Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@23:32:06 GMT

افزایش ۲۰ درصدی ابتلا به کرونا در قزوین

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۸۹۶۴

افزایش ۲۰ درصدی ابتلا به کرونا در قزوین

صفر فیض اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به شیوع بیماری کرونا در قزوین اظهار کرد: روند شیوع ویروس کرونا در سطح استان و حتی کشور به ویژه در طی سه روز اخیر روند افزایشی است.

رئیس گروه مقابله با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: باتوجه به اینکه رنگ بندی وضعیت کرونا هفتگی مشخصی می‌شود، درحال حاضر دو شهرستان در وضعیت زرد و سایر شهرستان‌ها در وضعیت آبی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روند شیوع بیماری ۲۰ درصد افزایش داشته است به گونه‌ای که ۱۸ نفر از مراجعین دیروز به علت بیماری بستری و در مجموع ۶۷ نفر در بیمارستان بستری هستند.

این مسئول ابراز کرد: درحال حاضر ما وارد پیک هفتم نشده‌ایم و هنوز تا ورود به پیک هفتم زمان داریم که در این فرصت طلایی می‌توانیم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، افزایش سطح ایمنی بدن و واکسیناسیون خطرات پیک هفته را کاهش داده و با کمترین خسارت از این دوره عبور کنیم.

وی با بیان اینکه روند افزایش بیماری در برخی استان‌ها ۷۰ درصد است ادامه داد: گردش سرعت شیوع بیماری بالا رفته و لازم است با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون به دنبال کاهش گردش بیماری باشیم.

فیض الهی تصریح کرد: درحال حاضر چالش‌های پیش روی ما در راستای افزایش سرعت گردش مسافرت‌های تابستانی، برگشت زائرین از کشور عربستان با توجه به افزایش روند بیماری در عربستان، محرم و تجمعات عزاداری، اربعین و سفر به کشور عراق که درحال حاضر کانون درگیری کرونا بوده و در نهایت بازگشایی مدارس است.

وی با اشاره به اینکه سرعت گسترش بیماری در تماس با افراد آلوده و حضور در تجمعات افزایش پیدا می‌کند، افزود: شهروندان مطلع باشند که هیچ محدودیتی در تعیین نوع واکسن وجود ندارد و انجام واکسناسیون مهم‌ترین نکته در پیشگیری و کنترل بیماری است.

این مسئول تصریح کرد: درحال حاضر ۳۰۰پ ایگاه جامع سلامت درحال سازماندهی انواع واکسیناسیون هستند و لازم است افراد بالای ۱۸ سال که از آخرین تزریق دوز واکسن خود ۶ ماه گذشته و افراد زیر ۱۸ سال که نوبت اول و دوم واکسیناسیون را دریافت نکردند هرچه سریع‌تر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

وی در پایان بااشاره به اینکه اطلاع رسانی برای واکسیناسیون باید به خوبی انجام شود گفت: فرصت طلایی دریافت واکسن یک ماه پیش از ورود به پیک هفتم است که سبب می‌شود شبتوانیم به خوبی از پیک هفتم با کمترین خسارت عبور کنیم.

کد خبر 5536449

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی قزوین عید سعید قربان بوشهر بیست و هفتمین سفر استانی دولت ویروس کرونا کرمانشاه دعای عرفه نماز عید قربان آمار کرونا سنندج خطبه های نماز جمعه حجاب و عفاف اردبیل خراسان رضوی مشهد درحال حاضر پیک هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش خبرآنلاین، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام