Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@17:04:18 GMT

دو انتصاب جدید در ساترا

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۷۷۱۶۵

دو انتصاب جدید در ساترا

رییس ساترا در احکامی جداگانه، سرپرست معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی و سرپرست مدیریت تنظیم فضای رقابت ساترا منصوب کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مراسم معارفه‌ و تکریم مدیران سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر(ساترا)، در محل این سازمان برگزار شد. سعید مقیسه رئیس ساترا با صدور احکامی جداگانه، محمدصادق افراسیابی را به‌عنوان سرپرست معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی و حمیدرضا نوابی را به‌عنوان سرپرست مدیریت تنظیم فضای رقابت ساترا منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین محسن قائمی‌نسب، دانش آموخته حوزه و دانشگاه، فعال رسانه‌ای و از مدیران باسابقه صدا و سیما که تاکنون سرپرستی قائم‌مقامی و حسین زارعی از مدیران فعال در بخش‌های مختلف صدا وسیما که سرپرستی مدیریت تعاملات بین‌الملل را برعهده داشتند، به‌عنوان قائم‌مقام رییس و مدیر تعاملات بین‌الملل ساترا منصوب شدند.

در پایان‌ این مراسم، رییس ساترا از اقدامات مسلم ملکی که پیش از این سرپرستی معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا را برعهده داشت و علی سعد معاون پیشین کاربران و تنظیم گری اجتماعی ساترا، تقدیر به‌عمل آورد.

بخشی از سوابق مدیران جدید ساترا به این شرح است:

محمدصادق افراسیابی، فارغ‌التحصیل دکتری سیاست‌گذاری فرهنگی موسسه مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. عضویت در هیئت مدیره و سرپرست معاونت نظارت و هدایت فرهنگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، رئیس ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی و خبرگزاری‌های غیردولتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیرعامل انجمن سواد رسانه‌ای ایران، معاون اداره کل فرهنگی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ریاست جمهوری و معاون امور فرهنگی مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، ازجمله سوابق اجرایی و مدیریتی وی محسوب می‌شود.

حمیدرضا نوابی فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر (نرم‌افزار) از دانشگاه آزاد اسلامی و دارای مدرک دانشگاه آکسفورد در زمینه ارتباط با مشتری پیشرفته و مدرک شرکت گلوبال سرچ ایتالیا در زمینه بازاریابی اینترنتی و مدیریت MBA  در مدیریت ارتباط با مشتری از موسسه ماهان است. در سوابق او قائم‌مقامی پشتیبانی پخش اخبار سیما، سرپرستی گویندگان پخش اخبار سیما و گفت‌وگوی ویژه خبری، مدیریت ارتباطات و همکاری با مشتری معاونت رسانه مجازی، مدیریت تولیدات بین‌الملل شبکه جهانی جام‌جم، مشاور مدیرکل امور اجتماعی و رفاهی صدا و سیما وجود دارد.

گفتنی است؛ اساس تشکیل معاونت کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا، اقدام نسبت به اعمال و رویکردهای نوین تنظیم‌گری با لحاظ هنجارهای اجتماعی، ارتقای سواد رسانه‌ای با استفاده از گروه‌های مردمی و صنوف، توسعه شبکه تنظیم‌گران اجتماعی، مدیریت آموزش و فرهنگ‌سازی و مدیریت پویش‌های مردمی و انتشار پیام است.

معاونت تنظیم بازار و توسعه کسب‌وکار ساترا نیز با هدف تسهیل‌گری، حمایت از توسعه خدمات صوت‌و تصویر فراگیر در فضای مجازی در راستای بهبود فضای کسب‌وکار فعالان ذی‌ربط و تنظیم‌گری تبلیغات تجاری مبتنی بر سیاست‌های مصوب کمیسیون تنظیم مقررات و نیز تضمین رقابت کامل در بازار با استفاده از ابزارهای مرتبط تشکیل شده است.

روایت معاون برون‌مرزی از لابی صهیونیستی برای محدودیت پخش یک برنامه تلویزیونی/ سریال «گیلدخت» به کجا رسید؟خطبه غدیر با صدایِ چهره‌های تلویزیونیراه برون‌رفت از یک بام و دو هوایی تلویزیون و نمایش‌خانگی/ چرا به بیننده شکلات تلخ می‌دهند؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساترا رسانه ملی ساترا رسانه ملی کاربران و تنظیم گری اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی

عضو کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با الزام به تنظیم سند رسمی شاهد یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی خواهیم بود. - اخبار اجتماعی -

حجت‌الاسلام محمدامین کیخای فرزانه؛ عضو کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم درباره آخرین وضعیت این طرح در مجمع گفت: متن در کمیسیون حقوقی ـ قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوب شده و در دستور کار صحن مجمع تشخیص قرار دارد. تا الان بسیاری از مواد آن بررسی و تصویب شده و می‌توان این ادعا را کرد که طرح الزام به تنظیم سند رسمی در ماراتن پایانی خود قرار دارد.

وی افزود: الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات اموال غیرمنقول از مطالبات مقام معظم رهبری است و امید است با توجه به پیگیری‌های مجمع در کمیسیون تخصصی و همچنین صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام، به‌زودی مصوب نهایی شود.

این حقوقدان ادامه داد: مجمع تشخیص مصلحت نظام از حدود دو ماه قبل بررسی مواد پایانی طرح با تأکید بر ماده 10 را آغاز کرده است. ماده 10 درباره سامانه‌ای که سازمان ثبت متولی آن است بحث می‌‌کند و مربوط به طی ایام گذار در بحث اعتبارزدایی از اسناد عادی است.

مجمع تشخیص مصلحت نظام "منشأ بزرگ فساد" را می‌خشکاند؟!

کیخای فرزانه افزود: سامانه‌ای که در ماده 10 آمده، سازوکار و زوایا و آثار حقوقی اعتبارزدایی از اسناد عادی را به محل بحث گذاشته است.

عضو کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه اظهار کرد: نگاه ما باید به این باشد که در بحث اسناد املاک و اموال غیرمنقول باید ساماندهی صورت بگیرد و نگران این نباشیم که با تصویب طرح آیا اتفاقی رخ خواهد داد یا نه؛ به هر حال یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی در عرصه مِلکیت اتفاق می‌افتد که باید هم رخ دهد و این جراحی ممکن است هزینه‌هایی داشته باشد.

وی درباره زمان احتمالی تصویب نهایی این طرح گفت: امید است که مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسات این هفته و هفته‌های آتی بتواند مطالبات رهبری را تأمین کند؛ با توجه به اینکه این اعتبارزدایی از اسناد عادی و الزام به تنظیم سند رسمی جزو نیازهای مهم و اساسی جامعه است و رأس نظام هم آن را "مصلحت یقینی" دانسته‌اند.

توضیحات یک وکیل درباره علت مخالفت با اعتبارزدایی از اسناد عادی

وی افزود: در طرح الزام به تنظیم سند رسمی دو ماده 1 و 10، مواد اصلی طرح هستند. ماده 1 درباره حکم معاملات غیرساختارمند است و اینکه سرنوشت آن‌ها در طرح چه خواهد شد. این ماده خوشبختانه تصویب شده است. موضوع مهم دیگر طرح بحث سامانه‌ و زوایای آن است که در ماده 10 آمده و کار بررسی آن از روز چهارشنبه 12 اردیبهشت در صحن مجمع شروع می‌شود.

کیخای فرزانه در پایان گفت: با توجه به اینکه کمیسیون حقوقی ـ قضایی طرح را تحویل صحن داده و در حال حاضر هم مواد آخر طرح قرار است مورد بررسی قرار بگیرد. امیدوار و خوشبین ‌هستیم که با همت اعضای محترم  مجمع تشخیص مصلحت نظام،‌ بحث تصویب نهایی طرح الزام به تنظیم سند رسمی در هفته‌های آتی انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • الزام به تنظیم سند رسمی یک جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • پارامتر‌های تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس ۲۰۲۴ بررسی می‌شود