Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@03:40:39 GMT

دعوای دموکرات ها بر سر نخواستن بایدن

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۵۹۵۱

دعوای دموکرات ها بر سر نخواستن بایدن

در حالی که نخبگان هر دو حزب اصلی امریکا، در حال برآورد حضور در انتخابات ریاست جمهوری 2024 هستند، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد حامیان حزب دموکرات خواهان آن هستند در این انتخابات دیگر شاهد نام جو بایدن به عنوان نامزد این حزب نباشند.

روزنامه ایران: براساس نظرسنجی اخیری که روزنامه نیویورک تایمز با مشارکت سی‌ینا‌کالج انجام داده است، 64 درصد از رأی‌دهندگان حزب دموکرات خواهان آن هستند بایدن در انتخابات 2024 شرکت نکند و تنها 33 درصد آنها همچنان از وی حمایت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جدی‌ترین هشداری است که رئیس جمهور امریکا که بارها از علاقه‌مندی خود به حضور در انتخابات 2024 سخن گفته ولی کارنامه قابل قبولی در یک سال و 6 ماه اخیر کارش نداشته، دریافت کرده است. در گزارشی که نیویورک تایمز درباره این نظرسنجی نوشته، دلایل بسیاری برای بی‌علاقگی دموکرات‌ها به ادامه کار بایدن در دور دوم ریاست جمهوری‌اش ذکر شده است. بر مبنای این گزارش، اغلب شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، به پیری بایدناشاره کرده‌اند و اینکه نمی‌خواهند کسی هدایت کشور را به عهده بگیرد که مرگ پشت در خانه‌اش ایستاده است. 75 درصد نیز وضعیت نابسامان اقتصادی، پایین آمدن سطح استانداردهای زندگی و همچنین افزایش تورم بی‌سابقه را دلیل نفرت خود از رئیس جمهور امریکا عنوان کرده‌اند و شماری دیگر نیز به سیاست‌های ناکام بایدن در مورد کنترل سلاح و افزایش جرائم مرتبط با حمل آزاد اسلحه اشاره کرده‌اند.


هرچند بسیاری از تحلیلگران معتقدند، اگر حزب جمهوری‌خواه تصمیم بگیرد دونالد ترامپ را به عنوان نامزد نهایی خود معرفی کند، شاید تنها دموکراتی که بتواند جلوی او را بگیرد، همین بایدن پیر باشد، اما عدم محبوبیت بایدنتا آنجا پیش رفته که شماری از اعضای درون حزب، در فکر راه‌اندازی کمپینی علیه نامزدی مجدد رئیس جمهور امریکا هستند. در همین ارتباط پولیتیکو نوشته است، یک گروه از نخبگان حزب دموکرات که در انتخابات 2020 کنار بایدن بودند و کمپین حمایت از او را هدایت می‌کردند، اکنون قصد دارند، یک کمپین فشار عمومی راه اندازند و مانع آن شوند که رئیس جمهور امریکا برای دومین بار نامزد انتخابات شود. بر اساس اطلاعاتی که پولیتیکو ارائه کرده، قرار است این کمپین کار خود را از 9 نوامبر (18 آبان) یعنی فردای انتخابات میاندوره‌ای کنگره امریکا آغاز کند تا جناح چپ درگیر آسیب‌های احتمالی چنین شکافی نشود و بر کمپین این حزب در این انتخابات تأثیر منفی نگذارد.


تلاش‌های بی‌فایده
هرچند بر سر نخواستن بایدن در حزبش دعوا است، اما باید دید آیا رئیس جمهور امریکا از حق خود به عنوان رهبر حزب و رئیس جمهور مستقر برای شرکت دوباره در انتخابات خواهد گذشت یا خیر. در همین ارتباط تام وروبلسکی، تحلیلگر سیاسی امریکایی نوشته است: بایدن یک عمر صبر کرد تا به ریاست جمهوری برسد. بنابراین به‌سادگی حاضر نخواهد بود از کاخ سفید دست بکشد و البته همه اینها شاید تکرار تاریخ و وقایع دهه 1970 میلادی باشد. بعد از رسوایی ریچارد نیکسون در غائله واترگیت، در حالی که همه فکر می‌کردند کار جمهوری‌خواهان برای همیشه تمام شده، جرالد فورد جمهوری‌خواه روی کار آمد اما او نیز در اوج عدم محبوبیت کنار رفت و جای خود را به جیمی کارتر دموکراتی داد که مثل یک شوالیه سفید از راه رسیده بود و همه، او را کسی می‌دیدند که توانسته بود جمهوری‌خواهان را به شکست بکشاند. اما او نیز تنها چهار سال دوام آورد و چنان در حزب خودش تحقیر شد که در انتخابات درون حزبی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1980 همه دموکرات‌ها تد کندی را به او ترجیح می‌دادند. کارتر، تد کندی را کنار زد اما در نهایت انتخابات را به رونالد ریگان جمهوری خواه واگذار کرد. این چیزی است که ممکن است باز هم بین دو حزب با آدم‌هایی جدید اتفاق افتد. مگر اینکه دموکرات‌ها این درس تاریخی را فراموش نکرده باشند و نامزد بهتری را به جای بایدن معرفی کنند. این تحلیلگر سپس به این مسأله پرداخته است که دموکرات‌ها در حال حاضر چنین گزینه‌ای را ندارند. کاملا هریس، معاون بایدن به اندازه خود او منفور است، هیلاری کلینتون دو بار در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده، اندرو کومو حتی نتوانست از انتخابات درون حزبی دور قبل سربلند خارج شود. بنابراین دموکرات‌ها احتمالاً چاره‌ای نخواهند داشت جز اینکه برای بار دوم بایدن را به عنوان نامزد نهایی حزب ببینند.
اما همان طور که سایت شبکه خبری سی‌ان‌ان در تحلیلی نوشته است، اگر چنین شود، این انتخابات، انتخاباتی خواهد بود که هیچ‌کس در امریکا علاقه‌ای نخواهد داشت شاهد آن باشد. زیرا دو سوی اصلی این انتخابات هر دو کسانی هستند که مورد نفرت بخشی بزرگ از جامعه امریکا هستند. یکی از آنها پیرمرد خجالتی 82 ساله‌ای خواهد بود که حتی هم‌حزبی‌هایش خواهان آن هستند که هر چه زودتر بازنشسته شود و دیگری پیرمرد 78 ساله‌ای خواهد بود که رهبری شورشیان کشورش را در سال 2021 در دست داشته است.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهور امریکا ریاست جمهوری دموکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی

مقامات پلیس کارولینای شمالی خبر دادند در جریان تبادل آتش برای دستگیری یک متهم فراری، ۴ مامور پلیس کشته و ۴ تن دیگر زخمی شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقامات پلیس کارولینای شمالی خبر دادند در جریان تبادل آتش برای دستگیری یک متهم فراری در شهر شارلوت، 4 مامور پلیس کشته و 4 تن دیگر زخمی شدند.

اداره پلیس شارلوت اعلام کرد این متهم فراری با مشاهده ماموران پلیس در محل اقامتش، شروع به تیراندازی کرد که در جریان این تیراندازی، علاوه بر کشته و زخمی شدن 8 مامور پلیس، متهم نیز در حیاط پشتی خانه مورد اصابت گلوله قرار گرفت و کشته شد و دو مظنون دیگر نیز دستگیر شدند.

در همین حال کاخ سفید نیز اعلام کرد رئیس جمهور بایدن درباره این حادثه با روی کوپر فرماندار کارولینای شمالی گفتگو کرد.

پس از این حادثه بایدن در بیانیه ای خواستار اقدامات بیشتر برای مقابله با خشونت های مسلحانه در سراسر ایالات متحده شد.

بایدن در این بیانیه گفت: رهبران کنگره باید برخیزند تا ما بتوانیم استفاده از سلاح های مرگبار و دارای خشاب های با ظرفیت بالا را ممنوع کنیم. ما باید سلاح های خود را در شرایط امن نگه داری کرده و لایحه بررسی سابقه خریداران اسلحه و قانون ملی پرچم قرمز را تصویب کنیم.

این در حالی است که روز گذشته نیز پلیس محلی نیواورلئان اعلام کرد بر اثر تیراندازی در خانه‌ای در حومه این شهر، دستکم 5 نفر از جمله 3 مامور پلیس و 2 عابر پیاده زخمی شدند.

در حادثه دیگری بر اثر تیراندازی جمعی در یک کلوب شبانه در شهر سنفورد فلوریدا، 10 نفر از جمله یک بازیکن سرشناس تیم فوتبال هیوستون تگزاس زخمی شدند.

این در حالی است که براساس آمار آرشیو خشونت های مسلحانه آمریکا، از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون 129 مورد تیراندازی جمعی در سراسر کشور رخ داده است. تیراندازی جمعی به آن دسته از تیراندازی هایی اطلاق می شود که در آن دستکم 4 نفر یا بیشتر به جز فرد ضارب کشته می شوند.

بالا گرفتن خشونت‌های مسلحانه در آمریکا تا حدی است که هر هفته شاهد تیراندازی‌های خونین در نقطه‌ای از ایالات متحده هستیم. این تیراندازی‌ها در مکان‌های عمومی مانند مدارس، مراکز خرید و کلیساها به شکل چشمگیری افزایش یافته است.

گفته می‌شود آمار بالای تیراندازی‌ها در آمریکا موجب اضطراب و ناامنی مردم شده و بحث‌های سیاسی زیادی را به راه انداخته است. منتقدان، افراطی‌های جمهوری‌خواه حامی سلاح را به همکاری خیانت‌آمیز با لابی‌های اسلحه متهم می‌کنند.

در سال‌های اخیر، گروه‌های لابی ضد اسلحه البته در آمریکا نفوذ پیدا کرده‌اند ، اما در راس سیاست، به دلیل توازن قوا در سنا و محدودیت‌های سیستمی، هنوز کار چندانی انجام نشده است. بنابراین جمهوری خواهان همچنان در کنار صاحبان اسلحه هستند و دموکرات ها با پروژه های خود به جایی نمی رسند. برخی می گویند، بایدن به سادگی می تواند دستورات اجرایی صادر کند، یا وضعیت اضطراری بهداشت عمومی را اعلام کند و با توجه به تلفات خشونت با سلاح، اقدامات متقابل را انجام دهد. با این حال، در هر دو مورد، لغو این امر آسان خواهد بود و تا انتخابات بعدی هم تنها چند ماه دیگر باقی مانده است.

انجمن ملی سلاح آمریکا (NRA) یکی از قدرتمندترین سازمان های غیرنظامی در این کشور است که منافع صاحبان اسلحه و کسانی را که آن را ضروری می دانند هدایت می کند.

این انجمن ممکن است در سال‌های اخیر بخشی از نفوذ خود را از دست داده باشد و دیگر به اندازه سال 2016 که حدود 54 میلیون دلار برای مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری هزینه کرد قدرت مالی نداشته باشند. اما لابی اسلحه و حامیان آن پس از آن هم حدود 33 میلیون دلار در انتخابات ریاست جمهوری 2020 سرمایه گذاری کردند. یکی از اهداف اصلی آن ها جلوگیری از قوانین سختگیرانه علیه صاحبان اسلحه است.

در این شرایط، دموکرات های حاکم به ویژه طرفدار قوانین سخت گیرانه حمل اسلحه هستند، در حالی که جمهوری خواهان مخالف آن هستند. اما اکثریت نمایندگان سیاسی آمریکا علیه کشیدن دیوار قانونگذاری در مجلس سنای ایالات متحده در برابر این مسئله هستند. برای اجرای چنین پروژه ای اکثریت 60 درصدی در کنگره لازم است که وجود ندارد.

تیراندازی در نیواورلئان و فلوریدا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار | کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • گاف‌های بایدن به روایت آمار/ کارکنان کاخ سفید جورکشِ جو!
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • کشته شدن ۴ مامور پلیس در کارولینای شمالی
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند