Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری، در همایش حمایت حقوقی عدالت محور، کرامت مدار و توانمندساز با اشاره به فرایند خدمت رسانی مجموعه امداد، گفت: در این بخش نباید تفاوتی بین شیعه و سنی قرار بگیرد و قطعاً این موضوع مورد توجه کمیته امداد قرار دارد و همه هموطنان از جمله مسیحی، زرتشتی جزو کسانی باید باشند که مشمول خدمات کمیته امداد قرار بگیرند و به همان دیده‌ای که به مسلمانان مسجدی و متدین نگاه می‌شود باید به این افراد نیز توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ما در دستگاه قضائی تکلیف داریم که به تمام آحاد جامعه ارائه کنیم، تصریح کرد: البته در همین فرایند هم طبقه بندی وجود دارد به عنوان مثال برخی متمول و آشنا به موضوعات حقوقی هستند و به تبع آنها حق خود را دنبال می‌کنند و چنانچه در این فرآیند کسی یا فردی دنبال احقاق حقوق خود نباشد به هر حال این موضوع شخصی است و به وی بر می‌گردد.

دادستان کل کشور ادامه داد: بخش دیگری نیز مربوط به افرادی که معلومات حقوقی ندارند و به تبع باید به این افراد توجه ویژه‌تری شود تا حقوق آنها احقاق شود.

منتظری با اشاره به اینکه کمیته امداد یک ظرفیت قابل توجهی را دارد، تصریح کرد: حتماً در این بخش مجموعه مرتبط با حوزه قضائی امداد چارچوب‌هایی را مشخص کرده است و ما نیز در دستگاه قضائی حتماً وظیفه خود می‌دانیم که در چارچوب مشخص شده خدمت رسانی به جامعه هدف امداد را داشته باشیم و این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه با گفتن من و شنیدن شما گره‌ای باز نخواهد شد، گفت: باید حتماً این مسئله در مرحله عمل قرار بگیرد و بتوانیم در یک تعامل دو طرفه حرف‌هایمان را به مرحله اجرا برسانیم.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: قطعاً مجموعه مرتبط بخش قضائی امداد سازوکاری را برای این مسئله تدارک دیده که اگر این چنین باشد باید آن را تقویت کند و در صورتی که سازوکاری ندارد بایستی سازوکار جامعی را تعبیه کند.

منتظری با بیان اینکه دادستانی نیز در این بخش ظرفیت قابل توجهی را دارد و در دو جهت می‌تواند این مسئله را پیگیری کند، گفت: ما می‌توانیم دادستانی‌های سراسر کشور را به خط کنیم و از طریق دستورالعمل و بخشنامه این موضوع را تاکید کنیم. منتها شما نیز باید نیازمندی‌ها را به ما منتقل کنید و در جاهایی که دادستانی نداریم قطعاً دادسراها را فعال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه مجموعه امداد باید موضوعات قضائی را از دادستان‌ها بخواهد و مطالبه داشته باشد، گفت: یکی از موضوعاتی که به صورت حقوق عامه و در دادستانی نیز اداره کلی تحت عنوان اداره سرپرستی تعریف شده است مربوط می‌شود به ایتام و کسانی که فاقد ولی هستند چون این موارد از طریق این اداره سرپرستی پیگیری و دنبال می‌شود

دادستان کل کشور در پایان از مجموعه امداد خواست که هیچ خدمت قضائی را بر زمین نگذارند و از دادستان‌ها این موارد را بخواهند تا موضوعات پیگیری و اجرا شود.

کد خبر 5537318 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: دادستان کل کمیته امداد امام خمینی شهرداری تهران حج تمتع شورای شهر تهران قوه قضاییه سازمان محیط زیست کمیته امداد امام خمینی آلودگی هوا متروی تهران علیرضا زاکانی ترافیک هلال احمر جمهوری اسلامی ایران آتش سوزی سازمان تامین اجتماعی گرد و غبار کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل

رئیس کمیته امداد شهرستان بابل گفت: با اجرای سیاست توانمندسازی مددجویان در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷۰ نفر از مددجویان، تسهیلات کاریابی و اشتغالزایی پرداخت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد نیک پور با اشاره به اجرای طرح اشتغالزا در بابل گفت: برای اجرای طرح های اشتغال در سال گذشته با توجه به تفاهم‌نامه منعقد شده مرکز با بانک‌های عامل از محل تبصره 16 و 18  و منابع صندوق امداد ولایت، مبلغ 140 میلیارد و 803 میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.

وی افزود: این تسهیلات در زمینه کشاورزی، صنعتی، دامپروری، صنایع دستی و خدمات پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد بابل تصریح کرد: در این فرصت‌ها 812 نفر از مددجویان و مجریان طرح های اشتغال با مهارت مختلف و پایدارسازی مشاغل آشنا شدند.

وی افزود: آشنایی با بازار کسب و کار و  اصول بازاریابی در کنار فروش محصولات با ورود اساتید دانشگاه، جهاد سازندگی و اداره دامپزشکی از خدمات ارائه شده در  آموزش کسب و کار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • کوتاه شدن مدت زمان رسیدگی به پرونده‌ها
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • اهداء بیش از ۴ هزار سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی