Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرزین خوروش روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: اینکه عده ای مواردی مانند ایجاد لخته خون را بهانه ای برای دریافت نکردن واکسن کرونا عنوان می کنند، امری کاملا نادرست است و هیچ ممنوعیتی برای این کار وجود ندارد مگر آنکه فردی در نوبت اول به شوک یا حساسیت شدید هنگام تزریق واکسن دچار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی از مخالفان واکسن کرونا، هر چیزی را به این واکسن مربوط می دانند، اظهار داشت: این موضوع فقط در کشورمان اتفاق نمی افتد بلکه در برخی کشورهای دیگر نیز این مباحث وجود دارد.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه بیماری کووید-۱۹ ممکن است زمینه ابتلا به بیماری های دیگر را گسترش دهد و این موضوع ارتباطی به تزریق واکسن کرونا ندارد، تصریح کرد: در پاسخ به برخی مخالفان واکسن کرونا باید گفت که یکی از محکمترین دلایل برای اثربخشی واکسیناسیون عمومی، کاهش شدید تعداد شهدای سلامت پس از تزریق واکسن کرونا در بین کادر درمان و بهداشت بود.

وی همچنین با بیان اینکه امروزه دنیا به سمت واکسیناسیون اجباری پیش رفته زیرا دلایل کافی برای اثربخشی آن وجود دارد و علم دنیا به این نتیجه رسیده است، گفت: همانطور که برخی موارد در کشورمان برای کل جامعه، لازم دانسته شده است برای واکسن نیز همین شرایط وجود دارد زیرا این موضوع شخصی نیست بلکه جنبه اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه ما باید به حقوق همدیگر احترام بگذاریم، تاکید کرد: برای رسیدن به ایمنی عمومی (گله ای) در برابر کرونا باید پوشش واکسیناسیون به ۸۰ درصد برسد بنابراین در برخی موارد نیاز به اجبار هست تا این ۸۰ درصد محقق و خیال ما از این بابت راحت شود.

به گفته وی، در زمان حاضر با توجه به میزان پوشش واکسیناسیون، ایمنی گله ای در کشورمان ایجاد شده و شدت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و میزان مرگ و میر کاهش یافته است اما اگر چند ماه آینده مجددا به آمار بسیار بالای کرونا رسیدیم آنوقت می توانید از ما در این زمینه پاسخ بخواهید.

خوروش همچنین با اشاره به اینکه احتمال بروز عارضه پس از دریافت واکسن کرونا وجود دارد، افزود: عده ای در فضای مجازی درباره این عوارض بزرگنمایی می کنند.

وی با تاکید بر اینکه تنها راه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا و سویه های آن، بازگشت دوباره به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و حذف سهل انگاری هاست، گفت: لازم است رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک در اماکن عمومی و قرنطینه کردن افراد مشکوک و مبتلا جدی گرفته شود.

این پزشک متخصص اضافه کرد: اگر مردم افزایش مجدد آمار کرونا را جدی نگیرند، ممکن است دوباره برخی از خانواده ها بدلیل از دست دادن اعضای خود بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ عزادار شوند.

وی با بیان اینکه سیستم بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای افزایش بستری ها و بیماران سرپایی آماده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هنوز کرونا، درمان قطعی ندارد مردم باید به چند نکته توجه کنند از جمله اینکه از مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک خودداری کنند و اگر پس از بروز علائم بیماری، دچار احساس تنگی نفس و سرفه شدید شدند یا تب آنها طولانی مدت شد همچنین به پزشک مراجعه کنند.

خوروش اضافه کرد: اگر کسی در اماکن عمومی و بسته ماسک نمی زند در واقع به جامعه بی حرمتی می کند.

وی همچنین با اشاره به اینکه طب نوین مخالف طب سنتی نیست، گفت: مخالفت با واکسن نیاز به مدرک و پژوهش دارد و نمی توان بدون داشتن دلیل درباره آن با قطعیت سخن گفت.

برچسب‌ها اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا واکسن کرونا تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۲۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد