین اقدام برای کاهش سرعت پیشرفت همه گیری کرونا است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد هادی عباسی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون به بیان آمار ابتلاء به ویروس کرونا در سیستان وبلوچستان پرداخت و افزود:  تا صبح روز دوشنبه ۲۰ تیرماه بر پایه جدیدترین نتایج آزمایش‌های کرونا ۱۵ نفر مبتلای جدید شناسایی شد که با احتساب این تعداد، مجموع مبتلایان به کرونا در استان ۱۶۹ هزار و ۹۵۰ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: از سوم خرداد ماه تا کنون هیچ مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان گزارش نشده که با احتساب این مهم از ابتدا تاکنون۲هزار و ۸۰۹ نفر از شهروندان بر اثر بیماری کرونا جان باخته‌اند.

عضو هیئت علمی گروه  آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: از شمار مبتلایان شناسایی شده، ۱۲ نفر بستری‌های بیمارستان به شمار می‌روند و ۴ نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی خواستار استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های اجتماعی شد و اظهار کرد: استفاده از ماسک همراه با رعایت فاصله گذاری می تواند به مراتب ابتلا به بیماری را کاهش دهد؛ چنان که تنها راه در امان ماندن از این ویروس استفاده از ماسک، شست و شوی دست ها و رعایت پروتکل ها می باشد.

این مدرس دانشگاه اضافه کرد: تزریق دز یادآور برای همه افراد بالای ۱۸ سال که ۶ ماه از تزریق قبلی‌شان گذشته و تزریق دز یادآور بر ای افراد ۱۲تا ۱۸ سال مبتلا به بیماری های مزمن، مهمترین اقدام برای کاهش سرعت پیشرفت همه گیری کرونا است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استفاده از ماسک تزریق دز یادآور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۷۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند